Full pott ger jag dessa jeans! Mjukt, följsamt tyg som ger en perfekt passform. Jag som älskar starka färger kan knappast bli mer nöjd än så här med denna lila färg. Att dessutom hitta byxor som är ti... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Baserat på omdömen, skapat med AI
Ämnen som oftast nämns
Baserat på följande omdömen
- Jeansbutik
- Klädbutik
- Butik med kläder i stora storlekar
- Damklädesbutik
- Butik med arbetskläder
- Ungdomsklädesbutik
PerfectJeans.com is a Danish company founded by two innovative entrepreneurs from Odense in Denmark, who together have more than 18 years of experience with clothes and textiles. Their mission was to create the best jeans ever for women. They spent 13 months developing the first version of the jeans. Since then, over 200.000 perfect jeans has been sold.
Abildvej 5A, 5700, Svendborg, Danmark
- support@perfectjeans.com
- perfectjeans.com
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Bra storlekar
Det bästa med Perfect Jeans att man kan hitta en perfekt storlek i både längd och bredd. Det finns också både många färger och modeller att välja på.

Svar från Perfectjeans.com
Mjukaste och skönaste byxor jag köpt!
Mjukaste och skönaste byxor jag köpt!
Fin och snabb service, snabba med återkoppling om status på min beställning!

Perfect!
Snabb kundservice och så, så nöjd! Hittills bara provat men wow, jag älskar redan mina Perfect jeans som är just P-E-R-F-E-C-T. För mig som är lång är dessa en guldgruva!

Perfekt!!
Perfekt!!
Jättesköna jeans med mycket bra passform!
Mvh Inger

Svar från Perfectjeans.com
Supersköna strechiga och mjuka jeans
Supersköna strechiga och mjuka jeans. Köpte svarta loose, nästa blir blå!

Produkten överensstämmer med…
Produkten överensstämmer med beskrivningen och är mycket bekväm. Även om storleken blev något för stor, väljer jag att behålla dem eftersom de är så sköna

Svar från Perfectjeans.com
Bäste jeansen då det finns längd och…
Bäste jeansen då det finns längd och storlek till alla

Svar från Perfectjeans.com
Jättefina byxor med superbra passform.

Perfekt passform
Perfekt passform för mig som är kortväxt och har lite former. Så underbart att äntligen kunna köpa jeans som jag inte behöver lägga upp, för det blir aldrig riktigt bra med proportionerna.

Svar från Perfectjeans.com
Fantastiskt bra passform och kvalité
Fantastiskt bra passform och kvalité! Mitt nya ”go to” när det kommer till jeans⭐️

Fantastiskt sköna jeans
Alltså…. Vilka jeans!!! Överlägset de skönaste jeans jag någonsin haft på mig!!! Mjuka, stretchiga, snygga och välsittande. Nu vet jag vilka jeans jag fortsättningsvis kommer att köpa!!

Svar från Perfectjeans.com
Superfina byxor med skön och perfekt passform!
Superfina byxor med skön och perfekt

Perfekta storlekar
Perfekta storlekar! Oavsett vad jag köpt passar de exakt. Tack

Svar från Perfectjeans.com
Detta måste vara de skönaste jeans jag ägt!
Detta måste vara de skönaste jeans jag någonsin ägt, helt undetbart mjuka och perfekt passform. Perfect Jeans, wow❣️

Svar från Perfectjeans.com
Underbara Jeans från Perfectjeans.
Jeans från Perfectjeans är verkligen perfekta. Alldeles alldeles underbara.

Svar från Perfectjeans.com
Snabb leverans och jeansen passade bra
Snabb leverans och jeansen passade bra. Det är så skönt att slippa lägga upp benen. Jag köpte modellen Loose.

Bästa jeansbutiken ever
Bästa jeansbutiken ever. Passande storlekar oavsett längd och kroppsform.

Asså huur sköna jeans!?
Asså huur sköna jeans!?? Magiskt sköna och att kunna välja flera olika längder när man är kort, magiskt!👌