De prijs was top, eindelijk een beetje een normale prijs voor een eau de parfum! Snelle levering, vandaag besteld is de volgende dag in huis. Ook netjes dat je een handtekening moet zetten voor in... Se mer
Företaget har svarat
Ik werd apart even gebeld dat de fles van mijn fles Givenchy een andere vormgeving had gekregen en of ik dan het product nog wel wilde aanschaffen. Vond ik een heel attent gebaar.
Företaget har svarat
Ik heb parfum besteld op een middag en de volgende dag had ik de parfum al in huis. Keurig netjes, en zelfs in een cadeauverpakking met een douchegel en kleine tas verstuiver erbij. Ik ben heel tevred... Se mer
Företaget har svarat
Goed geleverd, zat 2 dagen vertraging tussen . Werd netjes geïnformeerd per mail hierover. Volgende keer bestel ik hier weer
Företaget har svarat
De filosofie van ParfumSales is dat parfum voor iedereen betaalbaar is, daarom is gekozen voor een groot assortiment tegen scherpe prijzen, dit met behoud van kwaliteit en service. Ons assortiment bestaat onder andere uit vele zeldzame luchtjes die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. ParfumSales is inmiddels meer dan 25 jaar ervaren actief. ✅ Fysiek filiaal ✅ Snelle verzending ✅ Gratis verzending vanaf een laag aankoopbedrag ✅ Achteraf betalen mogelijk
Dapperstraat 14, 1093BV, Amsterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Op tijd ontvangen en goede prijs betaald
Bedrijf belde mij voor een bevestiging over het bestelde product omdat de originele verpakking er niet meer was.
Bestelling keurig op tijd en meteen succes bij mijn vrouw!!
Snelle service en beste prijs van allemaal
Wat een top service , dit bedrijf krijgt van mij een hele dikke 10 , mijn pakketje was zoekgeraakt bij de post . Na een prettig telefoongesprek waarin ik heb uitgelegd waarom het belangrijk was dat ik de parfum vandaag nodig had , kwam een medewerker het persoonlijk bij mij afleveren . Wat een service , dit maak je toch nergens meer mee .
fijne service, toen het bestelde product niet meer leverbaar bleek te zijn, hebben ze een goed alternatief geboden
Snelle levering in een luxe doos met een mooie verrassing. Extra douchezeep toegevoegd.
Had nog niet eerder van deze site gehoord
Voor mijn man een geurtje van Jean
Paul Gaultier besteld
Hele mooie aanbieding was het
Had het de volgende dag in huis en keurig verpakt
Ik zeg dus vol lof en tot een volgende keer
Groetjes Marina uit Den Bosch
Was geen goede ervaring. Kreeg de verkeerde bestelling binnen, kan gebeuren. Na telefonisch contact pakket teruggestuurd, werd daarna mijn bestelling opnieuw toegestuurd,alleen niet volledig. Kortom,waar ik voor betaald had niet gekregen.
Terugkoppeling op bestelde en keurig op tijd geleverd
Amazing service, they even sent a little extra gift with my purchase!
Snelle en nette service. Ik kreeg zelfs een uitbreiding op mijn parfum pakket
Geweldige aanbieding van mijn favoriete geur! Makkelijk besteld snel in huis en goed verpakt.
Love it
Uiteindelijk de bestelling goed ontvangen. Er staat 24 tot 48 uur levertijd maar uiteindelijk na een mail gestuurd te hebben na 5 dagen het product ontvangen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.