Som alltid på nätet längre leveranstid än utlovat. Ingen info om spårning av sändning. När spårningsnumner kom angavs inte speditör. Fick maila om det. Gick först spåra 2 dagar innan leverans. 10 daga... Se mer

Fick vänta en stund på paketet men skulle väntat i 3 månader till om de behövdes fin tröja världsklass material skulle aldrig kunna se att den e Fake en av dem mest prisvärda hemsidorna o Prisvärda tr... Se mer

Nöjd med tröjan som kom 19 dagar efter lagd beställning. Snabb återkoppling om förväntad leverans.

Jag har gjort en order och den är försenad. Jag har mailat dem och ej fått svar. Det står att ordern tar 3-5 arbetsdagar och det har gått mer än så. På order status står det bara ”Order är påväg”... Se mer

1. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i T-shirtföretag

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Superfin tröja!

20 december 2025

Dom skickar inte sakerna

Jag beställde tre stycken tröjor av dom men fick bara en och dom svarar varken på Instagram eller tik tok när jag kontaktar dom om det

12 augusti 2025

Svar från Pelkit

en tröja? är du säker kontakta oss på pelkit@pelkit.com då alla instagram och tiktok meddelanden kommer inte fram

Dåligt!

Jag gjorde ett köp för drygt en vecka sedan.
Det stod att det kunde ta 2-7 dagar att få produkterna. Sedan dess har vi inte hört något - ingen bekräftelse eller något annat.
En av varorna skulle bli en present, men den hann inte komma.
Väntar på svar och leverans snarast!

24 augusti 2025

Svar från Pelkit

vart stog det 2-7 dagars leverans? vi har tydligt skrivit på vår ”leverans” info på hemsidan att det tar ungefär 1-2 veckor eller ungefär 10-12 arbetsdagar att komma fram efter varan har skickats. Jag tror du har läst fel då vi skrev 2-7 dagars ”produktionstid” inte leverans tid.

Spårningen

Spårningen

19 augusti 2025

Svar från Pelkit

vadå spårningen? vi har skickat ut all spårning på mejl. But helst din recension när du ser att du har fått spårningsnummret eller när du får fram tröjan för det sänker vår förebild lågt. Tack

Har snart väntat 3 veckor på min tröja…

Har snart väntat 3 veckor på min tröja o h har fortfarande inte fått den, vet inte hur det är med leveransen men vad jag vet så borde detta inte ta så lång tid

12 augusti 2025

Svar från Pelkit

du beställde 7e augusti och ditt paket skickades 12e augusti. 00373402216050196450 här är ditt spårningsnummer och den förväntar sig att kolma fram ungefär vid 25e augusti. Tack!

!SCAM BESTÄLL INTE HÄR IFRÅN!

Jag har gjort en order och den är försenad.
Jag har mailat dem och ej fått svar.
Det står att ordern tar 3-5 arbetsdagar och det har gått mer än så.
På order status står det bara ”Order är påväg”
Paketet kommer aldrig komma och dem kommer aldrig svara.
Jag rekommenderar att ALDRIG beställa från denna sida för det är en scam och jag kommer göra en anmälan på detta efter jobbet

4 augusti 2025

Ditt order skickades 4 augusti och ditt spårningsnummer är 00373402216048811235
Varför behöver man ljuga när det tydligt står att våra varor 1-2 veckor att komma fram efter tröjorna har skickats? och vart har du mailat oss då? jag kan skicka bild bevis att din vara är påväg och även bild på paketet då vi tar bild på alla paket.
jag förväntar mig att du direkt ändrar ditt omdöme när du får tröjorna som borde komma denna lördagen eller nästa måndag då de skickas inte på söndagar.

Beställde storlek S

Beställde storlek S, fick M, och att tröjan var smutsig också när jag fick den

5 juli 2025

Svar från Pelkit

Kan du skicka bevis på att tröjan kom i Medium? Vi har då gjort ett missförstånd och vi kan skicka en annan tröja i Small istället. Ni behöver heller inte ljuga och säga att tröjan kom smutsig när alla våra tröjor är helt nya och oöppnade direkt från fabriken.
Tack!

Beställde för 2 veckor sedan och har…

Beställde för 2 veckor sedan och har fortfarande inte fått något mejl om att mitt paket blivit skickat, inte ens en order bekräftelse har jag fått! Extrem dålig service då de inte svarar ens mejl heller. Beställ aldrig från Pelkit!

10 juni 2025

Svar från Pelkit

Vad är ditt order nr då? alla får en order bekräftelse och det är inte möjligt för nån att inte få det det är automatiskt. Vi har även kollat på senaste mejlen och ingen med ditt namn har skickat nån mejl till oss? Dubbelkolla ditt skräppost och återkom till oss. Tack!

Lång leveverenstid

Lång leveverenstid. Beställde fem tröjor. Efter flera veckor kom info att en tröja kunde inte levereras. När väl tröjorna kom var det dubblett av en. Beställde till den som inte kom den 4:e maj men har inte fått besked när den kommer och ingen svar på Mail om det fastän jag mailade den 18:e maj och nu är det 26:e maj.

26 maj 2025

Svar från Pelkit

Kolla din skräppost vi har svarat dig och informerat att tröjan har skickats och du har fått spårningsnummret med.