Bedre sent end aldrig. Jeg var på rundrejse i Jordan i april. Wauw for en tur . Havde egentlig ikke nogen forventninger til Mellemøsten. Men tog afsted med åbent sind og alt spillede bare... Se mer
Det här tycker kunderna
Vi er på vej hjem fra en veltilrettelagt otte-dages rejse til Marokko. Vi har set utrolig meget forskelligt og fået mange, mange indtryk fra et smukt, rent og gæstfrit land. Under hele turen havde... Se mer
Företaget har svarat
🇴🇲 OMAN Efter 10 eventyr mættede dage sidder jeg nu i lufthavnen i Muscat på vej hjem. Det har været den skønneste rejse med oplevelser langt over forventning Landet i sig selv er enormt... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
PALMYRA REJSER – Naser Khaders kulturrejser er et nyt initiativ på kulturrejsemarkedet, som har det mål at gøre danskerne meget klogere på især Mellemøsten og andre verdensdele. Vi tilbyder blandt andet kulturrejser til Israel/Palestina, Ægypten, Jordan og Marokko. En rejse for livet - hver gang! Ekspertviden. Kulturrejser du bliver klogere af.
Kontaktuppgifter
København, Danmark
- +45 60 12 61 95
- info@palmyrarejser.dk
- palmyrarejser.dk
Oplevelse for livet
Bedre sent end aldrig. Jeg var på rundrejse i Jordan i april. Wauw for en tur .
Havde egentlig ikke nogen forventninger til Mellemøsten. Men tog afsted med åbent sind og alt spillede bare .
Mødte kun søde og rare mennesker overalt.
Jeg blev meget klogere af al den historie vi fik undervejs både af Naser i bussen men også af den lokale guide .
Alle måltider var med i prisen og der var virkelig noget for alle og for enhver smag.
Hoteller var høj standard hele turen igennem
Bussen vi kørte rundt med var ligeledes høj standard .
Flyveturen både frem og tilbage fungerede upåklageligt.
Har aldrig rejst med grupperejser før men hold da op nogle fantastiske mennesker der var med .
Gode oplevelser samt gode snakke om stort set alt med søde mennesker man aldrig har mødt før .
Blev venner med de fleste og vi har aftalt de fleste tar med på næste tur til bl.a. Oman .
Der er ikke så meget at tænke over se og kom afsted og få en oplevelse for livet.
Smukke Jordan
Min rejse til Jordan var en virkelig positiv oplevelse, først og fremmest fordi introduktionen til landet og kulturen var så kompetent og interessant. Fra første dag blev vi guidet med en faglig sikkerhed og viden, der gjorde, at man både kunne læne sig tilbage og samtidig føle sig forbundet med det, man så og lærte. Formidlingen af historien, traditionerne og de lokale perspektiver var præcis, engageret og respektfuld.
Programmet var veltilrettelagt, tempoet var rart, og der var hele tiden en tydelig retning i det, vi oplevede. Man mærkede, at guiden havde styr på de små kulturelle nuancer, som gør en rejse meningsfuld og tryg.
Det eneste, der trækker en smule ned, var et par af hotellerne, som ikke helt matchede niveauet på resten af turen. De var dog stadig helt okay og fungerede fint som base for oplevelserne – blot uden samme standard som de øvrige.
Alt i alt en virkelig god og anbefalelsesværdig rejseoplevelse, hvor man føler sig både godt taget hånd om og klogere på Jordan.
Oman er et fantastisk rejsemål
Oman er et fantastisk rejsemål. Et smukt land med en rig historie. Vi rejste dertil 13-23. oktober med Palmyra Rejser og de gjorde de godt, ikke mindst med deres valg af lokale samarbejdspartnere. Den lokale guide Hussain, der var med os på hovedparten af turen, var i særklasse. Vidende, humoristisk og et meget behageligt menneske. En god ambassadør for Oman. Det samme var vores chauffører, der også alle var Omanere. Professionelle og venlige. Vi var i gode hænder.
At rejse i en gruppe og at gøre det med succes afhænger af hver enkelt deltagers bidrag. Vi oplevede, at alle på hver deres måde bød positivt ind og at der derfor var en rigtig god atmosfære. Naser Khader bandt det hele sammen. Taler sproget, kender kulturen og delte gavmildt ud af sin store viden om religion, historie og ikke mindst politik i Mellemøsten. Vi fik en rejse med store oplevelser og ser frem til at rejse med Palmyra Rejser igen.
Louise og Ebbe Stuhr
Fantastisk tur til Oman med Naser
Fantastisk tur til Oman med Naser Khader i okt 2025. Meget varieret rejse - bjerge, oaser, turkis vand, skøn mad, gamle souper, imponerende forter, venlig befolkning, fantastisk lokal guide - det hele holdt sammen af Naser og hans utrolige viden om de arabiske lande, religion, traditioner, kultur, politik etc
Rejsen til Israel med Naser Khader som…
Rejsen til Israel med Naser Khader som guide, er den bedste rejse jeg har været på. Steder, mennesker vi besøgte, Nasers viden og fortælling, ganske enkelt fantastisk.
Fantastisk tur til Israel.
Fantastisk tur til Israel.
Spændende program hver dag. Naser Khader var rejseleder. Han har imponerende stor viden om Israel og Mellemøsten i det hele taget.
For mig en virkelig spændende tur med masser af oplysning. Kan klart anbefales.
At være i Israel, var også en virkelig positiv oplevelse.
Det hellige land.
Rejsen til Det hellige land, var intet mindre end den største rejse i mit liv, selv om den ikke var den længste. Der var egentlig kun 5 dages oplevelser. Rejsen var super godt disponeret med historie, religionshistorie, konkrete steder, og i bussen rundt fik vi alt fra Naser Khaders enorme vidensbank fri fortalt fra leveren og fra hjertet. Vi bevægede os hele tiden fra oldtid til nutid. 2 fremragende foredrag af ekstreme. God centralt beliggende Hotel.
Jeg kan virkelig anbefale denne rejse.
Naser Khadar er en dygtig planlægger og leder, og hver dag har man timer på egen hånd.
Naser Khader er meget vidende om…
Naser Khader er meget vidende om Mellemøsten og giver alt dette videre til deltagerne. Vi kom rundt til alle de historiske og seværdige steder.
Jeg kan varmt anbefale Naser Khaders rejser, der også bl.a. omfatter Jordan, Saudi Arabien og Oman.
Det er ikke for ingen ting
Det er ikke for ingen ting, at det hedder Palmyra Naser Khaders Kulturrejser. Hvad jeg ikke ved nu, om Israel, islam og Mellemøsten i det hele taget, står ikke skrevet.
Og Naser Khader kender gud og hver mand i Det Hellige Land og kan arrangere det utænkelige, fx. et besøg i mindelunden for Nova Festivalen.
Mit livs rejse
Mit livs rejse.
Turen til Det Hellige Land var en tur der overgik alle forventninger. Perfekt planlagt, fantastisk formidlet, spændende indlæg, sjove impulsive overraskelser og ny viden.
Naser har en kæmpe viden - som bliver formidlet "i øjenhøjde" og med mange perspektiver.
Jeg kommer igen.
3 rejser med Palmyra og Naser…
Jeg har nu rejst med Palmyra og Naser Khader til Israel, Marokko og senest Oman. Alle tre rejser opfyldte alt hvad jeg ønskede af en grupperejse. Fantastiske guides, ikke mindst Naser selv med sin enorme viden og indsigt i Mellemøsten, masser af kultur og historie, interessante lokationer og hoteller alt sammen krydret med møder og samtaler med lokale, afslapning og badning. Og som en ekstra bonus tiltrækker disse rejser også nogen skønne rejsedeltagere.
Sultanatet Oman
Sultanatet Oman med Palmyra Rejser v/ Naser Khadar kan varmt anbefales. Turen er veltilrettelagt og fyldt med store kultur- og naturoplevelser. Møde med omanier både private og vores guide, samt chaufførerne af firhjulstrækkerne, der bl.a. fragtede os langt ind i ørkenen 'Wahiba Sands' og offroad over bjergkæde 'Al Hajar'. Skildpadder. Naturlige pools. Forter. Bjerge. Bjergbyer. Unikke overnatningssteder. Hovedstaden Muscat. Den store moske. Dadler. God mad. Snorkling. Badeture. Solnedgange. Osv.
Oman er et fantastisk rejseland. Sikkert og befolket med venlige og hjælpsomme mennesker, hvoraf rigtig mange taler engelsk. Fx vores indfødte guide og vores chauffører af firhjulstrækkerne, der alle i den grad bidrog til at turen blev fantastisk.
Tak til Palmyra Rejser v/ Naser Khadar for en stor oplevelsesrejse, krydret med masser af viden om om kultur, religion og politik i den arabiske og muslimske verden.
🇴🇲 OMAN
🇴🇲 OMAN
Efter 10 eventyr mættede dage sidder jeg nu i lufthavnen i Muscat på vej hjem.
Det har været den skønneste rejse med oplevelser langt over forventning
Landet i sig selv er enormt smukt og med meget varieret natur, fra de smukke strande med krystalklart vand fyldt med skildpadder og eksotiske fisk til de vilde forrevne bjerge der gemmer på historiske landsbyer og frodige dale, gennem ørken landskaber med beduiner og kameler 🐫
Og imamerne er et meget venligt og imødekommende folk
Fantastiks ganske enkelt og veltilrettelagt
Og så er maden i Oman et helt kapitel for sig
Er netop hjemkommet fra Jordan
Er netop hjemkommet efter Milde Moses, rejse til Jordan med Palmyra Kulturrejser.
En fantastisk rejse som har givet os mange indtryk fra dette smukke og gæstfrie land, fyldt med historiske og kulturelle højdepunkter.
Der var smæk for skillingen, med oplevelser for alle sanser, og for alle deltagerne i gruppen. Vi blev trygt ført igennem landet af vores dygtige, venlige lokalguide og chauffør. Sidst men ikke mindst Naser Khaders evne til at formidle noget særdeles kompliceret stof, som situationen i Mellemøsten jo er. Stor anbefaling herfra.
Fantastisk oplevelse
Jeg var med på en rigtig spændende rejse til Jordan, hvor vi kom vidt omkring i hele landet. Der var både dygtig lokal-guide og chauffør på, og ikke mindst Nasers fortællinger, der kunne gøre en lang bustur i ørkenen interessant. Vil klart anbefale det til andre, og selv tage med igen.
Rejse vi blev klogere af
Palmyra Rejser havde lagt perfekt kulturprogram, hvor vi oplevede med alle sanser. Så, hørte og smagte på Jordan. Naser Khader har en utrolig bred viden om religion og kultur, som han på passende vis doserede undervejs. Vi har lært og oplevet helt utrolig meget på blot en uge og også haft tid at slappe af. Lokal guide og chauffør var venlige og dygtige. Dertil et utroligt sødt rejseselskab. Vi kan varmt anbefale selskabet og vil selv vende tilbage.
Kæmpe oplevelse … nok for livet !
Når vi har set billeder af Petra, har vi altid tænkt, at vi skulle der til en dag. Det var på “must see” listen.
Vi bestilte vores rejse med Palmyra Rejser, og med Naser Khader som guide.
Petra er så smuk, som forventet, men vi fik så meget mere med, som har gjort denne rejse til en af vores bedste,- og vi har været mange steder.
Det var lærerigt at høre den altvidende Naser fortælle om religioner, og kulturer.
Vi fik desuden en forståelse for de ting, der rører sig i Mellemøsten, og kommer hjem med gode oplevelser og vil reflektere længe over det vi har set og hørt undervejs. Alt har fungeret perfekt. Gode hoteller , lækker mad og med Naser som guide, føler vi, at vi er navigeret gennem de værste turistfælder. Vi vil helt sikkert benytte os af Naser’s ture igen… både Israel og Marokko kunne være spændende for os.
En uforglemmelig rejse til Jordan med…
En uforglemmelig rejse til Jordan med Naser Khader
Tak for en helt fantastisk tur! Det har været en både lærerig og oplevelsesrig rejse, som jeg havde fornøjelsen af at dele med min datter – og det var en stor succes.
På bare 7 dage formåede vi at trække stikket helt fra hverdagens tempo i Danmark og fordybe os i Jordans storslåede landskaber, kultur og historie. Landet – og det varme, imødekommende folk – kom hurtigt ind under huden på os begge.
Rejsen gav ikke bare minder for livet, men også plads til refleksion. I de smukke omgivelser faldt både tanker og vigtige beslutninger på plads.
Vi skal helt sikkert med på flere ture med Naser Khader – vi vil se og lære endnu mere om Mellemøsten!
Marokko og de 5 kongebyer
Næsten lige hjemkommet efter den mest fantastiske Marokko tur med Palmyra Rejser, en helt igennem imponerende oplevelse. Min første rejse med guide, det bliver bestemt ikke den sidste. Både Naser og de lokale guides var hele turen værd, med viden som blev videregivet rundhåndet.
FANTASTISK
Netop hjemkommet fra Marokko - Fem kongebyer
Jeg kunne lave en lang opremsning over alt jeg er begejstret for, men vil nøjes med at sige "Value for money", hvis man interesserer sig for kultur, historie og godt selskab. En rejse alle vil blive klogere af!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.