Perfektajeans Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Jeansen var för stora och ville byta. För att göra det måste jag själv skriva ut retursedlar....förutsättningen är ju då att jag har tillgång till skrivare vilket jag inte har....företaget är inte int... Se mer

Spammar reklam-sms, ca två per dag senaste månaderna. Vet inte hur de fått mitt nummer, och min operatör kan inget göra tydligen. Det hjälper inte att blockera eftersom det är ett nytt namn som skicka... Se mer

Jag har inte handlat från detta företag. Deras webbplats ser ut att vara gjord i en hast (mycket oproffsig). Dåligt översatt svenska (Google-översatt). Texten under "avtal" är också märklig och får va... Se mer

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Påminner om herpes, jag blir inte av med dem!

* Trots att jag aldrig handlat med perfektajeans.se får jag regelbundet reklamerbjudanden som SMS på min telefon.
* Efter att ha gjort anmälan om saken till DM-nämnden fortsätter perfektajeans.se att skicka SMS-erbjudanden.
* Meddelandena saknar instruktion om hur man ska svara för att avregistrera sig från fler utskick, det finns absolut ingen möjlighet till avregistrering!
* Jag har ALDRIG samtyckt till dessa erbjudanden VARKEN inför perfektajeans.se ELLER deras samarbetspartner, uppdragsgivare eller liknande! Jag har följaktligen inget konto hos dem där jag kan logga in och avregistrera mig från erbjudanden heller.
* Jag har haft samma telefonnummer i 25 år och vill ogärna byta.

Kom ihåg att jag avrådde starkt!

11 augusti 2019

Oseriös aktör utan kundservice

Köpte av dessa med löfte om hur lätt det skulle vara att returnera eller byta storlek vid missnöje.

Försökte åberopa ångerrätten och fick då till svar en egenkompilerad lista som man var "tvungen" att fylla i som var riktigt snårig och krånglig samt krävde uppgifter jag inte hade. kändes som att denna lista bara var till för att folk inte skulle orka följa upp sitt ångrande

Man var också tvungen att skriva ut listan, fylla i den för hand och sedan scanna in den för att den skulle möta deras krav.

Anledningen till att jag ångrade mig var för att dessa personer bedriver flera nätbutiker under olika namn från samma adress och jag hitta en annan sida med samma byxor fast 3 st för samma pris i stora drag och kände mig lurad, nu verkar det vara i stort sätt omöjligt att returnera dessa men samtidigt har jag inte sett röken av byxorna även fast jag kostade på med expressfrakt

Dock tog jag genom klarna så betalningen är pausad, och så fort varan är här så kommer jag returnera den rekommenderat.

Kan inte rekommendera någon att handla hos dessa skojare

8 juli 2019

Detta var inte vad jag förväntat mig

Detta var inte vad jag förväntat mig, kvaliteten och passformen var under all kritik. Försökte skicka tillbaka men perfektajeans.se var inte intresserade. Jag valde därför att kasta dessa byxor.

2 juli 2019
Visa omdömen på alla språk. (49 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis