Zeer professioneel
In tegenstelling tot datingsites zijn ze bij Partner Select compleet persoonlijk. Alles is mensenwerk.
Dit tesamen met een zeer uitgebreide profielschets werkwijze heb ik hier veel vertrouwen in.

Svar från Partner Select
Als matchmaker brengen we al 30 jaar duurzame relaties tot stand via bemiddeling, coaching en single-events. Om de dienstverlening te verbeteren, staan we open voor feedback. Heb je een klacht of wil je jouw ervaring delen? Schroom niet om het te laten weten. Wat gaat goed en wat kan beter? PartnerSelect neemt iedere review serieus. Geef je ervaring door. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons direct over je ervaringen te benaderen. Van minder goede ervaringen kunnen we leren en natuurlijk is het voor onze medewerkers fijn om ook de goede ervaringen te lezen. Men zegt wel: Een klacht is een gratis advies. Bij klachten lukt het vaak om deze om te buigen en samen alsnog tot een succesvolle match te komen. Klachten worden daarom altijd opgevolgd. Veel mensen ervaren matching als een emotionele rollercoaster. Je leest over de datingbureaus diverse reviews en hakt een knoop door. Heb je eenmaal de stap gezet, dan wil je direct aan de slag en zo snel mogelijk succes. Ter voorkoming van klachten informeren we iedereen zo goed mogelijk. Vooraf met de slagingskanstest op de website, door middel van adviesgesprekken en duidelijke informatie op de website. Tijdens de inschrijving heb je zo veel als je wenst contact met je eigen persoonlijke matchmaker. Ons doel: Singles die verlangen naar een duurzame relatie samen te brengen. Heb jij tips hoe we dit nog beter kunnen doen of feedback, we lezen het graag en reageren altijd.
Nijverheidsweg 31, 3161GJ, Rhoon, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Partner Select
Afhankelijk van het contract krijg je minimaal 2 matches in 6 maanden. De matches die worden aangeboden passen helemaal niet bij mij. Het zijn overblijvers denk ik. Met veel mooie verhalen wordt je binnengehaald. En dan na 2 niet passende matches krijg je daarna elke maand te horen via een email maand te horen dat ze helaas geen match hebben kunnen vinden. Want de mensen die meer betaald hebben, gaan voor. Dit was voor mij echt weggegooid geld.

Svar från Partner Select
Er werd een hoge slagingskans beloofd en tijdens het intakegesprek waren ze (natuurlijk) heel positief over mij als persoon, dus ik dacht "ik ga het gewoon proberen". Er werden mensen aan mij gekoppeld waar ik geen connectie mee voelde. Ondertussen werd ik wel gepushed om zo snel mogelijk te reageren en liefst zo veel mogelijk met "ja". Begrijpelijk, gezien ze met drie wederzijdse ja's klaar zijn en de 1200 euro binnenslepen. Ze hadden van mij wel eerlijker mogen zijn in wat de "slagingskans" daadwerkelijk was want volgens mij is die voor mensen van mijn leeftijdscategorie (27-35) behoorlijk laag. Toen ik in het begin om de daadwerkelijke percentages vroeg wilden ze dit niet zeggen.
Na een jaar van matches accepteren of afwijzen had ik wel een date met iemand, echter was dit zeker niet mijn type, mede doordat zij gelovig was en ik niet. Daarnaast hadden we weinig overeenkomsten. Helaas kreeg ik daarna geen goede matches meer.
Toen het jaar om was volgde een telefonisch evaluatiegesprek. Ik kreeg te horen dat ik wellicht nog niet klaar was voor een relatie gezien ik teveel mensen zou hebben afgewezen. Dat gaf me best een rotgevoel. En ik voelde me lichtelijk opgelicht gezien ze voor die 1200 euro alleen een profieltekst voor me hadden aangemaakt op basis van een vragenlijst die je zelf moet invullen en foto's die je zelf moet uploaden en vervolgens krijg je eens in de twee maanden een "match". Zoiets zou een ai-bot ook kunnen doen.
Een gewone datingssite werkt veel beter dan dit. En het is een stuk goedkoper.

Svar från Partner Select
Eind 2023 heb ik besloten om me in te schrijven bij Partner Select, het interview vond bij mij thuis plaats met Robin en dat was heel fijn en uitgebreid, ze nam echt de tijd.
Ik ben een wat vollere vrouw (maat 46) en ik wilde dat ook in mijn profiel beschreven hebben, zodat de mannen die ze aan mij zouden voorstellen dit zouden weten. Robin zei dat het geen probleem was dat ik wat voller was en dat er ook mannen lid waren die dit aantrekkelijk vinden. Ik ben een warme, verzorgde en actieve vrouw en ik gaf aan dat ik dit ook in een man zocht. Bij het derde voorstel dat Partner Select deed, wilden wij beide afspreken. De man die ze voor mij bedacht hadden was alles behalve sprankelend en actief en de foto's waren niet recent, hij was op de foto's 20 kg lichter, dat vertelde hij ook tijdens de date. Ik vind niet dat Partner Select mag toestaan dat deze foto's geplaatst worden en ik was heel teleurgesteld. Ik kreeg ook bijna geen voorstellen en toen ik dit tijdens een bel moment aangaf, zei Robin dat ik toch wat voller was en dat dit niet zo makkelijk was. Ik kon het niet geloven dat ze dit zei en ik gaf aan dat ik er mee wilde stoppen, het had me ongeveer €1900,- gekost.
Ik had een opzegtermijn en ze hadden nog een voorstel voor me in de opzegtermijn tijd, we hebben met elkaar gebeld, deze man was 8 jaar jonger en geen lid meer, hij had aangegeven nog wel (gratis) in de reserve bak te willen blijven en nu hadden ze mij aan hem voorgesteld, uit nieuwsgierigheid en verbazing wilde hij me spreken. Hij woonde ergens bij Raamsdonksveer en ik in Rijswijk (Zuid Holland), hij vertelde dat hij bij de intake had aangegeven dat hij maximaal 45 minuten wilde reizen en geen vrouw die meer dan 3 jaar ouder was. Hoe kan dit?!
Ik heb er lang een héél naar gevoel over gehad en dat is de reden dat ik pas nu deze review schrijf. Ik had er echt iets voor over en het is een grote teleurstelling geworden.

Svar från Partner Select
Met een zeer warm en veilig gevoel is mijn levensverhaal omarmd.Daarna is er met een zeer mooi team van eerlijke en oprechte mensen professioneel en met liefde met mijn wens, om die leuke vent te vinden, die mogelijk volledig bij mij zou gaan passen, omgegaan.Kort geleden is er een match tussen mijn profiel en die van die fantastische man gemaakt.En ja, ik heb mijn droomman gevonden en we laten elkaar nooit meer gaan.Ik ben Partner Select enorm dankbaar: er zijn haast geen woorden voor.

Svar från Partner Select
Ik vond het gesprek heel prettig. Er wordt echt naar je geluisterd en besproken hoe het project werkt. Het progoel wat opgemaakt wordt voor een eventuele match is goed geformuleerd. Ik herkende mij er goed in.

Svar från Partner Select
1,5 jaar terug kwamen Astrid en ik met elkaar in contact via PartnerSelect. Ik voel me inmiddels ambassadeur en heb al veel mensen doorgestuurd. Altijd met de boodschap dat je geduld moet hebben. Bij mij was het de tweede match raak, maar bij Astrid duurde het dik een jaar. Astrid hebben ze er gelukkig doorheen gesleept, want ze heeft in dat jaar regelmatig op het punt gestaan om te stoppen. Het is ook niet niets om te wachten op matches, de teleurstelling als het niet klikt verwerken en de moed weer bij elkaar rapen om verder te gaan. Wat ik van anderen hoor en zelf ook ervaren heb, is dat je consulent er dan voor je is en dat het echt een samenwerking is. Ik vind het dan ook belangrijk om het positieve geluid te laten horen en hoop dat iemand er iets aan heeft.
Ik had een intake telefoongesprek gehad met iemand van Partner select. Vandaag laten weten dat minimaal 750 euro per date me toch wat te veel is gezien hun reviews niet heel lovend zijn. Ik krijg me erna toch een rare mail van die desbetreffende persoon over zijn hypotheek, zijn auto en dat iedere hbo-er 1500 per dag verdiend. Volgens mij moet deze man terug naar school of even op bed gaan liggen het lijkt namelijk dat hij hallucineert door de griep.

Svar från Partner Select
Partner Select maakt heldere afspraken en komt deze ook daadwerkelijk na. Gedurende het traject hadden we regelmatig contact, waarbij ik veel betrokkenheid heb ervaren en altijd een reële kans op een geslaagde match voelde.
Voor mij heeft het iets langer geduurd voordat het succesvol was, maar de voorstellen die ik kreeg pasten goed bij wie ik ben. De belofte dat zij een goede match konden realiseren is volledig waargemaakt. Vanaf dag één werd duidelijk dat geduld belangrijk was en dat heeft me uiteindelijk iets heel moois opgeleverd, in plaats van een reeks teleurstellingen.
Partner Select neemt de tijd, geeft persoonlijke aandacht, is eerlijk en realistisch, en heeft mij het vertrouwen gegeven dat een echte match mogelijk was. Ik kijk zeer positief terug op dit proces en kan Partner Select van harte aanbevelen.

Svar från Partner Select
Mijn ervaring met Partnerselect is teleurstellend geweest.
In juni 2025 ben ik een traject gestart van €2.794,00, volledig vooruitbetaald. In de maanden daarna ontving ik slechts drie voorstellen, die niet aansloten bij mijn profiel of wensen.
De beloofde professionaliteit, zoals professionele foto’s en persoonlijke matching, heb ik niet zo ervaren. De foto’s zijn met een mobiele telefoon gemaakt en de communicatie bij het bespreken van mijn onvrede verliep niet prettig.
Eind oktober 2025 heb ik het traject beëindigd. Na meerdere e-mails heb ik slechts €763,50 teruggekregen, wat voor mij niet in verhouding staat tot het betaalde bedrag en de geleverde dienst.
Mijn advies: verdiep je goed in de werkwijze voordat je een overeenkomst aangaat.

Svar från Partner Select
Ik ervaar een prettige communicatie, zowel bij de intake als vervolg gesprekken (Robin).
Afspraken worden nagekomen en voel mij in meerdere opzichten gehoord.
Er is prake van steeds meer maatwerk/fine tuning.
Ook al heb ik (nog) geen duurzame match, heb ik daar wel het vertrouwen in bij Partnerselect.

Svar från Partner Select
Na een intake gesprek 350 euro betaald!
Mijn matchmaker ging zonder iets mede te delen op vakantie!
Afspraken werden niet nagekomen.
En geen matches gekregen die aansloten bij mijn profiel! Onprofessioneel bedrijf.trap er niet in !

Svar från Partner Select
Ik ben een vitale vrouw van 70+, met een helder kompas en duidelijke grenzen. Vanuit een verlangen naar een betekenisvolle verbinding heb ik mij volledig ingezet in het traject bij Partner Select: ik vulde uitgebreide vragenlijsten in over waarden, persoonlijkheid, mindset en emotionele intelligentie.
Wat ik terugkreeg was geen persoonlijke begeleiding, maar een systeem dat vooral functioneert op herhaling en commerciële logica. Mijn vragen over het kandidatenbestand in mijn regio (Zuid-Nederland, binnen 40 minuten reistijd) werden ontwijkend beantwoord. Er bleek nauwelijks aanbod te zijn, en dat werd pas duidelijk toen ik er herhaaldelijk om vroeg.
Ik had gekozen voor een traject met zes voorstellen per jaar. Eén voorstel stond nog open, maar ik ontving een schrijven waarin werd gesteld dat het traject was afgerond. In plaats van dit recht alsnog te honoreren, boden ze mij een verlenging van drie maanden aan — zonder enige garantie, zonder transparantie, en zonder erkenning van hun eerdere verplichting.
Van de voorstellen die ik wél ontving, was er niet één passend. Ze strookten niet met mijn profiel, ondanks de uitgebreide intake, de met regelmaat aangevraagde belafspraken met de matchmaker en het zorgvuldig ingevulde persoonlijkheidsdossier.
Mijn vertrouwen was al eerder geschonden — niet door één mail, maar door het verloop van het hele traject.
Ik heb dit hoofdstuk afgesloten. Ik heb mijn grenzen bewaakt. Mijn innerlijk kompas zegt: laat los wat niet klopt.
Anna, Zuid-Nederland

Bedrogen….
Partner Select, selecteert niet voor jou: ik heb in 5 mnd tijd 3 voorstellen gekregen:
no. 1 “zocht wat anders”
no. 2 was al voorzien, dit had hij niet gemeld maar PS had het ook niet gechecked
no. 3 reageerde helemaal niet, was dus ook niet gechecked bij PS.
Maar als ik PS belde dan hielden ze wel vol dat ze 3 voorstellen hadden gedaan. Oftewel ze maakten geen aantekiningen van het vervolg.
Dus: €1000 kosten voor 1 digitaal interview van 1 uur. Dat is een absurd verdienmodel. Ze doen NIETS!

Svar från Partner Select
Het begon heel goed. Mooi verhaal, mee werkende matchmaker en een duidelijke afspraak. Ik ben hier gekomen omdat ik met long covid en auto immuunziekte kamp en zij zouden daar rekening mee houden in de zoektocht en dit communiceren aan matches.
Na wat voorstellen heb ik eindelijk een match, blijkt dat het iemand is die een anti-vaxer is waardoor ik me enorm onveilig voelde en die wist ook niet van mijn situatie af. Ik heb contact opgenomen met mijn matchmaker toen en krijg iets ontzettends naars te horen. Ze mogen geen medische gegevens doorgeven aan de anderen. Maar dit was wel de afspraak en de enige manier om goed met mijn profiel om te kunnen gaan, als deze afspraak niet was gemaakt was ik er niet mee begonnen.
Als goedmakertje kreeg ik voorgesteld een gratis maand, maar dat was wel een maand waarin mijn matchmaker afwezig was met een rekening van 600euro.
Dit is ook het eerste bedrijf dat ik meegemaakt heb waarin ze proberen geld op te eisen voordat je klacht wordt serieus genomen, Ze noemen het "klachtgeld".
Het is een bedrijf dat gefocused zou zijn op mensen verbinden maar ik heb me nog nooit zo afgescheiden gevoelt.
bewerkt na reactie van PS.
Ik heb bewijs (zwart op wit) dat er niet aan meerderen afspraken is gehouden. Ik heb zwart op wit hoe er tegen mij gelogen is. Ik heb ook zwart op wit van de andere 'match' hoe het is gegeaan.
Dat er weer getwist wordt met hoe ze werken zou hierbij moeten aangeven hoe vreselijk deze plek is.
Je wordt verschijnelijk opgelicht net zoals ik.
!!!!!!!BLIFT WEG!!!!!!!

Svar från Partner Select
Als je een intake aanvraagt, komt er iemand bij je thuis. Dat is best leuk. Daarna begint zogenaamd de zoektocht en krijg je, ook al heb je overleg gehad, mismatches in de maag gesplits om te voldoen aan de voorwaarden in het contract. De mensen die gezocht worden passen totaal niet. Sommigen hadden zelfs al een relatie, hebben bindingsangst of een andere onoverkomelijk struikelblok. Bovendien is het bestand erg klein. De contactpersoon die voor mij zocht was nogal dwingend en dus geef je toe wetende dat het geen passend voorstel is. Het is jammer, want ik vermeed juist de datingsites en heb zelf weinig tijd om een geschikte partner te zoeken. Je wordt door het traject heengejaagd en nog voordat het contract eindigt, wordt er alweer een nieuw contract naar je toe verzonden. Het levert helaas niets op en is vreselijk duur. Ik heb het nu over meer dan € 1000,- Geen aanrader dus.
-------------
Reaktie op het antwoord van PartnerSelect:
Bedankt voor het antwoord. Dit is niet het emailadres wat ik destijds heb gebruikt. Ik verwar PartnerSelect niet met een ander bureau. Ik ben ondertussen uitgeschreven, maar vond het nodig deze review als waarschuwing te geven. Mijn ervaring was negatief voor zoveel geld.

Svar från Partner Select
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.