Billigare alternativ än att parkera nära flygplatsen. Avlämning och upphämtning gick snabbt och smidigt. Trots avståndet till flygplatsen gick det säkert lika fort som att gå från långtidsparkeringarn... Se mer
smidigt sätt att boka och betala men det var väldigt dåligt utmärkt för parkering P6. Måla gärna P& på betongväggen eller sätt upp tydliga skyltar. Vi letade en lång stund men var inte helt säkra att... Se mer
+ närheten till terminalen + öppet dygnet runt - key drop funkade inte för mig: jag kom kl 04:00 apparaten erkände inte mitt nyckelnummer, hittade inte Svedavia , Information stängt, tel-nr 010109... Se mer
1. Pris, 2. Det som är sagt, ni håller, dvs ni respekterar det som är skriven, 3. Fint bemötande, 4. Allt funkar ferfekt.
Om ParkVia
Coronavirus Update
Due to the travel restrictions in place to combat COVID-19 we have received a very high number of customer services enquiries. We would like to apologise because this has meant that we are taking longer than normal to respond. We are grateful for your patience and are working around the clock to get back to everyone as soon as possible.
How our service has been impacted
We are responding to most customers within 1-2 business days however we prioritise travellers who are stranded across borders and require their reservations extending.
Your query may take longer than usual as we are working with operators around the world, many of whom are operating with reduced staffing levels. In such instances we will endeavour to keep you updated as much as possible.
Manage your booking
You can manage your booking, including making cancellations and amendments by logging into My Account on ParkVia.com with the email address used for placing the booking. This service is accessible 24 hours a day.
ParkVia. Choose parking.
In today's digital-driven world, travellers are constantly looking for faster, simpler and cheaper ways to book their holidays. We all want to find that ideal option, at a great price. Even with parking, an often over-looked part of travelling, there are hundreds of options available that don't have to cost more than your whole trip – but who wants to spend hours crawling the internet looking for the best one?
ParkVia is where drivers can find over 1000 parking providers in one place, at more than 400 locations worldwide, to compare and choose from, and we're dedicated to keep increasing that choice. We operate only as a booking agent, connecting you with as many parking options as we can, and don't own any of the car parks we work with. With our simple, advance booking system it takes just 3 steps to get a guaranteed parking space at your chosen car park!
We know that parking can be simple and stress-free, and we've been made this a reality for thousands of customers since we started business in 2008.
So take our word for it, and choose parking!
30 Brown Street, M2 1DH, Manchester, Storbritannien
- 01617300150
- customer.service@parkvia.com
- parkvia.com
Ber kunder att lämna omdömen
Varning!!!
Varning!!!!
Boka inte med Parkvia dessa oseriösa förmedlare har inga parkeringar. Blev lurad på pengar när jag bokade parkering fick böter på 2400 kronor som Parkvia inte vill betala och kommer med skitsnack som inte stämmer, jag parkerade bilen på rätt parkering,rätt bil, var i tid men ändå. DESSA OSERIÖSA HAR INTE ENS TELEFONNUMMER I SVERIGE... KÄNNS ATT NÅGON SLAGS ROBOT SVARAR PÅ MAILEN MED SAMMA SVAR TILL ALLA....VI KAN INTE ÅTERBETALA....

Svar från ParkVia
4500Dkk i böter!! (Fields P6 Köpenhamn)
Boka inte parkering i Köpenhamn (P6 fields Gopark).
Fick 5st böter 910dkk/st under de tio dagarna som bilen stod parkerad.
Nu ska vi hålla på och reklamera detta och vi får se hur det löser sig.
Aldrig mer, parkera någon annanstans och slipper du huvudvärk.

Svar från ParkVia
Fast jag körde in i fel parkering fick…
Fast jag körde in i fel parkering fick jag snabbt hjälp.
Jag fick två helt olika instruktioner…
Jag fick två helt olika instruktioner för hur jag skulle lämna in bilen och blev osäker på vilken som gällde. Parkeringshuset nr 3 var fullt, så jag var tvungen att ringa jouren för att få reda på var jag kunde parkera bilen istället. Nyckelinlämningen var också stressig eftersom maskinen inte öppnade sig när jag knappade in min kod. Som tur var hade jag gått till flygplatsen lite tidigare och hade därför lite extra tid, men det hade varit katastrofalt om jag varit i sista minuten och behövt hantera dessa problem. Det enda som fungerade smidigt var hämtningen av både nyckel och bil.

Svar från ParkVia
Lätt att hitta under förutsättning att…
Lätt att hitta under förutsättning att man har GPS. Trevligt mottagande
Jättesvårt att hitta mörkt och liten skylt där det stod P6
Körde runt en halvtimme på parkeringen utan att hitta P6 sen såg min fru en liten skylt P6 omöjlig att se i mörkret innan hade hittat P1-p5 visste att P6 skulle finnas där nånstans men var
Snabb trevlig personal
Snabb trevlig personal, men skriv era @brev och SMS på svenska,
Försökte både på telefon samt via…
Försökte både på telefon samt via chatfunktionen avbeställa. funkade inte på någon av vägarna.
chatfunktionen fick jag inget svar på. när jag försökte gå in på min bokning och göra ändringar fick jag bara svaret "oop, this was not supposed to happen...."

Svar från ParkVia
Bilen var inte registrerad i system och…
Bilen var inte registrerad i system och nyckeln kunde inte hittas. Vi har väntat nästan 2 timmar i Landvetter för att få tillbaka bilen. De har lovat att de ska kontakta mig dagen efter men det var bara tomt ord tyvärr.

+ närheten till terminalen
+ närheten till terminalen
+ öppet dygnet runt
- key drop funkade inte för mig: jag kom kl 04:00
apparaten erkände inte mitt nyckelnummer, hittade inte Svedavia , Information stängt, tel-nr 0101093310 ur funktion- var tvungen att ta nyckeln med mig (ankomst 23:50 och förmodligen samma situation då också)
Jag blockerade alltså en parkeringsplats under 4 dagar onödigt
Uselt
Uselt! Kommer anmäla er till
Mastercard för lurendrejeri : transport fr Arlandastad utlovad i er text men när jag väl betalat kom ny information att det inte finns. Skamligt agerande o jag har i olika emails till er begärt pengarna tillbaka utan att få svar. Kommer också anmäla er till KO liksom varna för ParkVia på social media.

Han som satt
Han som satt där kunde knappt svenska. Tog lång tid samt han förstod inte riktigt. Dålig skyltat dit vi skulle med. Det borde ni göra bättre. Han hittade inte ens oss först på boningen. Även fast vi sa 4 gånger.