1,1

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Köpe en Polaire en liten maskin som…

Köpe en Polaire en liten maskin som skulle vara dunder bra.

Fick hem o vattnet läckte från behållaren o kyler knappt, kanske om du står 20 cm ifrån kan du känna att det fläktar nånstans. 1350kr BORTA.

4 augusti 2020

VARNING FÖR BEDRÄGERIER 👹😠

Köpte en Ultrabrush för 1173 kronor. När jag provade den undrade jag om det var ett skämt? En vibrator med blått ljus som inte gjorde ren en enda tand. Känner mig dum och tvärlurad. Rena rama bedrägeriet. Skäms på er att lura människor att köpa denna produkt.

4 augusti 2020

Jag beställde en Flashdrive till min…

Jag beställde en Flashdrive till min Android telefon och Android läsplatta, och jag fick den efter ett tag men den jag fick var till Iphone, inte till Android. Känner mig lurad, då jag inte kan använda den. Köp inte från Pandoshop, de skickar felaktiga varor.

10 juli 2020

VARNING

VARNING! Fake shop, beställde och betalade en vara, har inte fått något men fick ett mail att jag skulle logga in med mitt Bank id och betala en tullavgift!!! VARNING

6 juli 2020

Totalt lurad!

Totalt lurad! Avbeställde inom 24 tim och fick återbetalningsbekräftelse! Inte sett röken av någon återbetalning. Skickat två påminnelser och nu lägger jag in om betalningsföreläggande till kronofogden!

1 juli 2020

Såg en Ad på YouTube.

Såg en Ad på YouTube.. men säljsiten såg uppenbarligen falsk ut.. sen såg jag i pytteliten font längst ner en disclaimer där de säger sig erbjuda advertisement services/templates och frånsäger sig ansvar i princip.
Reklamen var en Ultrabrush för 178€,
...men beställ idag så gratis frakt och 50% rabatt! . :D

Så sen gick jag hit och läste alla botten recensioner på fyra språk, anmälde dem med URL till Youtubes support för att sedan komma tillbaka hit nu, logga in och
skriva det här + ge ett till 1/5 betyg som tack för att slösat min tid. ^_^

17 juni 2020

Kan inte ge noll för då går det ej att…

Kan inte ge noll för då går det ej att skriva en recension. Jag beställde ett dammsugartillbehör i januari och den 27/1 fick jag ett svar med tack för mitt köp. De ber mig skicka mina uppgifter igen samt ordernumret vilket jag inte fått något. Har haft mail kontakt med någon Jee på premium service men får tillbaka samma svar, att de kan inte göra ngt utan ordernumret-som jag inte fått. Har svarat igen att om de har ngn form av bokföring så måste de se min betalning och från vilket kontonummer betalningen kom. De skriver att de alltid vill hjälpa kunden. Nonsens! De verkar inte heller som om de tagit del av de förskräckliga omdömen de får. Önskar at jag läst dem innan. BOJKOTTA DETTA FÖRETAG!! När jag läser mitt inlägg så är det ändringar i texten och sämre svenska. Återges inte recensionerna ordagrant? Vem redigerar? Varför måste man bli medlem i Trust pilot?

7 april 2020
Visa omdömen på alla språk (356 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis