Fijne klantvriendelijke parkeergarage in de binnenstad. Auto wordt vakkundig en vlot ingeparkeerd en uitgereden. Personeel is relaxed, vriendelijk en behulpzaam. Prijs is veel lager dan parkeren aan d... Se mer
Det här tycker kunderna
We zijn super tevreden over deze parkeergarage. De parkeergarage is op loopafstand van het centrum. Je wordt hartelijk ontvangen en je auto wordt netjes geparkeerd. Wij hebben het geluk gehad dat we ‘... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vandaag in Amsterdam geweest en…
Vandaag in Amsterdam geweest en gebruikgemaakt van deze parkeergarage. Echt super tevreden! De service was heel goed en alles was betrouwbaar en goed geregeld. Het personeel was ontzettend vriendelijk, sociaal en behulpzaam.
Als je even snel Amsterdam in moet en je auto ergens veilig en goed geregeld wilt parkeren, zou ik deze parkeergarage zeker aanraden! Ik kom hier de volgende keer zeker weer. 😊
Fijne klantvriendelijke parkeergarage…
Fijne klantvriendelijke parkeergarage in de binnenstad. Auto wordt vakkundig en vlot ingeparkeerd en uitgereden. Personeel is relaxed, vriendelijk en behulpzaam. Prijs is veel lager dan parkeren aan de gracht.
Beste parking in het centrum van…
Beste parking in het centrum van Amsterdam. Altijd top service en vriendelijk personeel
Op naar Paradiso
Via de Paradiso site kwam ik bij deze parking terecht. Dikke tien!
Zo vriendelijke man, je komt aanrijden, wordt meteen geholpen, je geeft je sleutel af, krijgt er een tagje voor in de plaats en op naar paradiso.
Bij terugkomst je auto ophalen en klaar voor een mooi bedrag.
Ik zou zo weer voor deze parkjng kiezen. Met name voor de zeer vriendelijke jongeman die ons ook nog eens goed de weg had aangewezen naar Paradiso. Helemaal top!
Superrrrrrrrrrr ✨✨✨
Super vriendelijk personeel. Relaxed, puur, behulpzaam, goedlachs. En wow heeft 2 prachtige honden als extra beveiliging voor je auto. De auto stond veilig, netjes ingeparkeerd, goed voor gezorgd. Volgende keer komen we zeker terug! Dikke knuffel aan Kees en Henk! Liefs Noe & Jess
Ontzettend vriendelijke medewerkers die…
Ontzettend vriendelijke medewerkers die je direct een vertrouwd gevoel geven. Ik had er alle vertrouwen in dat mijn auto veilig en goed werd geparkeerd en beheerd. De service was prettig, professioneel en zorgeloos. Heel erg fijn om op deze manier het centrum van Amsterdam in te kunnen gaan. Zeker een aanrader!
Fijne locatie
Heel fijn om hier te kunnen parkeren voor een afspraak bij de fysio die er tegenover zit!
Ideale ligging in de stad en super…
Ideale ligging in de stad en super service. Zeker een adres om te bewaren en te delen met anderen. Dank voor de flexibiliteit ook!
Prima parkeerplaats in centrum…
Prima parkeerplaats in centrum Amsterdam. En zeer goede service van Brian die heel netjes en correct een foutje wat gemaakt was oplosten. . Volgende keer sta ik er weer!
De beste ‘P’ voor het centrum
Geweldig mensen en op een super plek, midden in het centrum. Persoonlijke aandacht en een goede, mooie, droge parkeerruimte. Aanrader!
Goede parking in centrum van Amsterdam!
De auto stond centraal in het centrum van Amsterdam veilig geparkeerd. Net personeel en we werden snel geholpen bij aankomst en vertrek! Top!
Soepel betaalbaar en vlakbij
Soepel, betaalbaar en vlakbij het Leidseplein
Correct en vriendelijk
Correct en vriendelijk. Ook bij annulering. Een aanrader in hartje stad.
Behulpzaam personeel
Behulpzaam personeel, auto werd keurig geparkeerd, snel en behulpzaam zelfs mijn tassen werden gedragen. Ideale locatie als je gaat shoppen in de binnenstad of een avondje uit gaat.
Een super fijne plek om te staan midden…
Een super fijne plek om te staan midden in Amsterdam.
I highly recommend! 👌🏻
This car park offers such a great service! The staff are always friendly, speak English/Dutch and very welcoming, understanding trustworthy and professional. It’s so convenient, stress free and saves so much time not having to tediously find a park in central Amsterdam. Upon arrival, I hand over my keys and return knowing that my car will be parked undercover safely for me. The convenience, peace of mind and excellent customer service make it well worth the price. I always leave knowing my car is in good hands. I highly recommend Brian and his team.
Goedkope en fijne valet parking
Je komt aan, geeft je sleutel af, gaat lekker het centrum van Amsterdam in, komt terug om zo direct weer uit te kunnen rijden. En dat voor een spotprijs die je nergens anders kan vinden in Amsterdam. Ik ga hier zeker vaker parkeren 👌🏼
Perfecte service
Perfecte service, goeie locatie dicht bij het Leidseplein en Melkweg.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.