Har handlet bil med Peter Østergaard den 10 marts, den skulle lige synes først , men var lovet den var færdig den 13 marts , da vi skulle bruge den der , men allerede den 12 marts inden lukketid ring... Se mer
Det här tycker kunderna
Har lige købt bil ved dem. Alle aftaler overholdt og alt var bare iorden. Vi måtte prøvekøre alle de biler Vi fandt relevante inden en endelig køb blev lavet. Venlig og hjælpsom på alle måder. Kan god... Se mer
Jeg havde bestilt et 20000 kilometers eftersyn til min Peugeot 307 ved Peter Østergaard Automobiler. Ud over eftersynet havde jeg bestilt en sporing af forhjulene, samt at de skulle undersøge en "klon... Se mer
Peter købte min bil gennem Autocom. Jeg bragte bilen fra København til Hobro hvor jeg blev behandlet så godt. Blev som en selvfølge kørt til toget af en af hans fantastisk venlige medarbejdere ! Gle... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Helt tilfreds med mit køb af en Megane…
Helt tilfreds med mit køb af en Megane d.1-8-22. Jeg har fået en god behandling og en bil der svarer til det forventede og bestemt også hvad der var stillet i udsigt.
Der har været et par småting med bluetooth og lak, men det er løst.
Der er blevet svaret og handlet på alle henvendelser.
Jeg synes det er et godt sted at handle.
Eric Poulsen
Verdens bedste værksted
Jeg har gennem de sidste 10 år været kunde hos Peter Østergaard. Altid imødekommende og hjælpsomt personale. Altid super service og altid klar til at hjælpe også i akutte situationer. De forsøger også altid at komme med de bedste løsninger.
Jeg er altid 100% tilfreds når jeg kører derfra.
Jeg kan varmt anbefale Peter Østergaard, da jeg selv har fået en god behandling.
Kan kun sige rosende ord om Peter…
Kan kun sige rosende ord om Peter østergård.
Har købt bil der, alle aftaler blev overholdt og en mega god service.
Jeg har fået en bil der lever mere op til mine forventninger end ventet.
Kan kun give Peter Østergaard…
Kan kun give Peter Østergaard Automobiler de bedste anbefalinger.Har været kunde siden 1995 , da jeg købte en Peugeot 405, og har siden købt flere biler siden hen.
Det har fungeret godt, og jeg har altid været tilfredsmed den fine service, både fra værkstedet og Peter Østergaard
Tak for god service
Har haft min bil på værksted ved Peter Østergaard, og kan kun anbefale det. Jeg fik en super service, og min bil kører igen som en drøm.
Giver Peter Østergård mine bedste…
Giver Peter Østergård mine bedste anbefalinger. Har ved bilhandel fået en saglig og god behandling. Ser frem til fremtidig samarbejde ifh. til service på min bil.
Overholder ikke hvad han lover
Overholder ikke hvad han lover. Vil aldrig anbefale denne sælger til andre!!!
En super service
En super service, meget troværdig og da det var mine bedsteforældre der skulle have bilen, fik vi lov at kører hele vejen hjem til dem, så det kunne få lov at se bilen selv.
Dårlige forhandler.
Ville gerne have givet ham ingen stjerne men det kan man ikke. Hade ellers en helt anden anmeldelse til at stå her inde men pga at han fik ondt et hvis sted, så ville jeg da lige ænder den lidt.
Jeg kan ikke anbefales at handle med ham efter min egen oplevelse, jeg bliver lovet en bil og køber en men det var ikke den bil som hans salgsannoncer lovet det var. Han skriver at han har 35 års erfaring med Peugeot men kan åbenbart ikke kende forskel på dem da som skreven at den bil jeg fik var ikke den som hans salgsannoncer lovet det var. Hvis man overvejer at handle med ham syntes jeg at man skal tænke sig om og sørge for at man får det der er bleven lovet.
Hold jer væk fra denne mand
Hold jer væk fra denne mand. Manden, Peter Østergaard er en fusker.
Han snyder og lyver med alt.
Til at starte med virker Peter Østergaard altid troværdig. Men problemerne ophober sig altid efterfølgende. Når I køber en bil, så er der intet galt med bilen til at starte på, men problemerne kommer efterfølgende. HOLD JER VÆK. Han er simpelthen uprofessionel, og beklager sproget, men også en kæmpe idiot.
Min onkel har købt en bil hos ham, og vi har nu utallige gange bedt ham om at dokumentere pr. mail. Men manden har altid 1000 undskyldninger, og der er endnu ikke kommet en mail fra ham. Virkelig amatør, og i den grad til grin. Han forsøger at komme udenom mail korrespondancerne, da vi så kan dokumentere for dette.
Jeg er rigtig ked af, at skulle give ham en enkelt stjerne. Men er nødsaget til at give det, da jeg ellers ikke kan give en anmeldelse.
Jeg har aldrig før skrevet en anmeldelse. Men føler mig nødsaget til det, da jeg håber, at hvis folk har en interesse i at købe bil, så i hvert fald, at i tænker jer om, og holder jer langt væk fra ham her.
Hvis DU Peter Østergaard ser denne besked, så håber jeg virkelig, at du snart tager dig sammen. Vi venter stadig på dine mails.
Du er til grin.
God kundeservice
Jeg var på jagt efter en bestemt bil. Peter havde en tilsalg så jeg kørte derud og fandt hvad jeg søgte desværre for mig var bilen desværre allerede solgt. Peter tilbød og sætte mig i hans kartotek og ville kontakte mig hvis der på et tidspunkt skulle dukke noget op hvilket jeg selvfølgelig gerne ville. Vi havde løbene kontakt det næste srykke tid og ca 3 uger senere havde Peter skaffet mig den bil jeg søgte. Det kan man kun kalde god kundeservice.
Jeg fik min bil lavet
Jeg fik min bil lavet, da den skulle synes.
Jeg fik god service, og de synede bilen for mig.
Ærlighed i top klasse omkring, hvad der skulle laves ved bilen.
Kan anbefales !
Jeg har købt en peugeot 308 fra 2013
Jeg har købt en peugeot 308 fra 2013, og har kun mødt den venligste behandling ved køb og aftaler om bilen. De få ting som jeg gerne ville have gjort er blevet lavet til min tilfredshed. Kan kun anbefale at handle her.
God og personlig betjening
God og personlig betjening, har de bedste forventningerb til min nye bil og samarbejdet med virksomheden.
1 stjerne, havde gerne givet minus stjerner hvis muligt.
Købte en Peugeot 208 hos Peter, han lokkede mig så til og få lavet et værkstedskort som kunne ligge i skuffen til den dag der var brug for og få bilen på værksted, og det var gratis indtil brug af kortet. Efter kontrakten var skrevet under (og denne kunne jeg ikke få med samme dag, da han ville sende den til mig) gik der ikke længe, så havde Peter hævet 3000,- en dag og 7000,- en anden dag på værkstedskortet, og skrev i kontrakten (fandt så ud af hvorfor jeg ikke kunne få kontrakten med den samme dag) at der var sat ekstra udstyr på bilen, som var en stor løgn, altså snød og bedrog han mig for 10.000 kroner.
Peter Østergaard er en bedrager og en tyveknægt, hold jer langt væk fra den forhandler.
bliv væk køb ikke her
Dette holder ikke tværtimod - Troværdighed, kvalitet og service - det er grundlaget for Peter Østergaard Automobiler.
Har købt en bil hvor tanken var i stykker og efter talrige aftaler om udskiftning sker intet.
Kør videre og find en god bil et helt andet sted
LØGNER OG TYVEKNÆGT
En stjerne fordi man ikke kan give mindre. Manden lyver og stjæler og sender falske faktura
Troværdighed, ærlighed og høj faglig kompetence
Jeg købte min Peugeot 207 SW ( årg. 2008 ) i foråret 2011 og den har levet 100 % op til mine forventninger.
After sale service ( småting efter levering ) er alt blevet rettet til min fulde tilfredshed i.h.t. garantiaftalen.
Afstanden fra Holstebro tur / retur ( ca. 190 km, ca. 3 timers kørsel og en fridag ) tilbagelægger jeg gerne for at få udført det årlige serviceeftersyn / syn hos Peter Østergaard Automobiler, hvilket er udtryk og taknemmelighed for en særdeles faglig, fin, ærlig og reel behandling af kompetente og venlige medarbejdere.
Troværdighed, ærlighed og høj faglig kompetence er nøgleord for firmaet, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Peter Østergaard Automobiler, som har min fulde tillid og er et enestående eksempel i en ellers ”hårdt prøvet branche”.
Købte en Seat Toledo fra 2007
Købte en Seat Toledo fra 2007 i januar 2017. Der var lidt der skulle laves inden jeg fik den . Må sige det var lavet. Fandt nogle fejl efter det. Har været nede et par gange . Men ingen brok over noget. Det bliver lavet . Er meget tilfreds
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.