handel ikke her, det er kina vare og ikke dansk. retur adr er: Adresse: 5F, Bygning 4, Fase 2, Niannianhongjiaju, Choujiang Street, Yiwu City Postnummer: 322100 By: Jinhua Provins: Zhejiang... Se mer
Det här tycker kunderna
Støvler leveret efter ca 14 dage- pengene var hævet og besked om at de var leveret 2 dage efter bestilling Efter utallige mails, kom støvlerne i str. 39 i stedet for den bestilte 38. Forklaring de h... Se mer
Jeg købte et par tilsyneladende lækre støvler ultimo oktober, modtog dem med forsinkelse, og da jeg skulle bruge dem medio november gik de i stykker!! Jeg modtog dem 1. november og i mail af 10.... Se mer
Als Dachdecker stehe ich den ganzen Tag auf den Beinen. Die OrthoDay- Schuhe entlasten meine Gelenke spürbar- abends habe ich weniger Knieschmerzen. Site sind robust verabeitet und bieten einen sicher... Se mer
Har besvarat 1 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
handel ikke her
handel ikke her, det er kina vare og ikke dansk.
retur adr er:
Adresse: 5F, Bygning 4, Fase 2, Niannianhongjiaju, Choujiang Street, Yiwu City
Postnummer: 322100
By: Jinhua
Provins: Zhejiang
Land: Kina
og du skal betale retur fragt.
jeg ville ønske jeg havde tjekket dem her før jeg handlede.
jeg har købt et par sutsko i et nummer større end jeg bruger, ved brug af deres måle skema.
jeg kan ikke få min fod ned i gennem hullet for at få skoen på, bukker jeg hælen kan jeg mase min fod i men 5 min efter er der ikke mere blod i min fod så stram er den.
de reklamere med ortopæ sko, det passer ikk det er kina sko, spild ikke dine penge her
Forkert størrelse og ingen returlabel
Efter utallige mails, kom støvlerne i str. 39 i stedet for den bestilte 38. Forklaring de havde ikke de grå i 38😫😝
Returnering skulle ske til Kina- ingen returlabel
Mangler stadig mine penge
Købte sko for mere end seks måneder siden. Afhentede dem ikke, da jeg læste andres anmeldelser. Men har stadig ikke modtaget mine penge retur, på trods af deres forretningsbetingelser.
De burde have nul stjerner
Billigt Kina produkt..
Et billigt skod produkt, som ikke ligner det som på billedet.. Og retur er for egen regning til Kina 🫣
Jeg bestilte et par røde støvler ,tog…
Jeg bestilte et par røde støvler ,tog dem et nummer for store, men alligevel var de.for.små og den.lækre udgave på billedet svarede slet.ikke til resultatet, hvor de var stive og af et plaasticlignende produkt, meget grimme og sikkert usunde at gå med.
Desværre tjekkede jeg ikke først på Trustpilot.
Har skrevet til firmaet uden resultat, intet svar.
🖕
Ortoday - hold dig væk!!
Jeg modtog dem 1. november og i mail af 10. januar fik jeg at vide, at reklamationsretten udløb ved modtagelse af varen. Altså rent svindel, idet Købelovens §42 giver køber ret til erstatning ved beviselig mangel på varen - indsendte billeder af støvlen, men det lod ikke til at påvirke firmaet.
Har jævnligt sendt mails til firmaet, intet hjalp, uden over at de påstod, at sagen havde "høj prioritet"
Hvilke mennesker kan være ansat i sådan et firma???
HOLD DIG LANGT VÆK!!
Produktet svare ikke til beskrivelsen ej heller størelsen
Produktet svare ikke til beskrivelsen, derudover heller til størrelsen. Varen kommer fra Kina, ikke fra dk, Det er gloks med farvet indersål, ikke skridsikre
Trust pilot har altid ret.
Trust pilot har altid ret.
Jeg glemte at undersøge på trustpilot inden jeg købte sko fra Ortoday. Havde ikke set det var Kina varer de solgte. Da skoene kom var kvaliteten dårlig og skoene alt for små, selv om jeg bestilte en større nummer. Man må gerne returnere, men da det er til Kina, koster det mere end skoenes værdi.
Så nu ryger skoene i skraldespanden istedet.
Ultra dårlig kvalitet på skoene
Ultra dårlig kvalitet på skoene, og retur politik helt ude i hegnet
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FUPFIRMA!
Hold jer langt væk fra det fup firma
Hvis man fortryder købet, - skal man sende det retur TIL KINA. Alene porto dertil giver ingen mening.
De køber vare på Temu og sælger dem så videre til intetanende forbrugere.
Kvalitet
Et par sko som er lige til at smide ud, rigtig dårlig kvalitet med en total stiv sål. De er også meget grimme. Det ser ud til at de køber ind gennem Temu og sælger videre til total overpris. Det fremgår ikke fra deres hjemmeside at de køber ind i Kina og derfor skal skoene returneres dertil for et større beløb.
Skulle have tjekket Trustpilot før købet.
Jeg købte to par sko,det en par var…
Jeg købte to par sko,det en par var nogenlunde i størrelse,den anden var et nummer for stor i den en sko.de var flinke med det samme,de ville. Kontakte deres leverandører. Nu er der gået over en måned, har intet hørt fra dem.man kun skrive til dem.uden resultat.
Lad vær med at handle der,hvis du har problemer.så skal de kontakte leverandører. Og så sker der ikke mere.
dårligt
Jeg kan desværre ikke anbefale denne webshop.
Den fremstår som dansk, men varen sendes fra Kina, hvilket ikke er tydeligt oplyst før køb. Returprisen er ekstremt høj (306 kr), så man risikerer at tabe penge, selv hvis man benytter fortrydelsesretten.
Leveringen kom sent, og det føltes misvisende, at oprindelsen og returforholdene ikke var tydeligt oplyst.
Det ville være mere fair over for forbrugerne, hvis siden klart angav, hvor varerne sendes fra, og hvad retur faktisk koster.
Frustration.
Max en stjerne.
Jeg fik aldrig mine støvler, sendt “ Express”. Pengene er trukket. Det er umuligt at spore forsendelsen og jeg får kryptiske svar på trekking. Jeg tror desværre det er et fup firma med kinesisk bras. Jeg opdagede det for sent. Hvor dum kan man være.
Køb ikke noget hos dem.
Hej forleden skrev jeg at jeg ikke har…
Hej forleden skrev jeg at jeg ikke har modtaget herre sko, men nu har jeg fået dem. Kvalitative og services er ikke helt i toppen, men varen er ok.
Et par sko til 700 kr. lige til skraldespanden
Et par sko til små 700 kr. er ikke en brøkdel af det værd. Skoene to numre mindre en det angivne skonummer. Ringe kvalitet og gyseligt udseende. Det har endnu ikke være muligt at få fat i et returlable. Firmaet svarer ikke på gentagne mails.
Faktisk kun til 0!
Faktisk skulle bedømmelsen være 0!
Bestilte og fik 2 par støvler, men da de er alt for små har jeg forsøgt at returnere dem, i henhold til deres hjemmeside og returpolitik. Fik først svar efter 5 dage, og der var det ikke muligt at overholde returfristen, fik den allernådigst forlænget. Men uden returlabel kan Dao ikke returnere, da det land (China)jeg skal returnere til ikke findes i Dao!
Har forgæves forsøgt igen med mail og direkte fra hjemmesiden at få kontakt. Ingen svar 🧐
Mon jeg får mine sko??
Jeg bestilte nogle sko 2/11. 3 står de som "på vej" . Det er de åbenbart stadig, of jeg betalte for "ekspress levering". Der er ikke meget ekspress over det, og jeg er ked af, jeg ikke tjekkede trustpilot inden og holdte mig langt væk. Var vist træt den dag, for plejer faktisk at researche lidt først. Ja ja.... godt min lærestreg kun kostede 335, men det værste er, at jeg har brugt kostbar tid på at mangle sko, jeg skulle bruge på arbejdet.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.