Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Très grosse déception ! Après notre visite du parc, nous souhaitions prendre un verre à la brasserie. Nous avons dû prendre nous-mêmes la carte sur une autre table, puis attendre plus de 20 minute... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

We hadden de recensies moeten lezen !!! Het is een mooi PARK maar daar is alles mee gezegd. Ik heb het 6 jaar geleden bezocht en veel dieren gezien maar nu..... waar zijn de dieren gebleven. 1 giraf,... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Rolstoel onvriendelijk park. Park ligt vol met flagstones waardoor je moet uitkijken dat je met je wieltjes niet blijft haken. Park gaat heuvel op en heuvel af, ook behoorlijk stijle heuvels waardoor... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Evenveel vlinders als blabla in pers en TV maar daar stopt het dan ook EN IS HET BIJBOEKEN ZEKER NIET WAARD! Mooie constructie dat wel, prachtige beplantingen en een hangbrug van de ene kant naar de a... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,1

Alla omdömen

117 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Parc incroyable

Pairi Daiza est tout simplement grandiose. Après plusieurs années sans y aller, j'y suis retournée en août 2025 et j'ai été incroyablement surprise par tout ce qui avait évolué. À tel point que la prochaine fois, je prendrai sans hésiter un pass annuel !

Depuis, j'y suis retournée à plusieurs reprises. En mars, nous avons vécu une expérience exceptionnelle en dormant avec les ours polaires. C'est un budget, certes, mais c'est absolument magique. Nous avons tous les trois adoré. Découvrir le parc de nuit apporte une dimension totalement différente, presque irréelle.

J'ai également eu un véritable coup de cœur pour Edenya. Le dépaysement est total, on voyage sans quitter l'Europe. Chaque univers est pensé dans les moindres détails et nous transporte ailleurs.

La semaine dernière, nous y sommes encore retournés pour les Journées du Cœur. Malgré l'affluence, le parc reste tellement vaste qu'il est toujours possible de s'éloigner de la foule et de profiter pleinement de la visite. Nous avons aussi assisté au spectacle Les Ailes de Cambron : le début est un peu lent, mais une fois lancé, c'est tout simplement époustouflant.

Ce qui rend Pairi Daiza si unique, c'est que chaque visite est différente. On découvre toujours quelque chose de nouveau, une activité, un animal, un détail qui nous avait échappé auparavant. Au fil du temps, on s'attache aux animaux et à l'atmosphère si particulière du parc. Pour nous, c'est bien plus qu'une simple sortie : c'est une véritable parenthèse, notre bulle de confort, un endroit où l'on s'évade du quotidien et où l'on crée des souvenirs qui restent gravés toute une vie. ❤️

Nooit meer

Eerst het positieve. De verblijven zien er grotendeels verzorgd uit en overal is het proper. Dan heb je het positieve nieuws wel gehad.
Edenya had wel wat dieren die je kon zien maar zo groot als ze in de media opscheppen lijkt het ook niet en dan is de helft van de ruimte nog ingenomen door enorme restaurants/terrassen en hotelkamers.
Het jaguar verblijf vinden werd oa bemoeilijkt omdat er ook een hotelverblijf is genoemd "jaguar falls"
Buiten deze serre in het gewone park was het echter huilen met de pet op. in de helft vande verblijven was er niets te zien. Tevens was bij de meerderheid niet aangeduid wat er wel zou moeten zitten.
Het educatieve aspect is echt wel een dikke nul.
Het grootste probleem is echter dat het hele park een doolhof is waar je geluk moet hebben om iets te vinden. Er zijn wel enkele wegwijzers om ruwweg de richting te vinden maar totaal niet voldoende. Het ergste is toch echt wel dat de verschillende restaurants, snackbars en hotelkamers beter aangeduid zijn dan de dieren. Dit zegt toch genoeg over wat ze belangrijk vinden.
Het is geen zoo meer. en al zeker niet de beste van europa zoals ze beweren. Nee het is een hotelpark met wat dieren ertussen.
Ik was er al verschillende keren geweest maar sinds corona nog niet geraakt maar het laatste bezoek was ok het laatste. Er zijn andere dierentuinen en beter zelfs in België

31 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ou est le respect des visiteurs?

L'étoile est pour l'animateur avec les girafes.
Payer le prix plein pour qu'aucun baraquement ne soit ouvert (uniquement les resto) alors qu'il faisait 30c!!! Un mercredi hors vacance, oui, mais aucune réduction sur le prix d'entrée ! 124 euros pour un adulte et un enfant de 3 ans. Il y avait beaucoup de famille avec de jeunes enfants. J'espère qu'ils avaient été prévoyants.
Nous avons eu exactement la même blague le dernier jour de l'événement d'halloween. Il pleuvait donc un peu moins de monde mais quand même payer le prix plein et AUCUN baraquement ouvert pour prendre un café ou un cacao.
Money, money.
Ou est le respect des visiteurs ?

27 maj 2026

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Je betaalt meer dan €50 per persoon om uiteindelijk vooral naar struiken en decoratie te kijken. Heel veel dieren waren niet zichtbaar of gewoon niet aanwezig. Het domein is enorm groot, maar ironisch genoeg lijken sommige verblijven van de dieren zelf vrij klein.

Daarnaast is het park heel onduidelijk ingedeeld waardoor je constant verdwaalt. Overal hoor je dat je zogezegd 2 dagen nodig hebt om alles te zien, maar wij hadden letterlijk op ongeveer 5 uur alles gedaan. Voor die prijs verwacht je echt veel meer beleving.

Het voelde vooral alsof alles draait om geld verdienen in plaats van de ervaring van de bezoekers. Voor ons absoluut het geld niet waard.

Grote tegenvaller

Ik kreeg een cadeaubon van Pairi Daiza, ik was super content, dit was iets dat ik al lang wou doen met de kinderen omdat ik van iedereen rondom mij hoor dat dit de beste dierentuin is van Belgie. Wauw, wat een tegenvaller. Super mooi qua indeling etc, maar zoals velen hier ook zeggen, amper dieren te zien. Geen beren, geen koala’s, we kwamen precies om enkel naar de natuur te staren en constant te verdwalen. De pairi daiza app die zou moeten helpen, raak je ook niet wegwijs uit. Het enige dat we wel heel leuk vonden, was het aquarium. Voor de rest een grote tegenvaller.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Des attentes de haut niveau envers le park...

Des attentes de haut niveau envers le park de la part des pub internet, la radio et même les influenceurs , le résultat est décevant .
Des enclos vides , la moitié des visites fermé, edenia vide également, un tarif abusé, des options en supplément a gogo , un parking a un prix absurde.
C'est sensé prendre la journée entière voir même 2 jours pour tout visité tellement que c'est grand mais en 4 h le tour est fait au vu du nombre énorme d'enclos vides.
Ne faite pas confiance au pubs n'y au influencer, on veut juste vous vendre une entrée , une fois a l'intérieur c'est pas la même chose, sans parler de tout les a côté payant , on voit vraiment que tout est fait pour vendre un max

24 maj 2026

Niet tevreden

Aangekomen om 9u, na rit van ruim 2u, makkelijke check in. Toen maar op zoek gegaan naar een koffie en eventueel een croissantje, het is trouwens verlof. Alles potdicht. Rond 11u begon het water te gieten. Nergens plaats om naar binnen te gaan. Alles was dicht. Theehuis was enige die opende om 11u maar dat was wel heel ver weg. Iedereen rond ons stond dan ook ongelukkig te kijken daar niemand iets vond om te schuilen. Na weer een regenbui uiteindelijk iets open gevonden om 12u dus iedereen daarheen. Niets anders was open!!!! Wij kregen laatste tafeltje maar de mensen rond ons werden opnieuw naar buiten gestuurd. 2/3de van die zaak was afgesloten!!! Toen we daar naar vroegen zeiden ze dat het bestuur kwam eten. Het bestuur??? Uw klanten de regen insturen om het bestuur te laten eten??? Ben ook zelfstandige in de horeca wereld. Wat een amateuristische beleid is dat??? Trouwens, geen bestuur gezien en 2/3de bleef leeg. Er was helemaal geen sfeer, alles potdicht dicht overal. Als je x aantal zaken aanbiedt om ijsjes te eten of te kiezen welk restaurant je wilt lunchen dan horen die open te zijn!!! Anders is dit misleidende marketing. Dan maar afgedropen naar Edenya. Kamer was vrij om 15u, mooi en zeer netjes. Edenya zelf dus: Veel lege bassins, overal in hoeken en kanten bouwmateriaal, duidelijk nog een project in aanbouw. Alle begrip voor maar dat zou wel eens mogen vermeld worden en de prijzen wat aanpassen. Eigenlijk valt dit onder een soft opening.
Er is ook geen bar waar een pre of post diner drink genuttigd kan worden. Wat eigenlijk een must do is als je de naam Resort gebruikt. De enige bar die er is was open van 13u30 tot 17u. Belachelijk.
Maar okay, gegeten in the Abysse, mooie aquariums met prachtige en indrukwekkende dieren. Eten zelf was een nachtmerrie. Dat kan en mag je als chef niet doorgeven.
Moet zeggen, heel goed geslapen, de kamer was top. Ontbijt is ok, setting te kil maar dat is smaak. Even nog door het park gelopen maar ik wou naar huis. De verouderde verblijven, beren die voortdurend rond zichzelf draaien, een over gefrustreerde ijsbeer die eenzaam was, arenden die hun vleugels niet kunnen spreiden, het begon teveel te dagen. Waarom die prachtige witte tijgers op een strookje gras en trappen??? Een varaan alleen in een verblijf, wij vonden dat die dieren er helemaal niet happy uitzagen. Die panda, jullie uithangbord, zo triestig alleen in een kil verblijf. Edenya is mooi en een architecturaal meesterwerk. Maar waarom alle centen in dat project gestoken en niet eerst de verblijven van de dieren wat opgefrist?? Er is zoveel ruimte om te wandelen als bezoeker, waarom dat niet wat beperken zodat een jaquar zijn benen eens kan strekken? Nu nog een zwembad erbij, ik begrijp, het moet allemaal opbrengen, jullie zijn een bedrijf en geen vzw. Maar eerlijk gezegd, het kon echt beter en doordachter gedaan worden. Neen, wij zijn met een slecht gevoel vertrokken en gaan deze ervaring niet aanbevelen noch herhalen.

18 maj 2026

Reageren op een email

We hebben dit park op 16 februari 2026 een mail gestuurd omdat we graag met mijn moeder als laatste wens naar dit park zouden wilden. En daar mijn moeder hulpbehoevend was. Dus via mail gevraagd of ze 3 persoonskamers hadden. Krijg ik jawel op 19 mei antwoord op. Nu hoeft het niet meer want ze is overleden. Ik had gelezen dat ze via mail het snelst reageren???

19 maj 2026

Waren met een groep van 50 personen

Waren met een groep van 50 personen
Betaalde 9 euro extra voor koffiekoeken en koffie.
Bij aankomst wist men van niets alhoewel we de bevestingsmail van hun hadden. Nu hopen dat we geld terug kunnen recuperen . Zullen in het vervolg twee keer nadenken alvorens naar hier te komen

18 maj 2026

Honteux !!!

Honteux !!!

J’y suis allé avec les mêmes a priori que les autres visiteurs, dont les avis étaient pourtant excellents. Mais une fois sur place, mon sang s’est glacé : vitres cassées, animaux dans de minuscules cages, animaux morts… et encore, vous ne pouvez pas imaginer le reste.

Le parc Edenya reste un endroit magnifique visuellement, mais nous avons appris qu’un parc aquatique devrait être installé d’ici 2027, empiétant sur l’espace d’Edenya. Est-ce vraiment un parc destiné au bien-être des animaux ou un simple parc d’attractions ?

Malgré mes 13 ans et les 10 ans de ma sœur, nous avons toute les deux constaté la tristesse et le mal-être des animaux, ainsi que bien d’autres choses choquantes.

16 maj 2026

Eens maar nooit meer

Eens maar nooit meer! Huisje bestaat uit een slaapbank en een 2 persoonsbed. Voor reservering gebeld of we 3 comfort bedden konden krijgen ( 6 personen) en dat kon bleek dat we een slaapbank en 2 bedden kregen. Er is geen ruimte in het huis om even te zitten of "aan tafel te zitten omdat de te kleine woonkamer dus bestaat uit een bed en een slaapbank (uitgeklapt ) met 6 personen niet te doen. Zeker niet met 2 mindervalide mensen in het gezelschap. De "teamleider" van de receptie is trouwens een ongelofelijke arrogante vrouw. Haar collegas wilde ons helpen maar zij zei nee je betaald maar meer dan krijg je nog een huisje??

En het uitzicht is heel mooi op de fotos maar dit is alleen bij de onderste kamers bij de overige verdiepingen niet. Daarnaast gaat het licht s avonds uit en zie je niks van je uitzicht. Het duurde daarnaast 45minuten voor wij kaartjes hadden, ingecheckt waren en een scootmobiel hadden die hadden we vooraf gereserveerd. Je kan in het park alleen eten in dure restsurants of een pasta of klein stukje pizza halen a €15. Veel verblijven zijn ook leeg helaas. Het park opzich is mooi gemaakt maar ontzettend onduidelijk. En als je boekt mag je dineren en ontbijten als tip zou ik zeggen ga direct als het open gaat want constant is alles op en kan je 30 minuten wachten tot iets aangevuld is

12 maj 2026

Heel mooi groot park

Heel mooi groot park. Vrijwel alle dieren waren goed te zien en de nieuwe kas is ook prachtig. Je red het niet om alles in 1 dag te zien. Overnachten bij de geiten is ook erg leuk, ze doen zelf het hekje van je balkon open en komen lekker knuffelen.

6 maj 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Wij gisteren geweest naar pari…

Wij gisteren geweest naar pari daiza..53euro p.p (zonder de serre dan nog.)..en merendeels voor eten en drinken was gesloten...dus half tevreden mooi park maar voor 53euro p.p mag alles open zijn toch

5 maj 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Pairi Daiza : Oui / Edenya : Non

Nous avons visité le zoo il y a quelques jours.
Le zoo est très joli, avec beaucoup d'animaux et d'oiseaux. Les décors sont magnifiques et on ne sent pas une foule autour de soi.
Nous avions pris également l'option a 7€/personne pour faire la nouvelle serre tropicale Edenya.
Ce nouveau monde est également magnifique mais quelle déception de ne trouver presque aucun animal dedans, des bassins vides et des zones encore en travaux... pourtant nous avons payer le prix fort. Mon conseil si vous voulez visiter cette serre tropicale : attendez 2027 !!

16 april 2026

Zoo magnifique.

Zoo magnifique.
Tout est bien pensé jusqu'au moindre détail: fleurs, décorations, pierres fines....
Un des plus beaux zoo que j'ai visité.

24 april 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Unieke ervaring

Een grote mooie en diervriendelijke dierentuin. 1 dag is niet genoeg maar al het personeel spreek frans en onverstaanbaar. Zonder plattegrond ga je het niet redden op de borden is het enorm slecht aangegeven. Wel een goede dieren tuin maar heeft wel meer verbetering nodig. Unieke diersoorten mooi en apart. Wel een must have op een dierentuin bucketlist. Een unieke ervaring

22 april 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Un accès au parking 365 jours "une fois" !

Nous avons pris des abonnements pour l’année ainsi que le parking. Surprise, si on peut utiliser le parking toute l’année, ce n’est qu’à raison qu’une fois par jour. Donc pas question sur la même journée, d’y entrer, d’en sortir, d’y retourner et puis d’en ressortir. Le parc aurait dû annoncer un accès au parking 365 jours "une fois". Vraiment une histoire belge qui ne m’a pas fait rire bloqué à la barrière devant un interphone HS.

23 april 2026

Déçues

Déçues. Nous étions venues pour voir des animaux et nous avons vu 1 girafe 1 tigre couché 1 koala 6 éléphants et deux elephantaux 2 ours blancs et 3 morses. Des enclos vides. Ça fait cher pour si peu et que dire d Edenia ! On a vu des grands papillons et et un maki kata avec son bébé. Ils sont où les animaux que l on voit dans les vidéos ? 113 euros pour 2 personnes en semaine sachant que on paye en plus 13 euros le parking et que nous avons toute les deux 61 ans et une petite retraite !

20 april 2026

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring met Pairi Daiza. Ik nam ruim een maand op voorhand contact op om een overnachting te annuleren wegens medische redenen (operatie). Tijdens dat gesprek werd mij meegedeeld dat een datumverplaatsing mogelijk zou zijn en verder bekeken ging worden. Wanneer ik later opnieuw belde om die verplaatsing vast te leggen, werd dit plots geweigerd. Door deze tegenstrijdige communicatie verlies ik nu het volledige bedrag, zonder enige tegemoetkoming. Dit voelt bijzonder onklantgericht en onrechtvaardig. Jammer dat een organisatie van dit niveau zo weinig begrip toont bij medische overmacht.

12 april 2026
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Groot maar grotendeels gedateerd park…

Groot maar grotendeels gedateerd park met nog veel kleine hokken voor de dieren. Merendeel van de dieren zitten hele dagen in kleine hokken. Het park zelf is in deze periode (april) mooi met bloemen, mooie tempel en delen met mooie parkachtige delen. Restaurants waren op 1 na allemaal dicht. Die open was sloot om 4 uur. Dit is schijnbaar gebruikelijk, de gesloten restaurants hadden anders ook om 4 of half 5 sluitingstijd van de keuken. Raar want ze bieden diner aan op menukaart. Bewegwijzering verdient ook wel een update. Nieuwe grote kas is open, extra betalen maar de dieren die er zouden zijn waren nog niet allemaal gearriveerd helaas. Personeel was vriendelijk en meeste verstonden en spraken Nederlands en Engels naast Frans.

11 april 2026
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.