Kupiłam już kilka rzeczy z tego sklepu. Rozmiar zawsze był dobry, jeśli coś miało rozmiar zawyżony, była o tym informacja. Dobra jakość i dobry opis pozwalający dobrać odpowiedni rozmiar.
Det här tycker kunderna
Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025... Se mer
Zakupiony towar przysyłany jest błyskawicznie. Należycie zabezpieczony. W środku paczki znajduje się formularz zwrotu, a w nim informacja, że zakupiony towar można zwrócić do nadawcy lub w sklepie sta... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...
Kontaktuppgifter
Polen
- peek-cloppenburg.pl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sklep sprzedaje odzież używaną!!!
Zakupiłam garnitur firmy Boss za prawie 3 tys. Zł. Otrzymałam znoszony, wymięty, bez metek, poplamiony, śmierdzący potem i perfumami produkt. Wstyd że tak traktuje się polskiego klienta.
BardzoDoceniam maile dotyczące dostawy
BardzoDoceniam maile dotyczące dostawy.
Troszkę jestem zawiedziona jak produkt jest wyperfumowany jakimś mocnym perfumem typu Coco Chanel
Chciałabym by w opisach produktów było że na przykład rozmiarówka jest zawyżona lub zaniżona to znacznie ułatwia zakup zwłaszcza butów i spodni
Ubrania
Ubrania, które kupuję, służą mi długo. Nie tracą koloru i są bardzo wygodne w użytkowaniu.
Super sklep,świetne ciuchy ,fajnie się …
Super sklep,świetne ciuchy ,fajnie się noszą, polecam
Najlepszy sklep z ciuchami
Dobry produkt
Cena, promocja, jakość towaru, ekologiczne materiały naturalne,
Pierwsza klasa
Zawsze jest towar pierwszej klasy,nie miałem nigdy reklamacji.Zawsze na czas.Bede czesto do nich zagladał.
Nie wiedzą co wysyłają
Dwa razy otrzymałam inny produkt niż zamówiłam. Kupiłam sukienkę. Na stronie pokazała się informacja, że jest to ostatnia sukienka w moim rozmiarze. Otrzymałam inny artykuł niż zamówiłam. Błędny artykuł odesłałam. Sukienka w moim rozmiarze nadal była niedostępna, zatem ustawiłam powiadomienie. Po jakimś czasie dostałam informację, że mój rozmiar jest ponownie dostępny, zatem zamówiłam go. Po raz kolejny otrzymałam ten sam błędny artykuł, co za pierwszym razem. Odesłałam. Teraz sukienka w moim rozmiarze jest ponownie dostępna ale boję się zamówić, bo mogę po raz trzeci otrzymać ten sam nieprawidłowy artykuł! Na plus szybki zwrot pieniędzy.
To mój pierwszy zakup
To mój pierwszy zakup w sklepie towar okazał się dokładnie taki jak na zdjęciu i opisie byłem na bierzecie informowany o przesyłce jestem zadowolony z zakupu.
Świetna realizacja zakupów
Świetna realizacja zakupów, częste promocje i, co bardzo istotne, bezproblemowe, darmowe zwroty nietrafionych zakupów.
Zakup i dostarczenie przebiegło bez…
Zakup i dostarczenie przebiegło bez problemów. W podanym terminie otrzymałem zamówienie.
Bardzo dobre gatunkowo rzeczy
Bardzo dobre gatunkowo rzeczy, pięknie odszyte. Cena wysoka ale w promocji można kupić trochę taniej. Kupiłabym więcej rzeczy ale niestety nie stać mnie:)
Moje doświadczenie z firmą
Moje doświadczenie z firmą bylo pozytywne z wyjątkiem sposobu dostarczenia produktów marki BOSS - żakietu i spódnicy w zamówieniach nr 9614086891, 9614086845, które byly zapakowane w sposób skandaliczny, zmięte i wyniecione, wcisnięte w zbyt male torebki. szczerze mówiąc byląm w szoku, bo nigdy z takim pakowaniem się nie spotkalam, a przecież to były produkty marki premium. Na dszcęście udalo mi się doprowadzić je do porządku przy pomocy parownicy. W innym przypadku musialabym je zwrocić. Zle wrażenie jednak pozostaje
Wszystko zgodnie z zamówieniami i na…
Wszystko zgodnie z zamówieniami i na czas .
Posiada dobry towar.
Super produkty.
Super produkty. Dobra cena.Duży wybór produktów, kolorów, dostępne rozmiary.
Kurtka piękna ale uszkodzona
Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie.
Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025 a odłożyłam ją na zakup „na później”.
Jak na kurtkę markową i nie za małą cenę - jest „małe ale”. Kurtka tuż przy kapturze/ futerku ma przycięty/ przetarty materiał.
Kupuję tam od kilku lat i mają naprawdę…
Kupuję tam od kilku lat i mają naprawdę porządne ubrania
Widać jakość.
Towar zgodny z opisem. Realizacja sprzedaży zgodna z wyznaczonym terminem.
Szybka dostawa
Szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony, towar zgodny z opisem, status zamówienia aktualizowany na bierząco.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.