Niegdyś jedna z moich ulubionych stron. Dalej ją lubię, można znaleźć tam super okazje - choć raczej rzadziej niż kiedyś. Interfejs stale się pogarsza - idziecie w złą stronę. Moderacja nie zawsze jes... Se mer
Det här tycker kunderna
pepper.pl to strona prowadzona przez lewicowych aktywistow. Nie wolno absolutnie dyskutowac na zadne tematy przy tak zwanych okazjach. Okazje czesto pojawiaja sie z duza iloscia + na start, co sugeruj... Se mer
Ostatnie zmiany interfejsu, a w zasadzie od jakiś ponad 3 lat to ciągłe jego pogarszanie. Serwis przez to staje się coraz mniej przyjazny dla użytkownika. Wszystkie te zmiany mają na celu jak naj... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Pepper to miejsce z najgorętszymi okazjami. Oceniaj i komentuj je z naszą społecznością ♥ Okazje, kupony, kody rabatowe, błędy cenowe na to, czego szukasz ⇒ smartfon, laptop, konsola, zabawki, moda, dom i ogród, artykuły spożywcze… ✅ Kupuj w najniższych cenach
Kontaktuppgifter
Torstraße 164, 10115, Berlin, Tyskland
- hello@pepper.com
- pepper.pl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kilka przemyśleń
Siedzę na tym portalu od dawna, bo na prawdę czasem idzie tam wyłapać fajne okazje, za co plus. Na minus natomiast jest cała obsługa administracji, bezpodstawne usuwanie postów które według jakiegoś pseudo moderatora naruszają regulamin, a po zapytaniu który dokładnie punkt naruszyłem
- odpowiedź wymijająca bez konkretów. Zdarzyło mi się też dodać kilka okazji, część z nich została usunięta jako autopromocja 😆 a dotyczyła jakiegoś większego sklepu motocyklowego który ot obserwuje. A co ciekawe ten sam produkt z tego samego sklepu w tej samej cenie po jakimś czasie wrzucił ktoś inny i o dziwo nie zostało to usunięte jako autopromocja hehe. Kolejna rzecz która zauważyłem to usuwanie komentarzy - nie zdarza mi się pisać tam dużo komentarzy bo nie jestem pseudo ekspertem we wszystkim, ale jak coś pisze to zawsze odnoszę się merytorycznie trzymając się tematu, a jakieś inne matoły zgłaszają te komentarze bo oni mają inne zdanie, a administracja nie weryfikuje nic tylko od razu komentarz usunięty za "spam". Konkluzja jest prosta, portal dobry ale osoby odpowiadające za "porzadek" to lekko mówiąc osoby z za dużym ego a za małym rozumem. Mam wrażenie że lepiej by się spisywało jakieś AI od nich. Także okazje warto śledzić, ale tylko biernie by czasem nie dostać bana za nic
Komercja a nie społeczność
Zwykła komercyjna strona opłacana i służąca do promowania dużych sklepów z którymi współpracują. Promocje od sklepów spoza ich listy, nawet jeśli są znaczenie lepsze niż te ich promowane z miejsca są usuwane a konto zablokowane za rzekomą autopromocje. Nie ma nic wspólnego ze "społecznością"

Svar från Pepper
Odpowiednie miejsce dla masy okazji i promocji
Odpowiednie miejsce dla masy okazji i promocji. Wielu użytkowników jest brutalnych w dyskusji, ale korzystam od kilku lat i nabrałem dystansu. Nie znalazłem alternatywy. Pepper zarabia m.in. na reflinkach, co pewnie jest niezłym biznesem dla projektu działającego w kilku państwach, ale rozumiem i akceptuję to. Podoba mi się też akcja z VeloBankiem na platformie PepperBonus. Wszystkiego dobrego!
Nie przestrzegają dyrektywy Omnibus
Nie przestrzegają dyrektywy Omnibus. Tj. przy ofertach nie pojawia się najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni. UOKIK dał znać, że zajmą się sprawą.
Aaaa i jeszcze w stopce się chwalą, że mają 4,4 na trustpilot - kłamcy.
NIE POLECAM.
NIE POLECAM.
Zostałem niesłusznie zbanowany mająć mnóstwo komentarzy, alertów, wątków założonych i chciałem podzielić się drugą okazja z jednego sklepu (KONTO MIAŁO PRAWIE ROK) i dostałem bana za niby autopromocje, co za kretynizm.
Niepoważni są z tym. Wszystko poszło się %%%%% co było poustawiane. Szkoda ingerować w społeczność i dawać im zarabiać z reflinków skoro tak podchodzą do swoich użytkowników. /cenzura/ to mało powiedziane
Ze stronką wszystko Ok, ale...
Ze stronką wszystko Ok, tylko moderatorzy mają kija w dupie np, taka Pani Urszula co na nazwanie czegoś głupim usuwa wiadomości, albo za napisanie słowa wydzielina robi to samo i pisze w uzasadnieniu że to treści obraźliwe. Rozumiem żeby za wyzywanie kogoś usuwać albo za nazwanie kłamstwa głupstwem xDDD. Następnym razem trzeba pisać jak ktoś kłamie że to czysta prawda o mój brylantowy królu xDDD
Usunęli moją poprzednią recenzję
Stały użytkownik - 200 dodanych okazji, najlepsza okazja +2000 a tu nagle moje konto zostało zbanowane bez wyjaśnienia i podanego powodu za co a na kontakt nikt nie odpisuje...
Społeczność serwisu spoko bo doceniała moją "pracę" i lubiła moje wstawki (z niektórymi wyjątkami) ale moderacja to jakiś żart i porażka
Odpiisali w usunietej recenzji na trustpilot
promowanie jednego ze sprzedawców
lol w łeb się puknijcie na prawdę ciężko wam ogarnać że niektóre sklepy mają duże community i ludzie w tym ja po prostu śledze kazda okazja z konkretnego sklepu i chcialem sie dzielic dalej ta okazja? Taki sklepów i ludzi jest wiele wiec to wasze widzimi się
świetne okazje
świetne okazje. dokonałam kilka super zakupów z aplikacją pepper
Moje konto zostało zbanowane po dodaniu…
Moje konto zostało zbanowane po dodaniu dwóch ogłoszeń. Powód? Autopromocja. Skontaktowałam się z firmą w celu wyjaśnienia sytuacji, bo nie byłam w żaden sposób powiązana z daną stroną. Odpowiedź? „Takie odpowiedzi nie mogę być udzielone. Weryfikacja została wykonana prawidłowo”. Śmieszne to dla mnie… Konta odblokować się nie da, złożyć odwołania również. Inni użytkownicy wstawiają po kilka ogłoszeń z tej samej strony i nie zostają zablokowani. Co to za polityka?
Dno i dwa metry mułu.
Polemika pod pseudo okazjami niemożliwa. Jakakolwiek krytyka spotyka się z moderacją działająca jak sobie chce. Zachowują się jak dzieci w piaskownicy. Na pytania odnośnie usuwania komentarzy wstawiają idiotyczne regułki typu trollowanie, wyzwiska.... Niepoważni ludzie :)
Szkoda, że usuwane są niepochlebne opinie przez trustpilot, w oczy kole prawda pepperku, że zgłaszasz opinie? Te pochlebne czemu nie są weryfikowane?
Grożenie śmiercią w wiadomościach prywatnych jest olewane przez tą pseudo moderację, nazwanie kogoś trollem w odpowiedzi - powoduje blokowanie

Svar från Pepper
Super promocje i te poszukiwane i…
Super promocje i te poszukiwane i okazyjne. Mnóstwo produktów kupione w okazyjnych cenach. Nie które dopiero w przyszłości się przydadzą.
Można upolować mega cebulki
Można upolować mega cebulki. Pozytyw to na pewno aplikacja i alerty
Mozliwosc ustawienia alertu na…
Mozliwosc ustawienia alertu na interesujacy nas produkt ktorego szukamy, uzytkownicy ktorzy zawsze pomoga z wyborem i duza ilosc okazji.
Dotychczas zrobilem duzo udanych zakupow :)
Super portal proponujący świetne okazje…
Super portal proponujący świetne okazje cenowe
Rzadko zdarza się interesująca…
Rzadko zdarza się interesująca promocja, za to obsługa serwisu to jedno wielkie nieporozumienie.

Svar från Pepper
super pomocna strona do znalezienia…
super pomocna strona do znalezienia najlepszych ofert i promocji
Najlepsze miejsce do szukania promek a…
Najlepsze miejsce do szukania promek a czasami uda się też wyrwać jakis blad cenowy. na + tepienie politycznego spamu w komentarzach
Te venden la financiación sin…
Te venden la financiación sin esplicarte nada y llevo 4 meses para que me cambien el día de los recibos....de manera que me cobran aparte más dinero de intereses
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.