Outdoor Europe Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som del af et lederforløb i neurobaseret ledelse brugte vi outdoor EU til at stå for planlægning af turen, fly, transport, bagage mellem hotel til hotel, lokal guide der holdt øje med vejr og rute. Og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We joined the Sentiers del Lys trip and had a very nice experience. We were met at the beginning of the trip by the local guide, and he was there for us the hole trip. We had wonderful days in the mou... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores vandretur i ayas dalen var helt fantastisk . Vi har været meget imponeret af den måde turen har været arrangeret på . Dejlige overnatnings steder , super søde værter , samt luksus i bjergen... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Företagsinformation

1. Rundturer

Skrivet av företaget

We offer active mountain tours and short breaks in authentic locations of outstanding natural beauty.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Tur til Maira-Dalen

Tak til Outdoor Italy for en smuk og uforglemmelig tur til Maira-Dalen.

Overalt på refugierne, blev vi modtaget af meget venlige og imødekommende mennesker, som ville gøre alt for at vi fik en god oplevelse.

Beliggenheden var alle steder smukke, værelserne indbydende, og maden var delikat og lækker.

Ruterne var rigtig gode, de smukke bjerglandskaber og fantastiske udsigter er overvældende og meget afvekslende. Vi gik i en gruppe på fem, ofte på lange strækninger uden at møde andre mennesker. Plante og dyreliv er mangfoldig og de få huse og små landsbyer er rustikke, smukke og meget autentiske.

En super tur som vi klart vil anbefale til andre vandrere. Vi er i alderen 65 til 69 og blev tilpas udfordret. Vi blev godt hjulpet af den lokale guide
Eva

12 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

A truly fantastic trip in the Austrian…

A truly fantastic trip in the Austrian Alps with Outdoor Italy.
You meet a local guide who gets you started with maps, etc., and from there, you manage on your own, knowing that there is a lifeline in the area if needed.
It's super easy to find your way if you have a basic understanding of your navigation app, and the routes are well-marked.
The food at the places we visited was great, and everything worked out smoothly.
We took an extreme route that may not be suitable for everyone, but they can arrange tours for all levels.
Five stars from us!

10 juli 2023

Fantastisk vandretur gennem lysdalen

Vi har været på 9 dages vandretur gennem lysdalen hvor vi vandrede op mod Monte Rosa. En helt igennem fantastisk tur. Smuk natur - fantastiske overnatning steder og lækkert mad. Det var dejligt at have alle ruter på GPS Alt fungerede perfekt og vi mødte så mange skønne mennesker undervejs Vi er ikke rutinerede vandrere men klarede turen med de mange både op og nedstigninger.
Vi har hele vejen igennem fået god information og guidning gennem outdoor Italy. Vi vil varmt anbefale både outdoor Italy og turen gennem lysdalen..

3 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vores vandretur i ayas dalen

Vores vandretur i ayas dalen var helt fantastisk .
Vi har været meget imponeret af den måde turen har været arrangeret på .
Dejlige overnatnings steder , super søde værter , samt luksus i bjergene såsom udendørs spa og hamam .
Udstyret med detaljeret kort og gps navigations kort , har ført os sikkert frem .
Kan varmt anbefales
Annette og Finn 66 år

20 juni 2023

4 skønne dage i Lysdalen

Vi havde 4 skønne dages vandring i Lysdalen, selv om vejret ikke helt var med os og 2 af de planlagte ruter måtte ændres p.g.a. stadig sne på ruterne. Dejligt at kunne være på egen hånd, men med en god app. til at finde vej og Stefano i nærheden :-) Alle indkvarteringsstederne i bjergene havde en dejlig afslappet familiær atmosfære og god mad med mulighed for vegetarmad. Til gengæld var der spa på hotellet nede i byen :-) God betjening hjemmefra. Vi kommer helt sikkert igen.

1 juni 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vandretur med dejlige oplevelser

Super vandretur med dejlige oplevelser. Overnatningerne var super gode. Det ene var dog med køjesenge og toilet på gangen, men når man oplevede ejer og familiens modtagelse og rare personer trådte det i baggrunden.
Vi manglede dog lidt information hjemmefra. Vi vidste ikke at bagagen ikke ville blive fragtet fra første overnatningssted til andet overnatningssted. Det var lidt bøvlet da vi kun havde små endags rygsække med og ikke plads til ekstra rent tøj.
Alt i alt en rigtig dejlig tur og et dejligt område.
På alle overnatningssteder følte man sig super velkomne og også på restauranterne, undagen en. På Agriturismo Dal Pioppo virkede det som om vi kom til besvær. Hende der serveret kunne ikke engelsk og prøvede ikke engang at kommunikere. Vi blev sat ved et bord på 1. sal og fik en overrevet A4 seddel med 5 retter vi kunne vælge ud fra. Ingen forklaring eller noget om hvor meget vi kunne bestille. Dårlig oplevelse på denne restaurant, men giver alligevel 5/5 da resten af turen var super god.

7 juni 2023

5 dages vandretur i Ligurien

5 dages vandretur i Ligurien. Udgangspunktet var Ceriana, som er den hyggeligste lille bjergby ca. 15 km fra kysten. Efter en overnatning og lækker mad tog vi os til fods over bjergene til Bajardo som er en idyllisk landsby endnu længere inde i bjergene. Vores vært sørgede for at vi på trods af helligdagslukket, fik anvist en super restaurant hvor vi spiste sammen med to andre par fra logiet. Dagen efter gik vi til Badalucco via turens højeste punkt, Monte Ceppo i 1627 m. Højde. En smuk tur trods lidt støvregn. Den sidste vandredag gik tilbage til Ceriana. En udfordrende og supersmuk opstigning før vi kunne se Ceriana igen og gå ned gennem skoven til en hyggelig Middag på Outdoor Italys favorit restaurant.

Turen har for vores vedkommende været længe undervejs, da corona og travle kalendere har gjort planlægning og booking vanskelig. Men Benjamin fra Outdoor Italy har været super fleksibel og løbende kommet med forslag til alternative rejseplaner. Grundet helligdage under vores tur (kr. himmelfart), var der også brug for lidt kommunikation vedr. restauranter mm. Men alt forløb super smidigt og for os, var det dejligt at gave hurtig kontakt undervejs.

Vi kan kun give Outdoor Italy de varmeste anbefalinger.

Ps: selv om bjergene i Ligurien ikke er de højeste, så er der rigeligt hvis man ønsker lidt udfordringer. Spørg evt. Benjamin om alternative ruter. Vi gik 18, 21 og 12 km med mellem 900 og 1200 hm. Pr dag.

19 maj 2023

Fantastisk touringoplevelse i Val Rhemes

Vi brugte Outdoor Italy til at arrangere en touringtur for vores skiklub.
Outdoor Italy arrangerede en fantastisk tur med udstyr, guider og ophold i refugie.
Da afgang nærmede sig, var Outdoor Italy opdateret på vejrudsigten og anbefalede pga sneforholdene en ny destination, hvilket vi gjorde helt uden problemer.
Chaufføren stod klar i lufthavnen og tog os både til udstyrsleje og hotel - og det samme da vi var klar til at tage hjem.
Guiderne tog imod os hhv ved skileje og på hotellet og var med os hele ugen. Guiderne fulgte os både op til refugiet og på alle dagsturene i Val Rhemes, hvor de dagligt vurderede de bedste ruter i forhold til form og forhold, samt til fælles middage - to meget kompetente guider, som vi følte os trygge med og tilmed var godt selskab.
Alt i alt en fantastisk tur, hvor alt klappede - stort tak til Outdoor Italy!

12 mars 2023

Lys dalen leverer

På vores vandretur i Lys dalen, havde vi ni dage med virkelig dejlig vandring. Turen var meget varieret. Der var dage med skyggefulde skove der gik over i åbne bjergsider med flot udsigt over dalen. Der var dage, hvor højruten gav lækre vildmarksoplevelser med sten overalt, og der var dage, hvor vi havde landsbynære naturoplevelser, som gav en fornemmelse af kultur i natur på den skønne måde, som Alperne er stærkt leveringsdygtig i.
Med den tunge del af bagagen transporteret til de fleste hytter, var det også en tur, hvor enkelte hårde dage alligevel var til at overkomme.
Vi vender helt sikkert tilbage til Outdoor Italy og deres lækre vandreture.

10 augusti 2022

Fantastisk vandretur i Lysdalen, juli 2022

5 dages vandretur fra La Gruba til Villa Fridau med frokost hos Blekene. Derfra via Alpenzu til Orestes Hütte, videre til Anderbätt og retur til La Gruba. En særdeles velorganiseret og helt fantastisk tur med vild og smuk natur, spændende kultur, charmerende overnatningssteder af høj standard, imødekommende mennesker, lækker autentisk mad og god vin samt masser af højdemeter i benene.
Hjemmefra havde vi fået god information af Ben og kunne forberede os via App'en SentieridelLys. Den første aften mødte vi en meget engageret Stefano, som udleverede gode vandrekort og gennemgik de enkelte etaper grundigt. Han skitserede desuden forskellige valgfri alternativer til de planlagte ruter. Den daglige kontakt med Stefano undervejs gav os følelsen af, at der var styr på det hele. Alt klappede, og vi følte os i trygge hænder. Det var en tur ud over det sædvanlige!
Næste gang, vi tager turen, vil vi tage lidt ekstra mad med som supplement til den udleverede madpakke og vi vil planlægge 1 - 2 ekstra overnatninger i Orestes Hütte for at udforske de højere toppe i området.
Signe Margrethe og Lotte

13 augusti 2022

Fantastisk vandreferie i Lysdalen

Vi havde en virkelig god vandretur i Lysdalen i slut juli 2022. Alting klappede fra start til slut. Vi fik god introduktion af Peter fra Sentieri de Lys og med kort og apps var det super enkelt at finde vej. Overnatningsstederne var meget hyggelige, værelserne dejlige og stemningen var god over hele linjen.
Vandreruterne var generelt overkommelige uden på nogen måde at være kedelige og enkelte passager var måske lidt stejle. Vi vil derfor anbefale at medbringe vandrestave.

12 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I slutningen af juni kunne vi endelig…

I slutningen af juni kunne vi endelig med 2 års corona-forsinkelse gennemføre en helt igennem fantastisk vandretur i Lysdalen. Tidspunktet var perfekt, ikke så nange mennesker, der var grønt og frodigt og et væld af smukke blomsterenge overalt. Alt fungerede supergodt, både kommunikationen med Benjamin inden turen og møderne med Stefano, som var meget behjælpelig inden vi startede mht instruktioner om app og kort. Vi er oppe i årene og var ind imellem udfordret af terrænet, men vi tog os god tid og gennemførte uden skader! Overnatningsstederne er skønne og autentiske og indehaverne/personalet overalt meget søde og imødekommende. Alle steder fik vi lækker morgenmad, 'pocket lunch' til frokost i terrænet og lækre aftensmåltider. Vi har absolut intet at sætte en finger på og kan på det varmeste anbefale en tur i Lysdalen, hvis man er i rimeligt god form - vandrestave er en god idé.
Tusind tak Ben og Stefano for en kæmpestor oplevelse. Jørgen og Susanne

4 augusti 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En helt fantastisk tur som vi har…

En helt fantastisk tur som vi har ventet 2½ år på grundet Covid-19, men den var hele ventetiden værd.
Vi oplevede den mest fantastiske, autentiske Italienske stemning og lokale køkkener i de små byer. Vi mødte folk, som ikke kunne tale engelsk, men som alligevel ville gøre alt for at hjælpe og forstå, hvad vi kunne tænke os at spise, fra lige netop deres køkken.
Stefano som var vores guide, var altid hurtig til at hjælpe, hvis der opstod spørgsmål. Han kender alle hjørner i dalen, samt de flest mennesker som bor her.
En ting man skal forberede sig på, er at det er krævede at gå de høje etaper, ikke kun opad men bestemt også når man skal ned igen. Knæ som når en vis alder kan drille lidt her 😊 – vandrestave vil sikkert være en god hjælp her, som vi vil huske til vores næste tur.
Benjamin har været super til at få det hele til at gå op, selv om rejsen skulle flyttes flere gange. Vi kan bestemt anbefale andre at prøve dette eventyr med Outdoor Italy.

31 juli 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fantastisk vandretur i lysdalen for…

Fantastisk vandretur i lysdalen for hele familien. Tilpas udfordrende og utrolig smuk og varieret. Dejligt med personlig møde med en guide til en start og velkomst alle steder vi spiste og sov. Specielt La Gruba og Wongarde er steder vi vil vende tilbage til, her var absolut helt fantastisk begge stedet.

31 juli 2022

Fantastisk vandreferie i Ligurien

Det har været helt fantastisk at at være på vandreferie i Ligurien med Outdoor Italy. Vi har oplevet en fantastisk storslået natur, og smukke byer undervejs, hvor vi har oplevet et Italien der ikke var overrendt af turister. Fra vi bookede turen online, har der hele tiden løbende været en god kontakt og dialog med Ben, der har leveret en høj og enestående service, og har været hurtig til at opdatere os på praktiske spørgsmål i forbindelse med vores rejse, og koordinere vores modtagelse i Ceriana.
Vi blev godt modtaget i Ceriana og vist tilrette i et fantastisk middelalderhus fra 1200 tallet, som var meget rustikt og charmerende. Vi har nydt at bo i huset, særligt den smukke udsigt fra tagterrassen.
Turen har levet helt op til vores forventninger. Når vi er ankommet til den næste ny efter en dags vandring, er vi blevet godt modtaget på gode B&B med god service og stor imødekommenhed. Der var hver aften arrangeret middag på en lokal restaurant. Maden har været uovertruffen lækker, og der har været rigeligt af den, ofte 5-6 serveringer.
Hver morgen har vi haft telefonmøde med Ben hvor ruten er blevet gennemgået, så vi var trygge ved at begive os afsted, og Ben har været til at kontakte hvis/når vi havde brug for hjælp.
Det har været trygt og rigtig godt at rejse med Outdoor Italy. Vi har oplevet en bid af det autentiske Italien. Vi kan varmt anbefale Outdoor Italy, Det er bestemt ikke sidste gang vi vælger dem som vores rejsearrangør.

Bo og Britt

29 juli 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi bookede et helt fantastisk hotel i…

Vi bookede et helt fantastisk hotel i dolomitterne igennem outdoor italy, og har været enormt glade for både produkt og service.

De er lynhurtige til at svare på spørgsmål, fleksible ift. løsninger og flinke at have med at gøre.

28 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.