Hej Charlotte
Jeg kan godt forstå, du gerne snart vil have en regning - det er bestemt heller ikke vores intention at trække tiden ud så længe.
Der er desværre opstået en fejl, som gør, at det tager længere tid end vi regnede med, at lave din regning, men vi arbejder på at få det løst, og jeg har også sendt din anmeldelse her videre til mine kolleger som sidder med afregning, så de ved, du venter på, vi får rettet op på fejlen.
Det er helt forståeligt, du ikke er særligt tilfreds med ventetiden, og jeg er ked af, du har måtte kontakte os flere gange og rykke for svar. Jeg har også set din e-mail fra i dag, og håber det er OK, jeg svarer dig samlet her.
Den fejl, der forhindrer os i at lave regningen er systemteknisk, og jeg kan desværre ikke sige meget mere end at der skal rettes noget IT-mæssigt, for vi kan få lov sende regningen til dig.
Vi er også ærgerlige over, at det tager længere tid at få styr på det, og jeg er rigtig ked af, jeg ikke kan give dig en endelig løsning i dag.
Jeg ved, du har haft tålmodighed rigtig længe, men jeg håber, du har det lidt endnu.
Og så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få løst det her, så der snart er en regning på vej til dig.
Hvis du gerne vil vide mere, er du meget velkommen til at skrive til mig på kundeklager@orsted.dk.
Skriv att. Monika i e-mailen og kopier din besked her ind, så får jeg e-mailen, og så hører du fra mig så hurtigt som muligt.
Bedste hilsner
Monika