1. Personlig tränare för kvinnor

Peak PWR PT Online är en personlig onlinebaserad coachningstjänst för kvinnor som vill bli starkare, må bättre och skapa hållbara vanor i vardagen. Vi erbjuder individanpassad träning, kost och mindset med kontinuerlig uppföljning och nära kontakt med coacher. Hos Peak PWR står långsiktiga resultat, trygghet och personlig utveckling i fokus 💜

4,5

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Från dag 1 så har Charlotte med team…

Från dag 1 så har Charlotte med team varit väldigt hands on och sett till att peppa och driva träning/kost framåt. Jag är jätte nöjd att jag hoppade på detta. Veckorna med peak pwr har gett mig otroligt mycket, blivit medveten kring framförallt kosten, hur man ska tänka och agera när det kommer till maten. Inga förbud bara smarta val!!
Jätte bra och personliga träningsupplägg också.
Kan varmt rekommendera ⭐️

9 mars 2026

Charlotte och hennes team är fantastiska!

Charlotte och hennes team är fantastiska! Med deras genuina engagemang har de hjälpt mig att få tillbaka glädjen till träning och genom en hållbar kost. Utan förbud har jag hittills gått ner 14,5 kg🙌🏼
Nu är det ca två månader sen jag valde att stå på egna ben, vilket har fått mig att inse hur PeakPWRs kunskap har gett mig en hållbar livsstil❤️

22 februari 2026

Den bästa investeringen jag gjort!

Den bästa investeringen jag gjort för mig själv!
Jag kan varmt rekommendera Charlotte & teamet på PeakPWR. Jag har efter mina förutsättningar/behov samt önskemål, fått ett toppen bra upplägg med träning & kost men också många tips & trix kring tankesätt & inställning till en fungerande vardag, när man är nybliven trebarnsmamma och mitt i livet.
Snabb återkoppling på frågor och önskemål om ändringar. De har varit väldigt lyhörda och ändrat innehåll av både träning & kost vid önskemål & behov. Stort plus för pepp & träningsprogram med videos & tydliga instruktioner. De checkar in på ett personligt plan vilket gör att man känner sig sedd och hörd även om allt sker digitalt. Appen är lättanvänd.

18 februari 2026

Långsiktig hälsa

Tiden med Charlotte & gänget var så värdefull för mig! Inte bara gav den mig ett bra och smidigt träningsupplägg, hållbar kostplan och härlig pepp. Den gav mig redskap och ett förhållningssätt till hälsa överlag som jag kommer att bära mer mig livet ut. Så otroligt tacksam!

28 februari 2025

Pang upplägg 💥

Åh, jag kan bara säga gott om detta gänget! Bästa investeringen i mig själv! ✨💛

Nu har jag snart hållit på i 2,5 år – och ett bra tag till lär det bli. Det här är verkligen något jag gör för livet.

I början tog jag stor hjälp av mindset-arbetet, att hitta mitt varför och kostrådgivningen – med fokus på att hitta min egen rytm och skapa hållbara rutiner. Det handlade inte om quick fixes, utan om att bygga en stabil grund som fungerar i vardagen. 🙏

Idag använder jag främst träningsupplägget och får stöd i hur jag ska nå mina nya träningsmål och anta nya utmaningar. Det är så värdefullt att hela tiden ha någon som guidar, pushar 💪✨

En investering för livet, helt enkelt!
Så proffsiga hela teamet – och samtidigt så mänskliga. De vet att det går upp och ner, att livet kommer emellan ibland, och de har en sund och hållbar syn på både kost och välmående. ❤️

Jag kommer alltid bära med mig mindsetet 20/80, terapi-joggen, att du aldrig ångrar ett träningspass – och att det är okej att motivationen inte alltid finns där. Det är disciplinen, rutinen och helheten som gör skillnaden.

Så tacksam för resan! ❤️

13 februari 2026

Proffsig, lyhörd och personlig coachning

Jag är så tacksam för tiden med peakPWR. De är proffsiga, lyhörda och flexibla och gör att både träning och kost blir hållbart utifrån min livssituation och mina förutsättningar! Det här är på alla sätt den absolut bästa investeringen jag har gjort i mig själv och jag önskar alla att få uppleva detta!

13 februari 2026

En väl värd investering i mig själv

Jag körde PT online med Charlotte och Emma A i drygt 1,5 år. Mitt mål var att komma över den bild jag dragits med hela livet: att jag var en person som inte kunde träna. Jag gick från att ALDRIG träna till att göra det flera gånger i veckan. Deras pass, pepp och tro på mig och min förmåga gjorde mig bekväm på gymmet och byggde upp både muskler och självförtroende. Det ultimata beviset på vad jag klarade av, tack vare PT online och det pannben de hjälpte mig hitta, var när jag tog mig till startlinjen och över mållinjen i ett Hyroxlopp. Jag rekommenderar alla att göra den här investeringen i er själva, det är så mycket mer än bara kost och träning. Det är hela ditt välmående, innefrån och ut.

30 november 2025

Jag körde ett helt år med Charlotte som…

Jag körde ett helt år med Charlotte som tränare, hennes pepp och otroligt roliga träningspass gjorde att dagarna rasa iväg och även vikten samt jag som egen företagare, småbarnsförälder samt hästtjej orkade med allt på ett helt annat vis. Maten är så god och hela familjen åt och idag har jag hållit min vikt och fortsätter på samma spår och tänk med träningen. Jag är så lycklig jag hade som mål att kunna börja rida D-ponny igen och nu har jag t.o.m. börjat att hoppträna igen. Så jag har jojjobantat samt testat så många dieter och kan säga att detta är ingen diet, det är en livsstil och en som håller. Kan varmt rekommendera bästa PT //Linda Kosterhed

12 februari 2026

Inlyssnande, peppande & personligt!

Ett grymt bra upplägg med allt från inspirerande kostupplägg till utmanande och grymt roliga träningspass. Fantastisk feedback från hela teamet på Peakpwr och vid frågor / funderingar har återkoppling varit snabbt på plats. Uppskattat oerhört att det funnits möjlighet & utrymme att skruva på saker. Har kört med gänget tidigare och kommer göra de igen.

11 februari 2026

Jag är så glad och tacksam att jag investerade i mig själv tillsammans med Charlotte & co🌟

Mycket bra upplägg med varierad träning och alltid pepp från coacherna!
Trevliga recept som hela familjen kunde äta💪
Rekommenderar alla som funderar på att ta steget att faktiskt göra det, det är så kul och verkligen värt allt!
Att sen kunna ha med sig mindset, träning och kost vidare i livet är ett stort plus! Ingen quickfix utan något som faktiskt är hållbart!
Heja Charlotte och teamet♥️

12 februari 2025

Bästa teamet i hela världen

Jag hade provat allt innan jag tog kontakt med teamet och är så glad att jag gjorde det. Allt från kost, träningupplägget och uppföljning var så bra. För att inte tala om vilket självförtroende och motivation jag fick direkt jag insåg att det gav resultat på riktigt. Jag är än idag pepp tack vare er. Jag skulle rekommendera er hundra gånger om!!
Evig tacksam för att ni finns.

2 juni 2025

Peakpwr = PROFFS

Ett otroligt företag med massor av personlighet och professionalitet.
One-to-one-coachingen är ett otroligt redskap oavsett om du vill förbättra prestation eller få ner i vikt. En genuin kunskap om träning för kvinnokroppen i alla faser, graviditet efter förlossning, klimakteriet. Jobbar lika mycket med mindset som muskler och syr ihop coachingen på ett fantastiskt fint sätt. Har bara fina ord att säga om PeakPower efter att själv ha tagit hjälp av dom i omgångar för att hitta glädjen till träningen och kroppen igen efter tuffa graviditeter (3). Rekommenderas VARMT!

11 oktober 2025

Jättebra upplägg med både träning och…

Jättebra upplägg med både träning och kosten. Nya upplägg var fjärde vecka vilket uppskattades mycket. Fick alltid snabb återkoppling av coacherna när man skrev i chatten. Det kändes väldigt personligt! Om jag ska rekommendera någon PT online tjänst så är det hos Charlotte och teamet på peakpwr! Så proffsiga!

11 februari 2026