Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig god opplevelse med Parfymedekanter. Rask levering og alt var godt pakket. Utvalget av nisjeparfymer er spesielt interessant og ikke så lett å finne andre steder. God kundeservice, og Kjeti... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rask leveranse, kjempegodt pakket inn og fikk en gratis sjokolade og et ekstra sample av en parfyme. Kjempebra kjøpeopplevelse! ++

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Veldig godt utvalg av parfymer, rask levering. Varene var pakket godt inn. Litt høyere priser enn hos andre dekantere på samme parfymer, men dere har også mange parfymer som man ikke får hos de and... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av smaksättare och dofter

Skrivet av företaget

Parfymedekanter.no er en norsk nettbutikk som ble lansert i 2023, med mål om å tilby et stort utvalg av parfymeprøver fra anerkjente merker. Vi spesialiserer oss på å gi deg muligheten til å teste parfymer før du investerer i en full størrelse flaske – noe som både kan forhindre feilkjøp og spare deg penger. Alle våre dekanter blir nøye tappet fra originale og autentiske parfymeflasker direkte av vårt team, og overført til våre egne dekantflasker. Hver dekant er tydelig merket med parfymens navn for din bekvemmelighet. Vi er en uavhengig aktør og har ingen samarbeid med merkene eller produsentene på vår nettside. Velkommen til Parfymedekanter.no – hvor du kan utforske en verden av dufter!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kjempebra

18 mars 2026

Imponerende utvalg og service

Veldig god opplevelse med Parfymedekanter.
Rask levering og alt var godt pakket.
God kundeservice, og Kjetil var veldig hyggelig og hjelpsom.
Alt kom frem i perfekt stand.
Anbefales!

10 april 2026

Hei Javier,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at du er fornøyd med utvalg og kundeservice. ⭐️

Beste hilsen,
Kjetil

Super handel.

Hurtig levering

4 mars 2026

Hei Per,

Tusen takk for den hyggelige vurderingen du la igjen. Det setter vi stor pris på! :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fått dekanter fra de faktiske…

Fått dekanter fra de faktiske parfymene, helt nydelig!

28 januari 2026

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å skrive en vurdering. Det setter vi veldig stor pris på. Godt å høre at du er fornøyd med dekantene du har kjøpt hos oss! 😊

Hei Emina,

Takk for vurderingen. Hyggelig å høre at du er fornøyd med service. 😊✨ Velkommen tilbake når som helst.

Fint alternativ

Det var fint at man kan bestille små varianter av parfymene man har lyst til å prøve. Så hvis man er usikker på om man skal like den parfymen eller ikke. Eller hvordan parfymen holder seg og så videre, det fint alternativ til prøve det ut, for å kjøpe hele flaske.

4 januari 2026

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Karina! 🌸
Veldig hyggelig å høre at du opplevde det som nyttig å kunne bestille små varianter før man eventuelt kjøper full flaske. Akkurat det er hele tanken bak parfymedekanter.no – å gjøre det enklere og tryggere å utforske nye dufter.
Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din! ☺️

Godt utvalg

Godt utvalg, gode priser, rask sending, gode dekantflasker og godt markert på flaskene. Anbefales!

14 november 2025

Hei Anniken,

Takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at du er fornøyd med din handel hos oss. Hjertelig velkommen tilbake når som helst! ✨☺️

Anbefales på det sterkeste

Denne nettsiden var veldig enkel å bruke, det var rask levering og utrolig bra kvalitet på produktene. Jeg kommer absolutt til å bruke denne nettsiden igjen!

21 oktober 2025

Hei Nora,

Tusen takk for vurderingen! Godt å høre at er fornøyd med handelen din hos oss. Velkommen tilbake når som helst! ☺️

Superrask levering

Superrask levering. Parfymeprøven lå i en fin, liten papirpose, så det hele så faktisk litt eksklusivt ut. Veldig fornøyd!

29 september 2025

Hei Eli,

Takk for trivelig tilbakemelding! Hyggelig å høre at du er fornøyd med levering og innpakning.

Håper vi får gleden av å sende deg flere spennende dufter i fremtiden! 🍂💫

Mvh.
Kjetil

Rast levering

Rask levering, god service, bra utvalg

2 september 2025

Hei Tatiana,

Tusen takk for din vurdering. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både levering, service og utvalg.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt utval og rask levering

Har bestilt nokre gongar i frå Parfymedekanter og etter mi oppleving har butikken eit godt utval og rask levering. Varene er godt innpakka og tydelig markert. Fin nettbutikk om du likar å prøve ei parfyme før du går til innkjøp av ei heil flaske.

31 augusti 2025

Svar från Parfymedekanter.no

Hei Robin, tusen takk for at du deler erfaringen din 🌟 Det setter vi stor pris på.

Takk for at du trekker frem både utvalget, leveringen og innpakningen. Hyggelig at du har handlet flere ganger hos oss – velkommen tilbake når du ønsker å utforske flere dufter!

Mvh. Kjetil fra Parfymedekanter.no

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super måte å teste parfymer på!

Rask levering. Flaskene er godt merket, og i glass, slik at duftene holder seg, og man enkelt ser hvilken parfyme man tester. En super måte å teste litt dyrere parfymer, før man investerer i en hel flaske.

3 september 2025

Hei Ida,

Tusen takk for vurderingen din. Det betyr mye for oss! Håper å kunne sende deg flere spennende dufter i fremtiden.

Beste hilsen,

Rask levering

Rask levering. Greit å få en liten prøve av duften før man evt bestemmer seg for å kjøpe en hel parfymeflaske

7 augusti 2025

Hei Mathilde,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🌸
Så bra at du er fornøyd med levering og at prøvene gjør det enklere å teste dufter før du bestemmer deg. Velkommen tilbake når du ønsker å utforske flere parfymer!

Mvh.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veldig enkelt å finne fram til ting og veldig god og hyggelig kundeservice

10 juli 2025

Hei Sebastian,

Vurderingen din betyr mye for oss. Tusen takk!

Mvh Parfymedekanter.no

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Godt utvalg , God service

Veldig godt utvalg av parfymer, rask levering. Varene var pakket godt inn.
Litt høyere priser enn hos andre dekantere på samme parfymer, men dere har også mange parfymer som man ikke får hos de andre.
Alt i alt er jeg veldig fornøyd 😊

12 februari 2025

Hei Helle,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både utvalget, innpakkingen og leveringen. 🌟

Vi legger stor vekt på å tilby kvalitetsparfymer – også de som er vanskelige å få tak i andre steder. Prisene våre reflekterer i stor grad kostnadene ved å sikre eksklusive dufter, men vi tilbyr heldigvis flere fordeler for våre kunder:

• 10 % rabatt på første kjøp ved påmelding av nyhetsbrev
• Jevnlige kampanjer via nyhetsbrev
• Fri frakt med sporing på kjøp over 600kr
• Gratis dekant på kjøp over 750kr

Håper vi får gleden av å sende deg flere spennende dufter fremover! 🌞

Med vennlig hilsen,
Teamet bak Parfymedekanter.no

17 juni 2025

Hei Cecilie!

Takk for vurderingen. Det setter vi stor pris på! :)

Mvh,

Fantastisk kjekk nettside

Fantastisk kjekk nettside ! Fikk med en ekstra parfyme på pakke nr 2 🤩 kommer til å bestille mer !

9 juni 2025

Hei Helene!

Tusen takk for den fine vurderingen – så hyggelig å høre at du er fornøyd! Velkommen tilbake når som helst - vi gleder oss allerede til din neste bestilling. 😊

Vennlig hilsen,

Fin opplevelse

Rask leveranse, flott utvalg og alt kom frem i perfekt stand. Veldig bra pakket 😊

16 juni 2025

Hei Barbara,

Takk for vurderingen! Det betyr mye å høre at du er fornøyd med din handel hos oss. Velkommen tilbake når som helst. 😊

Mvh,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Got my order in time + an extra little…

Got my order in time + an extra little decanter as a gift. Pleasure doing business with you guys.

5 maj 2025

Hi Georgi,

Thank you so much for your review, and for shopping with us. Welcome back at any time! :)

Regards,

Raskt og ryddig

Raskt og ryddig. Anbefales på det sterkeste.

1 maj 2025

Hei Kornel.

Din anbefaling betyr mye for oss. Velkommen tilbake når som helst!

Mvh Parfymedekanter.no

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.