Pemanah books & Comics heeft de stripboeken snel en netjes in een plastic geleverd. Echt een super service! Ook de prijzen zijn geweldig! Ik heb nergens anders zulke lage prijzen voor zo een goede kwa... Se mer
Det här tycker kunderna
snelle service, alles goed verpakt jammer, dat er gebruikt is van post.nl (omdat post.nl niet de pakketten bij mij thuis afleverde, Il wachtte 4 uur, zag de bezorger met gezwinde spoed mijn huis voorb... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Pemanah Books & Comics, dé stripwinkel om online al uw tweedehands én nieuwe strips, Nederlandstalige comics, manga en boeken voordelig te bestellen.
Kontaktuppgifter
Den Haag, Nederländerna
- info@pemanah.com
- pemanah.com
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle en nette levering
Bedankt voor de goede service !
A pleasure doing business with. Prettig mee zaken doen.
Pakket goed verpakt. Alles kwam goed aan.
Prijzen zijn mooi.
Binnenkort nog een pakket bestellen...
*Ik word door niemand betaald om dit te schrijven. Ik heb daadwerkelijk hier iets gekocht! :)
Koop hier je Comics.
Ik heb hier al meerdere keren comics besteld en ik ben er echt dik tevreden over. Bestellen is enorm eenvoudig en je bestelling word snel geleverd (1 tot 2 dagen) Ondanks dat het tweedehands comics zijn is de staat voor 95 % in prima conditie.
Leuke keuze
Leuke keuze, vaak een nieuwsbrief, kwaliteit is OK, snelle afhandeling aankoop
Gewoon geen opmerkingen
Gewoon geen opmerkingen. Producten werden snel geleverd en voldeden aan de omschrijving.
Zoals vanouds
Zoals vanouds, "lichte beschadigingen" zoals in de beschrijving staat aangegeven, zijn bijna niet te zien, keurig verpakt en snelle levering.
Als ik iets zoek kijk ik eerst even hier
Goede site
Redelijke prijzen, zeer goed ingepakt, vlotte bestelling en vlotte levering. Voor herhaling vatbaar
Snelle verzending
Snelle verzending, producten voldoen aan beschrijving, niet duur.
Vreemd dat je zelf een verzendoptie kunt en moet aanvinken (uiteraard kies je dan de goedkoopste optie) en dat dat later niet mogelijk blijkt.

Svar från Pemanah Books & Comics
Keurige set strips!
Perfect geholpen,
Strips niet ontvangen,schuld door post.nl. Pemanah Brooks perfect opgelost. Meteen gereageerd op ‘t probleem. Mail correspondentie perfect. Ga zeker in de toekomst weer bestellen bij Pemanah Brooks & Comics. Waren andere verkopers maar net zo goed als Pemanah.
Alles was perfect in orde!
Ik vindt het leuk dat ik de Dommelt…
Ik vindt het leuk dat ik de Dommelt kunt vinden en koopen.
Dei prijs was fair!
Bedankt
Snelle levering en stevig verpakt...erg…
Snelle levering en stevig verpakt...erg tevreden!
Het bestelde boek werd op tijd en in…
Het bestelde boek werd op tijd en in goede staat afgeleverd.
Keurig verpakt
Keurig verpakt, snel verzonden en beschrijving van de staat boek ook correct (belangrijkst)
Mooi aanbod en uitstekende prijs
Pemanah Books & Comics hebben een groot assortiment voor een voordelige prijs, zelfs voor moeilijke strips/comics. Snelle verzending en reactie bij vragen. Op mijn vraag/klacht kreeg ik een duidelijk antwoord waarmee de klacht werd opgelost.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.