Hurtig levering, smukke smykker og særdeles god service! 🌹Og så er indpakningen simpelthen så fin og særlig 😍
Företaget har svarat
Jeg kan kun rose denne shop som har en ualmindeligt god og venlig kundeservice, og fine, kønne produkter, som føles meget personlige . Desuden fik jeg mine varer smukt indpakket og med en sød hilsen... Se mer
Företaget har svarat
Jeg mindes aldrig at have oplevet en webshop, der kontakter kunden (mig i det her tilfælde) fordi jeg ikke har anvendt en rabatkupon, men det gjorde Signe. Kundeservice i absolut verdensklasse! Sm... Se mer
Företaget har svarat
Jeg havde set et armbånd via Perle Fryd smykkers Instagram, som jeg bare måtte eje. Jeg købte tre smukke armbånd og et par fine øreringe. De er utrolig smukke og meget elegante. Jeg er vild med mit kø... Se mer
Företaget har svarat
Perle Fryd Smykker leverer håndlavede smykker, som bliver designet og lavet i Danmark. Smykkerne er af gode materialer i form af sterling sølv (925) (m/u forgyldning), smukke ferskvandsperler og forskellige halvædelsten.
Skamlingvejen 151, 6093, Sjølund, Danmark
Jeg har sjældent oplevet en virksomhed der sender flere spam mails efter en ordre. Jeg har ikke tal på hvor mange mails jeg har modtaget og alt muligt. Købet er ikke det værd.

Svar från Perle Fryd Smykker
Smukke smykker. Nemt at bestille og dejligt at der er størrelse på smykkerne.
Hurtig levering og smukt pakket ind. Tak..😉❤️
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Perle Fryd

Virkelig god oplevelse.
Så mange smukke øreringe at det er svært at vælge. Mine øreringe ankom hurtigt pakket rigtig fint ind.
Kan varmt anbefale at købe herfra.

Svar från Perle Fryd Smykker
Jeg købte den helt perfekte studentergave, den kom smukt indpakket og med en sød hilsen

Svar från Perle Fryd Smykker
Super go’ service og go’ kommonikation da jeg skulle bestille special lavet armbånd og øreringe

Svar från Perle Fryd Smykker
Fantastisk og hurtig service. Flotte smykker. Meget hurtig forsendelse, så modtog min ordre 2 dage efter bestilling.

Svar från Perle Fryd Smykker
Så smuk æstetik og smykker.
Var lidt i tvivl om min størrelse(til armbånd), så skrev til Signe på insta, hurtigt og virkelig hjælpsom svar.
Pakken kom hurtigt og var så fint pakket ind. Og smykket er så smukt og lige som jeg havde forestillet mig.

Svar från Perle Fryd Smykker
Fantastisk service og meget smukke smykker. ☺️✨
Kan på det allervarmeste anbefale at ligge vejen forbi Perlefryd’ s hjemmeside, de laver de smukkeste håndlavede smykker og til fornuftige priser 🥰 Er så glad for mit lille smukke smykke derfra, og så får man en helt igennem fantastisk service. Signe er så sød og hjælpsom 🥰🙏🏻 kæmpe TAK!

Svar från Perle Fryd Smykker
Super god oplevelse, hvor jeg fik fantastisk service. Og så er smykkerne også utroligt smukke. Rigtig glad for mit køb og en klar anbefaling herfra!

Fantastisk service!!
Signe er så sød, forstående og hjælpsom. Smykkerne er virkelig flotte. En anbefaling herfra:)

Svar från Perle Fryd Smykker
Unikke håndlavede smykker, som skilder sig ud.
Fantastisk kundeservice.

Svar från Perle Fryd Smykker
Elegante smykker med mulighed for at købe dem enkeltvis,så man har mulighed for at lave sit eget look er jeg fan af ☺️ Købte dog et øreringe par som jeg er blevet meget glad for, med den sødeste indpakning. Ikke sidste gang jeg handler ved Perle Fryd.

Svar från Perle Fryd Smykker
Hurtigt levering og så smuk et smykke så gjorde meget glæde hos en veninde ☺️

Svar från Perle Fryd Smykker
Hurtig levering med sød personlig hilsen og fantastisk smukke smykker! ❤️

Svar från Perle Fryd Smykker
Det er altid en fornøjelse at kigge ind på jeres hjemmeside , finder altid noget jeg kan bruge.

Svar från Perle Fryd Smykker
Jeg havde den bedste oplevelse hos Signe.
Hun havde hjulpet mig hele vejen, lyttende, forståelse og god til samarbejde.
Jeg er SÅ glad for armebånd som jeg havde købt hos hende, og den er så FLOT!
Hun ved hvad hun laver 😍😍
Det er ikke sidste gang jeg køber hos hende 🫶🏼

Svar från Perle Fryd Smykker
Smukt design og kvalitet og smuk indpakning.
Hurtig levering og fin service.

Svar från Perle Fryd Smykker
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.