Elsbeth is heel prettig om mee te werken. Sinds ik bij haar mijn beeld heb laten opnemen ben ik al meerde malen verschenen in tijdschriften. Super!
Det här tycker kunderna
Het is prettig samenwerken met Pers-Wereld. Elsbeth kent onze producten goed en weet een mooie vertaling te maken naar een persbericht. Inmiddels hebben we aan een half woord genoeg. Ze neemt verschil... Se mer
Met heel veel plezier mag ik met mijn grafisch ontwerpbureau Storm&Vorm al meer dan 4 jaar de shopping specials vormgeven voor PR-Bureau Pers Wereld. Elsbeth is heel prettig om mee samen te werken, ze... Se mer
Elsbeth is eerlijk en oprecht en geeft je altijd feedback op datgene wat je wilt aanleveren als beeld. Ze kijkt met je mee en met haar jarenlange ervaring weet ze vaak goed in te schatten wat wel en n... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Pers-Wereld.nl helpt merken en webwinkels hun merk of product in de spotlights te krijgen. Dit wordt gedaan door middel van het schrijven en versturen van persberichten, persbeelden in de beeldbank en het ontwerpen en uitsturen van shopping specials. Dagelijks werkt Pers-Wereld samen met perscontacten, tekstschrijvers en vormgevers.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- pers-wereld.nl
Super vriendelijk
Super vriendelijk, verstand van zaken en fijne terugkoppeling. Aanrader!!!
Fijne samenwerking met Pers-wereld
Fijne samenwerking met Pers-wereld. De shopping specials maken het voor kleine en middelgrote webshops mogelijk om bij redacties onder de aandacht te komen.
Persbureau perswereld is de fijnste manier om reclame te maken voor jouw bedrijf!
Reclame maken voor je bedrijf is spannend en je weet nooit of je uitgaven echt iets opleveren. Iedere euro die ik uitgeef bij Elsbeth van persbureau perswereld is het voor mij meer dan waard!
En niet alleen omdat de beelden in bladen gebruikt worden of dat ik benaderd wordt voor samenwerkingen of andere leuke bedrijfsgerelateerde onderwerpen, maar vooral omdat Elsbeth eerlijk en oprecht is. Ze zal altijd met je mee denken, eerlijk zeggen of jouw beelden een kans van slagen hebben om geplaatst te worden. Of dat een persbericht schrijven over een onderwerp dat jij in gedachten hebt echt zin zal hebben.
Kortom in mijn ogen een nooit weggegooide investering in mijn bedrijf. En je kunt al kijken of het iets voor jou is met 1 beeld in de beeldbank voor bv een shoppingspecial.
Voor mij geen andere vormen van reclame maken ;-)
Liefs Daphne
Viltbloemist
aanrader!
De communicatie loopt goed en er wordt echt mee gedacht. Ik heb met mijn product LEAFIES al meerdere publicaties gekregen dankzij Pers-wereld. Aanrader dus!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.