1. Parfymaffär

At Parftuals, we offer high-quality equivalent perfumes with long-lasting performance and a high concentration of essence, produced sustainably and at fair prices. Here, you pay for the scent, not for a brand name. Equivalent perfumes are the ideal alternative to enjoy your favorite fragrance without high prices. They offer excellent value for money without compromising on quality. Thanks to the wide variety available, it is possible to find almost any type of fragrance in a much more accessible version. Parftuals positions itself as a reference brand in equivalent perfumes, standing out for its commitment to the environment and a wide selection of fragrances inspired by the world’s most desirable aromas. Best value for money Equivalent perfumes stand out for their competitive pricing while maintaining a surprisingly similar quality to high-end perfumes. Thanks to the use of high-quality ingredients and carefully controlled production processes, a premium olfactory experience is achieved. This allows you to enjoy your favorite scent for a fraction of its original price. At Parftuals, we offer fast and secure shipping across all of Europe.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Buen perfume

Buen perfume, muy logrado la verdad. Tiene una salida fuerte y luego se queda un aroma muy agradable en la piel.

29 mars 2026

El perfume dura bastante en la piel

El perfume dura bastante en la piel, muy contento con la compra

20 mars 2026

Hola Andrés,

Muchas gracias por compartir tu experiencia.

Nos alegra saber que estás contento con la compra y que la duración del perfume en la piel ha cumplido con lo que esperabas. Es uno de los aspectos en los que más trabajamos.

Esperamos que lo sigas disfrutando y volver a verte pronto.

buen perfume

buen perfume, muy logrado la verdad, mejor de lo que esperaba, lo recomiendo

14 mars 2026

Hola Andrés,

Muchas gracias por tu reseña y por la recomendación.

Nos alegra especialmente saber que el perfume ha superado tus expectativas. Comentarios como el tuyo nos motivan a seguir cuidando cada detalle.

Esperamos que lo disfrutes mucho y que vuelvas pronto.

Muy buena compra

Muy buena compra, la fragancia llegó rápido y huele genial

23 mars 2026

Hola Francisco,

Muchas gracias por tu valoración y por compartir tu experiencia.

Nos alegra saber que recibiste la fragancia rápidamente y que ha sido de tu agrado. Trabajamos para ofrecer envíos ágiles y productos que realmente cumplan con las expectativas.

Esperamos verte de nuevo pronto.

Guter Duft und schnelle Lieferung

Guter Duft und schnelle Lieferung, alles problemlos

19 mars 2026

Hallo Marco,

vielen Dank für dein Feedback. Es freut uns sehr, dass du mit dem Duft und der schnellen Lieferung zufrieden bist und alles reibungslos verlaufen ist.

Wir freuen uns, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Riecht wirklich gut

Riecht wirklich gut, bin ehrlich gesagt positiv überrascht von der Qualität

16 mars 2026

Hallo Elvis,

vielen Dank für dein Feedback. Es freut uns sehr, dass dir der Duft so gut gefällt und dich die Qualität positiv überrascht hat.

Wir freuen uns, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Really nice scent and quick shopping

Really nice scent, arrived quickly and well packed. Good experience overall

8 januari 2026

Svar från Parftuals

Thank you so much for your review, Matthew! We’re very happy to hear that you liked the scent and that your order arrived quickly and well packed. We truly appreciate your feedback and are glad you had a great overall experience.