Rigtig god oplevelse med Partium.dk Jeg har haft flere gode oplevelser med Partium.dk. Pocesserne har vÊret nem og overskuelig, og har kun fÄet en god og professionel service. Kommunikationen er h... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Stor anbefaling herfra. Brugt jer tidligere med slushice, hoppeborg, popcornmaskine mm. Men denne gang til konfirmation. Med fuld pakke + ekstra som kĂžleskab. 2 mand klarede telt op og nedta... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Virkelig en ringe oplevelse
Virkelig en ringe oplevelse. Vi lejede i august 2023. Bordene var flĂŠkkede, der var sĂžm ud af stolene, manglende dele. NĂ„r man skriver og ringer til dem, sĂ„ skal man rykke for svar. Den sidste mail jeg venter svar pĂ„, det er 2 mĂ„neder siden jeg skrev. Har endnu intet hĂžrt. MĂ„tte rykke for at fĂ„ pengene tilbage for uĂ„bnede produkter som lovet. Ekstrem ringe service. GĂžr jer selv en tjeneste og gĂ„ vĂŠk fra dette firma. Det er SĂ
RINGE og kun diskussioner frem og tilbage.
SVAR PĂ
PARTIUMS SVAR
Til Partiums svar har jeg bare at sige, at det igen ikke passer. Jeg har gentagne gange besvaret fra hvilket nummer billederne og korrespondancen er fra. Jeg kontakter dem lÞbende torsdagen og fredagen fÞr arrangementet, men det er korrekt, at jeg ikke kontakter dem mens mit arrangement er i gang. Vi er lÞbende i dialog med dem efter arrangementet, da de ikke afhenter deres ting og det stÄr hos os i nÊsten en uge efterfÞlgende. Deres regler siger, at sÄ lÊnge tingene er hos os er vi ansvarlige hvis der sker noget. Derfor var vi selvfÞlgelig ikke interesserede i at have det lÊngere tid end hÞjst sandsynligt. Efter afhentning af tingene, giver jeg partium et par uger for at give dem en chance for at svare og forventer faktisk at de vender tilbage til mig, da bl.a pengene for uÄbnede produkter skulle retur til mig. De aner ikke hvad de har fÄet retur og spÞrger mig, hvad det nu var jeg havde af uÄbnede produkter. Jeg har besvaret alle Partiums spÞrgsmÄl, enten lÊser de ikke mine svar eller ogsÄ Þnsker de ikke at svare. Deres sidste (undskyldning) for sen besvarelse var at de havde haft sendt mail til mig. Sjovt nok intet bevis for dette med en dato eller lignende og den var ikke i hverken indbakke eller spamfilter hos mig. PÄ trods af det skriver jeg, at jeg lader tvivlen komme dem til gode og tror pÄ dem. SÄ IGEN (med chance for partium bliver fornÊrmede over jeg skriver med store bogstaver) mÄ jeg sige at de forsÞger at komme udenom denne sag ved at give mig skylden. Jeg hÄber andre tjekker pÄ nettet, da jeg kan se, at jeg ikke er den eneste med en ekstrem ringe oplevelse.

Svar frÄn Partium
Perfekt perfekt perfekt!!!
Kontaktede jer og fik svar inden for fÄ minutter, der gik ikke lÊnge fÞr alt var aftalt og pÄ plads. ALT var perfekt. Slush ice maskine, candy floss og hoppeborgen. KÊmpe hit for bÞrnene! Bruger jer igen nÊste fÞdselsdag.
Tusind tak for alt!
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž
Til Partium/ Nicklas
Vi har brugt jer de sidste Är til vores sommerfester og det er klart jer,
vi vil blive ved med at bruge og vil til hver en tid anbefale Partium til andres fest mm.
Vi hĂ„ber at i fĂ„r flere sjove ting man kan leje medđđ»
Vi havde bestilt en teltpakke til 50âŠ
Vi havde bestilt en teltpakke til 50 Pers. Teltet blev leveret to dage forud for vores arrangement og afhentet igen to dage efter. God og billig udlejning. Vi kunne dog godt Ăžnske os en bedre kommunikation sĂŠrligt ifht. Info omkring leverings- og afhentningstidspunkt af teltpakken
Verdens klasse behandling!
Vi fik leveret borde og stole 2 dage fĂžr vores arrangement. Da vi dagen fĂžr arrangementet begynder at sĂŠtte stole og borde op, kan vi godt se at de store flotte runde borde vi har lejet, er alt for store til teltet. Lidt i panik og forlegenhed ringer vi til Partium og erkender vores nederlag. Straks findes der pĂ„ en verdens klasse lĂžsning som gjorde, at vi fik langeborde i stedet for, og alle vores gĂŠster kunne pludselig vĂŠre i teltet. KĂŠmpe stor anbefaling herfra! đđŒ
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, det helt sikkert ikke sidste gang jeg laver en aftale med Partium. Der er bĂ„de sĂžrget for levering og afhentning efter end arrangement. Vi holdte bĂžrnefĂždselsdag udenfor med hoppeborg, slush-ice, popcorn og candyfloss. Det var en kĂŠmpe succes! Et perfekt alternativ til en dyr fĂždselsdag i legeland - og service var super tilfredsstillendeđ„ł
Absolut bedste oplevelse
Absolut bedste oplevelse! PĂ„ meget kort varsel hjalp de med en komplet pakke til 40 mennesker.
Havde en god kontakt med bÄde dem som leverede og Nicklas som tog imod ordren.
Prisen er fĂŠnomenal, og servicen endnu bedre! Absolut ikke sidste gang Partium vil blive brugt til vores fester!
Alt i alt rigtig godt og billigt
Lidt kommunikations udfordringer de lover at lĂžse, men ellers super god service og flink chauffĂžr.
Virkelig god gennemgang af maskiner og alt spillede. Intet manglede og opsĂŠtning af telt super let.
FuldstĂŠndig fantastisk service!!
Vil til enhver tid anbefale alle at leje udstyr til festen hos Partium!!! Jeg var lidt sent ude med at fÄ lejet slush-ice maskine til min 25 Ärs fÞdselsdagsfest - selvom det var lige oveni alle konfirmationerne, fandt Partium en lÞsning for at jeg kunne fÄ leveret en maskine alligevel. Og derudover har de en masse lÊkre smagsvarianter at vÊlge imellem.
MEGA god service og bredt udvalg af fest-artikler, og sÄ til en HELT fair pris. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg lejer fest-artikler hos dem.
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, udvalg, imĂždekommenhed og ikke mindst til at betale.
Vi har lige holdt tredobbelt 9 Ärs fÞdselsdag, hvor vi lejede hoppeborg, slushice maskine og candyfloss maskine og ungerne hyggede sig mega meget. Stor succes og vil til enhver tid bruge og anbefale Partium
det er ikke sidste gang vi skal lejeâŠ
det er ikke sidste gang vi skal leje noget her fra
det var super godt til det vi skulle holde
Fantastisk service
Hurtig levering og hjĂŠlp til opsĂŠtning, alt var i topklasse
God service trods lidt startâŠ
God service trods lidt start vanskeligheder.
Alting spiller
Endnu en gang rykkede Partium ud til etâŠ
Endnu en gang rykkede Partium ud til et af vores arrangementer, vi havde bestilt popkorn maskine og slushice. NÄr man nu bliver 40 dvs de nye 30ere skal den havde et ekstra nyk op af stigen, de leverede lÞrdag formiddag og hentet igen sÞndag aften.. sÄdanne fÞdselsdage kan jo godt trÊkke ud pÄ de smÄ timer sÄ det var perfekt! SÄ de bliver helt sikkert bookede igen.
Jeg havde bestilt en teltpakke i sidsteâŠ
Jeg havde bestilt en teltpakke i sidste weekend, og tÊnkte at 4.500 var en ret god pris, nÄr man ogsÄ fik det leveret og hentet.
De kom med det hele onsdag, og de hentede det hele igen mandag. Alt har bare spillet helt perfekt, og det er faktisk ganske gode ting, som man fÄr til den pris.
Jeg har i hvert fald vÊret ganske overrasket og tilfreds med det hele, og Partium fÄr min fulde anbefaling med god kvalitet til en utrolig god pris.
Super oplevelse
Vi havde lejet partiums pakketilbud med slush ice popcorn og hoppeborg. Super oplevelse og alle var glade. Partium var fleksible med afhentning og aflevering. Det bliver ikke sidste gang vi bestiller fra dem.
Billigt i forhold til hvad man fĂ„r iâŠ
Billigt i forhold til hvad man fĂ„r i deres teltpakker, selvom teltet var lidt â trĂŠt â, fungerede det fint. ChauffĂžrerne var flinke og lykkelige over at vi havde pakket alt ned som da vi modtog det. Et lille minusâŠ.de er ret svĂŠre at fĂ„ fat pĂ„. Der er ikke et tlf nr og de er lidt lang tid om at svare pĂ„ hjemmeside og Facebook
I Januar havde vi booket en slushiceâŠ
I Januar havde vi booket en slushice ice maskine med 3 kamre. Dette efter at jeg har lavet et opslag pÄ FB hvor jeg spÞrger ud hvor man kan leje en maskine pÄ 3 kamre. Nicklas fra Partium skriver at det kan jeg hos ham og vi laver en aftale og han fortÊller at alt er noteret i deres system.
Jeg rykker Partium for fÄ mere at vide i forhold til lev. og afhentnings tidspunkter i ugen hvor vi skal have den leveret om lÞrdagen.
Han svarer mig og siger at vi har en aftale.
De ringer om onsdagen og siger at de vil komme med den torsdag (aftalen var lÞrdag pga. selskabslokale) Jeg fÄr lov til at komme ind om fredagen og vi aftaler at de skal komme fredag ved 16-17 tiden. De ankommer kl.21.30-22.00 med 2 maskiner med 2 kamre i hver. Jeg fÄr at vide at jeg fÄr det ekstra kammer gratis med saft pga. det ikke er det vi har aftalt, men desvÊrre er maskinen ikke pÊn at se pÄ. Manden der lev . spÞrger om jeg har booket sent, for den ene maskine med 3 kamre de har, er udlejet.
Den ene maskine er gÄet i stykker i siden og er grim at se pÄ, men de siger at den virker tip top. Manden vil tjekke om den virker men det ender med at den ene maskine tÞmmer sig selv ud pÄ gulvet.
NÊste dag da vi skal have gang i den larmer den ene sÄ hÞjt, sÄ vi mÄ rykke dem for man kan ikke sidde i samme rum. Det ene kammer virker ikke og et andet kammer fryser mere pÄ ydersiden, end inde i maskinen. Jeg fÄr Partium ud efter flere telefonsamtaler, hvor de siger at de ikke fÞr har haft klager over deres maskiner og det er meget normalt den stÞj de udsender. Det er ikke muligt at fÞre en normal samtale i det rum hvor den ene maskine stÄr. Den maskine hvor det ene kammer ikke virker, mener han at han har fixet den og det ender med at han hÊlder saft og vand pÄ (12 liter)
Manden stÄr og kigger pÄ maskinen og vil gÄ, da den begynder at dryppe / lÞbe ud af maskinen ned pÄ gulvtÊpper osv. Vi mÄ hurtigs muligt tÞmme det kammer og mÄ opgive at bruge det. Vi ender med at bruge 2-3 timer pÄ at fÄ maskinerne til at kÞre nÞdtÞrftigt.
Nicklas som jeg har lavet aftalen med i starten, siger til mig lÞrdag at han beklager min oplevelse jeg har haft med dem og at de sÞndag gennemgÄr weekenden og vil vende tilbage til mig, for det skal der rettes op pÄ. Jeg har endnu ikke hÞrt fra dem og han Äbner ikke mine beskeder pÄ messenger.
De der leverede og hentede maskinerne fortalte at vores forlÞb var meget normalt og at det var ude af deres hÊnder. Deres kÞreplan var ofte sÄ lang sÄ de fÞrst er fÊrdige efter midnat.
Vores oplevelse af Partium er at det er et rigtig amatÞr firma, der kun tÊnker pÄ at tjene penge og ikke kender til god service, hvor man ved hvor vigtigt at man holder de indgÄet aftaler med sine kunder. Vil aldrig bruge Partium igen og vil frarÄde andre at bruge dem.
Bestilte pakke med telt
Bestilte pakke med telt; gulv, borde, service, hoppeborg, slushice, softice.. de kom godt nok i 3 omgange men vi havde alt allerede torsdag 2 dage fĂžr festen.
dog havde vi aftale om de hentede mandag og det er nu tirsdag, har stadig det hele stÄende i carporten men tÊnker det gÄr sÄ lÊnge det er pÄ den side af festen... alt i alt super oplevelse og god service og flinke folk der leverer og er hjÊlpsomme.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.