Pawfect Academie Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Företagsinformation

1. Husdjursstylist

Skrivet av företaget

De Pawfect Academie biedt alles wat je nodig hebt om hondenverzorging écht goed te leren. Met het totale pakket krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving, een actieve Q&A-community, alle benodigde materialen én een praktijkgerichte workshopdag. Alles overzichtelijk, professioneel en met oog voor het welzijn van de hond. Leren op jouw tempo, met kennis die blijft. 🐾

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Aanrader! Trimcursus pawfect academie

Ik heb laatst de trimworkshop van Maaike bij de Pawfect Academie gevolgd met mijn Cockapoo en ik heb deze dag echt fantastisch ervaren! Ik raad de cursus dan ook zeker aan.

Wanneer je de cursus aanschaft, krijg je eerst toegang tot een online leeromgeving. Hierin kun je alles stap voor stap bekijken en alvast kennismaken met de materialen, die je ook thuisgestuurd krijgt. Zo kun je goed voorbereid aan de fysieke workshopdag beginnen.

Tijdens de workshop neemt Maaike je stap voor stap mee in het trimmen. Ze legt alles duidelijk en rustig uit en helpt je waar dat nodig is. Hierdoor heb ik nu veel meer vertrouwen om mijn hondje zelf mooi te kunnen trimmen.

Het was echt een superleuke en leerzame ervaring. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar hond graag zelf wil leren trimmen! 🐶✂️

27 juni 2026

Aanrader!!

Ik heb de trimcursus op locatie en online gevolgd en ik raad het iedereen aan!
Maaike is super lief en helpt je heel erg goed.
Ik ben blij met het eindresultaat en dat ik mijn hondje nu zelf kan gaan knippen. 😊

5 juli 2026

Trim Workshop

Ik heb laatst de trim workshop van Maaike bij de Pawfect Academie gevolgd met mijn Cockapoo. Het was een leuke en leerzame dag, waar je stap voor stap op je eigen tempo je hondje mag gaan trimmen. Maaike legt alles goed uit en helpt je waar dat nodig is.

Van tevoren krijg je de materialen opgestuurd en kan je inloggen in de online omgeving om alvast alle uitleg filmpjes een keer te bekijken. Het helpt heel erg als je iets al een keer gezien hebt voordat je zelf aan de slag moet!

Het was een super leuke ervaring en een echte aanrader!💕✂️

5 juli 2026

Trim workshop

Het was echt een super leuke ervaring ik heb echt super veel geleerd ook waren degene die de workshop gaven super lief. Ook heel fijn is dat je van te voren al vast de stap voor stap filmpjes krijgt met wat je moet doen zodat je van te voren vast kan oefenen en nader hand nog even terug kan kijken als je het even niet meer weet

Echt een dikke aan rader ❤️❤️

12 april 2026

Super trimcursus

Ik heb bij Maaike een trimcursus gevolgd om mijn Australian Labradoodle zelf te leren trimmen. De cursus was super goed georganiseerd en verzorgd. Goede begeleiding tijdens de cursus en goed voor te bereiden in de online leeromgeving. Zeker een aanrader!!!

7 mars 2026

Pawfect academie trimcursus

Ik heb onlangs een trimcursus gevolgd en dat was echt een hele fijne ervaring. De materialen waren vooraf al in huis en door de video’s wist ik goed wat ik kon verwachten. Op de dag zelf werden we de hele dag supergoed begeleid. We waren met een klein groepje, wat heel prettig werkte. Het eindresultaat mocht er zijn: de hond zag er prachtig uit! Ik voel me nu veel zekerder en kan dankzij de video’s ook in de toekomst zelf blijven trimmen.

23 november 2025

Workshop Pawfect Academie

De workshop bij Pawfect Academie heeft mijn verwachtingen echt overtroffen.

Deze cursus is super duidelijk en goed opgebouwd. Alles werd stap voor stap uitgelegd, met veel ruimte om vragen te stellen en om het echt zelf te doen. Er was een rustige, prettige sfeer waardoor je fijn kan leren.

De materialen waren van hoge kwaliteit en alles was netjes voorbereid. Dat gaf meteen vertrouwen en laat zien hoeveel zorg en professionaliteit Maaike draagt.

De begeleiding vond ik echt een enorm pluspunt. Er was veel persoonlijke aandacht, alles werd geduldig uitgelegd. Dat gaf mij een fijn en ondersteund gevoel.

Deze cursus is absoluut de investering waard, omdat er niet alleen kennis word gedeeld, maar ook vertrouwen, begeleiding en een fijne leerervaring waar je echt iets aan hebt nu én in de toekomst.

Bij twijfel aan deelname zou ik zeggen: DOEN! Je hoeft echt geen ervaring te hebben, alles wordt duidelijk uitgelegd en je staat er niet alleen voor.

Dankjewel Pawfect Academie voor deze mooie ervaring! 🐾🩷

16 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.