Super god oplevelse og rådgivning inden køb. Jeg havde palmerne allerede dagen efter jeg bestilte dem. De er så fine 🤩
Det här tycker kunderna
Jeg købte 2 flotte palmer fra Palmekongen, og jeg er virkelig imponeret over både kvaliteten og servicen. Palmerne var endnu flottere i virkeligheden end på billederne, sunde og velholdte ved leve... Se mer
Enestående service og flotte palmer. Har købt et sæt palmer til at sætte omkring poolen. Har haft en del dialog med “palmekongen” om valg af palmer, placering, plantning og vedligeholdelse, og må sig... Se mer
Det positive er en hurtig respons på en reklamation, mens det negative er manglende lydhørhed overfor dårlig kvalitet på leverede planter. Faktum er at 2 ud af 3 planter er gået ud efter mindre... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Palmekongen er din specialist i palmer tilpasset det danske klime. Vores mangeårige passion og interesse for eksotiske planter er din garanti for kyndig vejledning og rådgivning samt et bredt udvalg til at opfylde din palmedrømme
Kontaktuppgifter
Danmark
- palmekongen.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Billederne er misvisende
Super lækker palme
Skal man købe en palme der kan stå ude…
Skal man købe en palme der kan stå ude hele året, så er det Palmekongen man skal handle med. Han ved hvad han taler om, han er utrolig hjælpsom og har en hurtig leveringstid. 5 stjerner herfra 😊
God service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering indenfor den aftalte tid. Flot palme til prisen.
Mehrzad / Palme kongen giver en…
Mehrzad / Palme kongen giver en fantastisk god og kompetent rådgivning
Jeg har købt 3 palmer hos ham, og det bliver ikke de sidste:)
De bedste anbefalinger herfra
/Dan
Dårlig annonce, svare ikke til det man får leveret, samt man skriver ikke at målene er incl. potten
Jeg har købt en yucca rostrata lilje Palme fra Palme kongen, på deres annonce var der vist et billede af palmen, som var pænt opstammet, (klippet at så palmen follede sig ud for oven på stammen )priserne var forskellige alt efter hvor stor man ønskede den, den første hed 40-60 cm 395 kr og den jeg valgte hed 80-100 cm 1595 kr plus transport på 149kr, da jeg modtog den blev jeg chokeret, den lignede på ingen måde den på billedet, samt at højden på planten var 65 cm, jeg kontaktede Palme kongen og skrev at så kunne jeg lige så godt havde købt den til 40-60 cm for 395 kr, han sendte mig 2 billeder af dem på 395 kr som så ynkelige ud, også ringede han op.
Han forklarede mig at den Palme jeg havde købt, var roden med i målet, det vil sige at potten måles med, det stod der intet om i annoncen kun total mål 80-100 cm samt at hvis man skulle havde sådan en Palme som billedet, så skulle man op i beløb på over 10.000kr, da de var meget gamle.
Han sagde at jeg godt kunne returnere palmen, men så skulle jeg betale kørslen, til sidst sagde han at vi kunne dele kørslen i porten for han var ikke interesseret i en utilfreds kunde, samtidig sagde han at jeg kunne sælge den på dba, for langt flere penge, og at han havde solgt den Palme alt for billigt den skulle havde heddet 1895kr.
Jeg føler mig i den grad snydt, af hans billede i annoncen, samt at man ikke skriver at målene er incl. potten det er misvisende og bestemt ikke ok markedsføring, han burde havde skrevet at total mål på palmen var incl. potten samt havde sat billede op af den Palme man bestiller , så man ved hvad man køber, for det var bestemt ikke den Palme jeg modtog.
Jeg vil bestemt anbefale at hvis man handler hos palmekongen, at man checker om det er den Palme man får på billedet i annoncen, samt højden på palmen er det man tror man får 😳😳😳👎😱
Palmer til Californisk villa i Danmark
Vi har købt palmer over 3 omgange fra Palmekongen og vil ikke tøve med at gøre det igen.
Super venlig, vidende og behjælpelig med at finde de rigtige planter og dermed skabe den helt rigtige sydlandske stemning.
Klart en anbefaling herfra.
Dejligt bekendtskab
Dejligt bekendtskab - har lige fået leveret en hørpalme på 5 meter - palmekongen levede op til ,alt han havde lovet.
Jeg følte mig tryg gennem hele købet - så kan kun anbefale at man køber sin næste hørpalme hos palmekongen .
Palmekongen er et must for din have.
Jeg har købt palmer af Mehrzad i mange år, og navnet palmekongen er bestemt ikke en fejlbeskrivelse af ham og hans forretning.
Hos palmekongen køber du ikke bare en Palme, du får samtidig en bred viden om det køb du gør, og en udførlig vejledning til pasning af disse.
Hvad angår palmer er han et leksikon for sig selv.
Jeg kan helt klart anbefale palmekongen, hvis man ønsker sig en fantastisk stemning i haven, men afhængighed følger med, for har man først en vil man kun have flere.
Palme kongen er bare konge.
Palme kongen er bare som navnet siger.
Fantastisk god service
Flotte planter
God forklaring om pasning og pleje
Alt i alt en god oplevelse og rimelige priser
Har købt flere palmer via Palmekongen…
Har købt flere palmer via Palmekongen og har fået fantastisk service og rådgivning om palmer. Så jeg er meget tilfreds med Palmekongen og vil til en hver tid anbefale dem, til kunder som ønsker sig palmer til haven.
Flotte palmer / planter og en rigtig…
Flotte palmer / planter og en rigtig god service
Helt perfekt rådgivning og service
Helt perfekt rådgivning og service. Flotte planter af høj kvalitet.
Palmekongen er fantastisk!
Palmekongen er fantastisk!
Jeg købte 4 palmer til min tagterrasse for 2 somre siden, uden at have nogen forstand på palmer. Det er dog ikke noget problem, når man handler med palmekongen, som har serviceret mig lige siden med alt fra hurtigt svar på spørgsmål på SMS til realtime videosessioner, hvor han har efterset palmerne. Man skulle tro, jeg havde palmeabonnement, men nej. Palmekongen er bare rar, serviceorienteret og passioneret omkring palmer.
Den varmeste anbefaling herfra!
Palme Drømmen
Palme Drømmen
Jeg har længe ønsket mig en palme hjem til min have. Derfor brugte jeg en del tid på at researche og finde frem til det helt rigtige sted at købe den. Der er masser af plante centre og andre steder man kan købe palmer, men jeg synes ikke at kvaliteten var som jeg ønskede den. Efter noget tid fandt jeg frem til Palme Kongen og begyndte dialogen om mit ønske om at blive palme ejer. Jeg oplevede fra første samtale en meget engageret og service orienteret dialog, hvor jeg hele tiden oplevede at jeg som kunde var i centrum. Palme Kongen var meget god til at rådgive så jeg kunne finde lige den palme som jeg ønskede mig, og idag står der en flot palme i min have. Jeg vil på det varmeste anbefale Palme Kongen for en meget venlig og professionel rådgivning og skulle jeg ønske mig en palme til, vil jeg ikke tøve med at kontakte Palme Kongen igen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.