Redningsmanden fra Lind
Jeg har lige oplevet den vildeste service, man kan forestille sig. Efter jeg havde fået monteret en ny strømforsyning hos en anden person, kom jeg hjem til en computer, hvor ingen af blæserne virkede. Som enhver ved, er det en katastrofe for en gaming-PC, da den hurtigt bliver varm.
Jeg tog kontakt til ham fra Lind, som jeg havde skrevet lidt med tidligere på aftenen. Selvom det var sent, sagde han med det samme: "Kom ud, så ser vi på det." Og herfra blev jeg bare blæst bagover:
Redningsmanden fra Lind: Han fandt lynhurtigt fejlen, så mine blæsere igen snurrer perfekt. Han reddede mig fra en ubrugelig computer.
Gik "The Extra Mile": Han nøjedes ikke bare med at fikse fejlen. Han tog fat i sit specialudstyr og blæste hele maskinen fuldstændig ren for støv – den var helt stoppet til, men nu er der 100% gennemtræk!
Gratis opgradering og optimering: Han monterede en ny, kraftigere blæser i toppen og skiftede kølepasta på min CPU (det der "tandpasta"), så kølingen nu er bedre end nogensinde før.
Service og personlighed: Han gjorde det hele uden at kræve en krone, og vi havde en pissegod snak imens. Han er ikke bare mega klog på hardware, men også en pissefed person med en fantastisk personlighed.
Min PC kører nu 4K gaming i 120 FPS uden problemer, og det er udelukkende takket være den hjælp, jeg fik i Lind. Hvis du vil have en ekspert, der er dygtig, mega klog og har hjertet på det rette sted, så er det ham her, du skal have fat i.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling – jeg kommer aldrig til at bruge andre fremover!