outspot.pl Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kupiłem myjkę akumulatorową , przyszła po tygodniu, umyłem samochód ,jest to nawet wygodne , pomimo , że jest to trochę taka zabawka (stacjonarna myjka jest wydajniejsza i mocniejsza). Można ją używać... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Byłem w domu a i tak dwukrotnie musiałem jechać na pocztę a listonosz mógł tylko nacisnąć domofon. 0czywiście na poczcie czekałem prawie godzinę bo była tylko jedna pani. Poza tym po to podaję się nr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Najpierw minus: chciałam przeczytać "wytyczne dla recenzentów", ale dlaczego nie są po polsku? Więc nie przeczytałam. Kilkakrotnie u was kupowałam i zawsze było w porządku. Przeraziła mnie jednak... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

otworzyła mi się w goglach niespodziewana, bogata oferta pięknych ręczników i ich super niska cena. Wołam żonę, która oniemiała i mówi kupujemy wszystkie ale gdzie będziemy je trzymać. Wybieramy więc... Se mer

Företagsinformation

1. Företagstjänster

Om outspot.pl

Skrivet av företaget

Outspot to największa w Europie platforma z ofertami specjalnymi, którą odwiedza codziennie ponad 100 000 użytkowników. Dzięki partnerom z całego świata Outspot może każdego dnia zapewniać swoim klientom zróżnicowaną ofertę najlepszych produktów w wyjątkowych cenach.

Zespół ekspertów dokładnie wybiera asortyment pod względem jakości i ceny, uważnie śledząc przy tym najnowsze trendy. Oferta sięga od artykułów ogrodowych, kołder, urządzeń elektrycznych po ekskluzywne wakacje all-inclusive na całym świecie i o każdej porze roku.

Wszystkie promocje obowiązują maksymalnie siedem dni i do wyczerpania zapasów, więc warto korzystać z nich jak najszybciej. Kupuj więc produkty objęte wysokimi zniżkami i ciesz się wieloma korzyściami:

• Darmowa dostawa
  • 30 dni do namysłu
  • Darmowy zwrot

Dołącz do społeczności Outspot. Obserwuj nas na Facebooku (ponad 60 000 fanów).

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oszustwo firmy Outspot.

W dniu 13.06.2024 złożyłem zamówienie i oczywiście opłaciłem je za pomocą Przelewy 24. Przesyłka została opłacona za przelewem nr P24-F3M-Y7A-W4K. Do dzisiaj tj. 27.06.2024 r. przesyłki nie otrzymałem. Outspot nie zwrócił mi również pieniędzy w kwocie 129,90 zł. Na razie czekam na reakcję, ale obawiam się, że ta firma mnie okradła. Proszę o info czy zdarzyła się komuś taka sytuacja.

13 juni 2024
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för outspot.pl

Svar från outspot.pl

Witam,

Nie martw się o nic. Jeśli nie otrzymałeś swojego zamówienia, oczywiście wyślemy Ci nową paczkę lub zwrócimy pieniądze. Skontaktuj się z nami za pośrednictwem formularza kontaktowego w sekcji "Pomoc", a my z przyjemnością Ci pomożemy.

Z wyrazami szacunku,

Outspot

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

brak realizacji opłaconego zamówienia mimo, że pośrednik Przelewy24 potwierdził przelanie kwoty 148,85 PLN _ transakcja P24-A0M-F0B-Y9Z

Brak reakcji na zamówienie dot. 2 szt. tshirtów bawełnianych, które zostało złożone w dniu 29.04.2024r. i opłacone poprzez Przelewy 24 w tym samym dniu. Kwota 148,85 PLN _ przelew został potwierdzony_nr transakcji P24-A0M-F0B-Y9Z. Wydaje mi się, że pisanie recenzji mija się z celem. Brak jest reakcji firmy na uwagi i zarzuty. Może ktoś łaskawie poinformuje mnie w jaki sposób skontaktować się z firmą w celu uzyskania odpowiedzi dlaczego nie zrealizowano mojego zamówienia z 29.04.2024r. Nigdzie nie mogę znaleźć "formularza kontaktowego", o którym mowa w pytaniach pomocy. Czekam i zaczyna mnie denerwować ta cała sytuacja. A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE.

29 april 2024
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för outspot.pl

Svar från outspot.pl

Witam,

Nie martw się o nic. Jeśli nie otrzymałeś swojego zamówienia, oczywiście wyślemy Ci nową paczkę lub zwrócimy pieniądze. Skontaktuj się z nami za pośrednictwem formularza kontaktowego w sekcji "Pomoc", a my z przyjemnością Ci pomożemy: https://www.outspot.pl/pl/help

Z wyrazami szacunku,

Outspot

Fajna firma

Kwiaty, które często zamawiam są zawsze w świetnej kondycji i Wspaniałe zapakowane. Polecam Outspot.
Wanda

29 mars 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zamieszanie z dostarczeniem przesyłki.

Zamieszanie z dostarczeniem przesyłki. Przesyłka miała być dostarczona do paczkomatu GLS, a kurier przyjechał na adres domowy dzień wcześniej niż zapowiadano i nikogo nie zastał. Nie telefonował. Potrzebna była interwencja w centrali GLS.
Produkt spełnia oczekiwania.

25 mars 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.