Afgelopen woensdag (wat sowieso een geweldige dag qua weer was) 6 x de Valhalla truffels genomen verdeeld over 4 zakjes tegelijkertijd op een lege maag in grote stukken en met water , 2 uur later nog... Se mer
Företaget har svarat
Nadat ik hier een review had achter gelaten waarin ik mijn mindere ervaring had gedeeld. Hebben deze goede mensen snel contact met mij opgenomen om dit uit te leggen en recht te zetten. Totaal v... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisch snel in huis na besteld te hebben. Fijne verpakking. En uiteraard de voordelige 3x2 actie die een trip met verzendkosten 13,60 pp maakt. Not bad! Goede service dus. De atlantis truffels... Se mer
Företaget har svarat
PaddosKopen.nl, De plek voor het kopen van Paddo Growkits en Magic Truffels. Wij bieden o.a. deskundig advies, levering direct van de kweker, vers garantie, snelle bezorging, standaard track & trace.
Keurenplein 41, 1069CD, Amsterdam, Nederländerna
Ik vind het goed dat ze je een gebruiksaanwijzing sturen als je bij hun hebt besteld.

Svar från PaddosKopen.nl
Snelle service en topproduct! Heel betrouwbare partij ik ga zeker nog een keer bestellen!

Svar från PaddosKopen.nl
Zijn houdbaar tot 4-04 en gezien onverwachts gedoe wat ineens kwam ben ik blij dat ik ze dus als het "gedoe" aanhoud ik ze simpelweg ff letterlihk paar weken laten kan nemen, en ik zou graag wat meer info willen omtrend medicatie want er bestaat helaas geen 1 arts die jou eerlijk antwoord geeft als je zwgt microdosering gaat doen want de big oharma is als de dood om jou gelukkig blij en goed functionerend te zien!!!! Ik zou wel graag jullie wat vragen willen stellen indien de dosis ivb met medicatie. Ziet er verdwr goed uit!!!

Svar från PaddosKopen.nl
We hadden 3 zakjes truffels besteld en inderdaad de volgende dag al in huis. Ik had een heel zakje met de zwaarste truffels genomen, de eldorado maar vond het effect maar heel minimaal en kort. Al met al vind ik het een prijzige ervaring.

Svar från PaddosKopen.nl
Nu twee keer besteld bij jullie. Goede kwaliteit en fijn communiceren. Laatst was de post wat later door de kerstdrukte, ook daar kreeg ik een heel net bericht voor. Fijn! Ik blijf bij jullie bestellen!

Svar från PaddosKopen.nl
De truffels waren echt goed voor zo'n kleine dosis. Nam rond de 16 gram na een avonddienst thuis op de bank. Vrouwtje ging naar bed. En ik lekker 2 films gekeken onder het genot van een truffel hahaha. Echt het beste wat de natuur ons kan geven. Ik krijg altijd een geestelijke reset van die dingen. Gewoon top.

Svar från PaddosKopen.nl
Goed bereikbaar, deskundig advies en goede kwaliteit. En bovenal blij met de supersnelle levering!

Svar från PaddosKopen.nl
Door een vertraging van PostNL kwam het pakketje niet op tijd. Kreeg eerst een kortingscode voor de volgende bestelling, daarna een hogere kortingscode omdat het pakketje er nogsteeds niet was. Uiteindelijk hebben ze mijn bestelling opnieuw verstuurd (kwam deze keer wel op snel aan). De oorspronkelijke bestelling kan alsnog een week later, en deze heb ik ook mogen houden.
Al met al, goede communicatie en goede nette service. Echt top.

Svar från PaddosKopen.nl
Denken goed mee dankjewel voor de snelle reactie en verse batch

Svar från PaddosKopen.nl
Goede spullen, snelle reactietijd en verzending.
En bedankt voor het onverwachtse presentje….
goede ervaring !!!

Snelle levering de trip van 1 zakje niet heel heftig ervaren

Svar från PaddosKopen.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.