Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Poleca... Se mer
Det här tycker kunderna
Kupiłam już kilka rzeczy z tego sklepu. Rozmiar zawsze był dobry, jeśli coś miało rozmiar zawyżony, była o tym informacja. Dobra jakość i dobry opis pozwalający dobrać odpowiedni rozmiar.
Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025... Se mer
Otrzymałam używaną, brudną kurtkę. Ze zwrotem również problem. Brak możliwości połączenia z Konsultantem to według mnie porażka. BOT nie rozwiązał sprawy. Mial przekierować sprawę do konsultantów któr... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...
Kontaktuppgifter
Polen
- peek-cloppenburg.pl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sukienka dostarczona poplamiona i…
Sukienka dostarczona poplamiona i zniszczona
Sklep godny zaufania
Nigdy nie zawiodłam się i tym razem wszystko poszło pomyślnie.
nice all
nice all, the quality id very good, fats delivery, very nice shop and good mannered customer service people

Svar från Peek&Cloppenburg PL
Produkt doskonały i doskonała…
Produkt doskonały i doskonała obsługa.Dziękuję Weekend Max Mara jeansy czarne z ozdobnymi kamieniami
od zawsze bez problemów zakup i zwrot
od zawsze bez problemów zakup i zwrot, pieniądze na koncie zwykle następnego dnia po zwrocie, obsługa fantastyczna
Nie otrzymałam zamówienia
Zamawiałam online z dostawą do domu kurierem DPD. Zamówienia nie otrzymałam. Kurier nie kontaktował się ze mną w celu dostarczenia paczki. Przesyłka została zwrócona, bez możliwości ponownej dostawy.
Szybka dostawa / fajne buty
Ocena
Zakupy w tym sklepie robię od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona z proponowanego asortymentu, jak również z obsługi. Znajomym polecam sklep Peek&Cloppenburg.
Nigdy się na zawiodłam na zakupach.Polecam!
Nigdy się na zawiodłam na zakupach
Kupiłeś wadliwą rzecz - P&C nie przyjmie twojej reklamacji
Kupiłam spódnicę w sklepie online. Mailowo zgłosiłam reklamację. Wada ujawniła się w przed upływem roku od zakupu, natomiast reklamację zgłosiłam już po roku od zakupu. Sklep odmawia rozpatrzenia mojej reklamacji powołując się na przepisy, które nie obowiązują dla polskich konsumentów od ponad 2 lat (!!!) i nie mają zastosowania do mojego przypadku. W odpowiedzi na moje zgłoszenie dowiedziałam, że nie mogę złoć reklamacji, bo, cytuję "Natomiast po upływie roku od zakupu, jeśli wystąpi uszkodzenie, to obowiązkiem klienta jest udowodnienie, że wada, która ujawniła się w międzyczasie, była ukryta w momencie zakupu. Ponieważ nie przedłożyła nam Pani takiego dowodu, np. w postaci opinii rzeczoznawcy (!!!) nie jesteśmy w stanie przyjąć Pani reklamacji i jest to nasza ostateczna decyzja.".
NIE POLECAM - problem ze zwrotem pieniędzy
O zwrot pieniedzy musze się upominać, odpisują i kłamią, ze przelew został zlecony i minął kolejny tydzień i nic. W ramach rekompensaty otrzymałem UWAGA: 20% rabatu, no szaleństwo, to żadna rekompensata, to normalny rabat, który można znaleźć na internecie. A gdybym nie pilnował swoich zwrotów, nie otrzymałbym najpewniej moich środków. Na odpowiedź mailową trzeba czekać kilka dni, NIE POLECAM.
ten sklep to wzór
ten sklep to wzór. Szybka realizacja, bezproblemowe zwroty, solidne i estetyczne pakowanie.
Szybka dostawa
Szybka dostawa, dobra tabela rozmiarów bezproblemowe zwroty. Artykuły zgodne z opisem.
Kurier nie dostarczył przesyłki
Kurier nie dostarczył przesyłki, bo uznał, że adres brzmiący "Tomasz Giaro, Jana Pawła II 82, Warszawa itd." nie istnieje. Tymczasem ja prosiłem o dostarczenie do sklepu Peek i & Cloppenburg, w CH Arkadia, które znajduje się rzeczywiście pod tym adresem
Absolutnie odradzam zakupy w westfield…
Absolutnie odradzam zakupy w westfield Mokotów, bardzo niekompetentna i opryskliwa obsługa
Moje zakupy
Wszystkie zakupione rzeczy użytkuje z dużym zadowoleniem. Produkty są bardzo dobrej jakości.
Dyskretna elegancja.
Opis odpowiada produktowi. Wysoka jakość wykonania. Piękny material. Elegancki wzór.
Po zakupie kurtki online dopiero…
Po zakupie kurtki online dopiero później trafiłam na opinię sklepu i byłam przerażona, że towar nie będzie dostarczony, że nie będzie zwrotu pieniędzy, a firma na pewno mnie oszuka. Otóż jestem bardzo mile zaskoczona, kurtka przyszła po 4 dniach roboczych, zgodnie z opisem, prawidłowo zapakowana natomiast była za mała. I tu pojawiły się już ogromne obawy, że nie zostaną mi zwrócone pieniądze. Kolejne miłe zaskoczenie - pieniądze za zwrot wróciły na moje konto już po 2 dniach, a firma informowała mnie o każdym ruchu z ich strony mejlowo. Czy kupię ponownie? Zdecydowanie nie, bo stres związany z opiniami w Internecie, nie jest tego wart.
Miła
Miła, profesjonalna obsługa, duży wybór towarów, przeważnie w bardzo dobrym gatunku. Niestety ceny też przeważnie bardzo wysokie
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.