Beställde Alpinestars Motosafe Pro 2021-04-19. Bra pris för den produkten. Anlände per vadderat brev 2021-04-28. Ok leveranstid med tanke på att företaget skickar från Holland (tror jag) och att de... Se mer

Det kan ta lite tid innan man får sina öronproppar men leveranserna har alltid kommit fram! Har beställt härifrån flera gånger. Och öronproppar är ju öronproppar, har inget att anmärka på dem.

1. Hälsa och medicin

Informationen kommer från olika externa källor

Öronproppar och hörselkåpor hittar du här. Sveriges största sortiment hörselskydd!

3,4

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Måste säga att jag var lite skeptisk…

Måste säga att jag var lite skeptisk mot detta företag i början, då det är första gången jag handlar från dem, men fick svar från deras kundtjänst när jag skrev till dem & varorna har anlänt hos mig! Tror att jag kommer att våga handla här i framtiden, men behöver nog inte på ett bra tag om jag tar hand om mina öronproppar väl! 4 av 5 möjliga!

28 juli 2025

Inga problem öht

Inga problem öht. La beställning, fick varorna några dagar senare hemlevererade till dörren. Väldigt bra pris och inte ett endaste strul

15 november 2024

De har svårt att leverera grejer

De har svårt att leverera grejer. Jag utgår ifrån att de samfraktar men lovar stort när man beställer. Beställde den 11:e dec, fick omedelbart bekräftelse och utlovad leverans till 18:e. Paketet kom den 27. Den 18:e skickades det från Holland. Jag kommer aldrig mer handla från dem.

27 december 2023

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt, fick ett produkt som inte fungerade. Butiken ville inte kolla på det, sa att felet var på mig. Känns olagligt att inte ens undersöka en reklamation. Orka lägga tid på att anmäla till ARN för 200 kr

15 september 2023

Beställde ett 200 pack öronproppar till…

Beställde ett 200 pack öronproppar till bästa pris efter en del googlande, Postnord ”slarvade” bort beställningen och jag informerade Öronpropp.se som skyndsamt skickade samma beställning igen. Samma dag kom en påminnelse från Postnord att min order ännu inte hämtats ut?? Trots att jag försökt hitta leveransen utan resultat fanns den hela tiden hemligt levererad till ett ombud utan att jag eller Postnord vid samtal kunde se var brevbäraren valt att lägga paketet. Lång historia kort, öronpropp.se lät order 2 bli kompensation för leveransproblemen.
Enligt mig ett seriöst företag som är angelägna om nöjda kunder.
Rekommenderas av mig. Vill samtidigt tacka öronproppar.se för hanteringen, ni bör i eget intresse ifrågasätta Postnords leveransrutiner som varierar från gång till annan.
//Peter

12 september 2023

Helt ok!

12 juni 2023

Funkar bra, och är billigast

Den bästa öronproppen att sova med är 3M E-A-R Classic PP-01-002. Jag brukar köpa en 250-pack med några års mellanrum, och jag brukar klippa dem på mitten så de inte sticker ut om jag ligger på sidan (och pilla ut dem sen med en tesked eller naglar). Och oronpropp.se är klart billigast (584kr inkl frakt). Det har funkat fint för mej att handla av dem men de har en hantering som känns lite ovan för en svensk: Jag beställde 26/12 kl 17. På bankens kontoutdrag står "Bck, Utrecht". Kvittot mailades från coolsafety.nl den 29/12, samt ett mail med en spårningslänk. Paketen anlände efter 9 dagar (6 arbetsdagar) från Holland men den enda avi som kom, kom via post flera dagar senare. Men om man har brått kan man ju kolla spårningslänken. Inte jättebra packat men bra nog för oömma saker som öronproppar. Jag handlade även av dem för några år sen och även då gick det bra. Så om de fortsätter vara billigast kommer jag fortsätta handla av dem.

4 januari 2023

Inga öronproppar ännu (26 nov 2022)

Har beställt öronproppar 21 okt 2022, 25 oktober ska de ha skickats. Har ett spårningsnummer men fraktbolaget har inte fått in leveransen. Idag är det 26 november och i veckan skulle det skickats enligt kundservice som tog lång tid på sig att svara. Det har dock inte hänt något ännu heller! Sista gången jag beställer från detta ställe!

21 oktober 2022

Uppdatering på mitt senaste omdöme

Uppdatering på mitt senaste omdöme, som var negativt. Jag fick fel vara men efter min recension fick jag mail från företaget som lovade skicka den vara jag hade beställt utan kostnad. Det tog lång tid, mer än en vecka, men rätt vara kom och företaget har skickat mail så jag kände att de hade koll på mig. Avdrag en stjärna för väldigt lång leveranstid, säkert inget själva företaget kan hjälpa, men det är ändå trist. Törs nog beställa fler gånger.

3 oktober 2022

Fick fel vara.

Fick inte den vara jag beställt utan nåt annat skräp. Jättebesviken. Mailat via mailadress och kontaktformuläret men inte fått nåt svar. Uppdatering: Fick mail idag om att de tänker skicka rätt vara utan extra kostnad, får se hur det går.

20 september 2022

Passa er för detta företag!!

Passa er för detta företag!!! Handla inte av detta skumrask!!!! Beställde öronproppar, har nu väntat i 2 veckor! Ingenting händer, har mailat till dom men får inget svar! Tänker ta kontakt med Konsumentverket och göra en anmälan!!!!’

Vet inte om betyget nådde ända fram till Öronpropp. Idag fick jag svar, 😊öronpropparna är på väg! Har även fått en länk så jag kan följa leveransen. Leverans senast på Fredag 5/8. Fortsättning följer!

31 juli 2022

Varning

Varning, något har hänt denna butik för några år sedan. Handlade 2017 och då inga problem.
I år 2022 ny order lagd 13/6, väntar ca 1,5 vecka innan jag mailar och frågar vart min order är. Får svar efter ca 3 dagar där jag får till svar att varorna ej skickats då en produkt jag beställt ej lagerförs längre (!?).
Säger att jag då inte längre är intresserad av min order och att den kan markuleras vilket jag får bekräftelse på.
Efter några dagar får jag ett nytt svar på samma fråga där det står att min order inte kan markuleras då den redan skickats ut (vilket den inte har enligt deras egen orderhistorik).

Hör inget av dem på ytterligare ca en vecka, och har inte fått någon återbetalning. Kontaktar klarna som får butiken att kontakta mig för återbetalning.

21 juli 2022

Beställde öronproppar som aldrig kom…

Beställde öronproppar som aldrig kom fram. Visade sig att de skickat till en adress som jag inte ens bor på (inte till adressen jag angivit). Frågar om de kan skicka igen men de vill först ha tillbaka returen som inte kommit tillbaka till dem på en månad. De skyller på att PostNord är långsamma. De ber mig lägga en ny beställning (och betala igen). Efter mycket mail fram och tillbaka på engelska ger jag upp och bestämmer mig för att aldrig mer handla från dem vilket är trist då det funkat innan förutom de långa leveranstiderna.

20 juli 2022

Scam

Alltså, beställt, veckorna går, skickar mail och inga svar.

Varning. Handla inte här, ni blir blåsta.

14 juni 2022

Bra varor

Bra, men fick ingen avisering på mail med fraktnummer, vilket gjorde att varorna fick lägga vänta några dagar extra.

7 april 2022

Se upp !!!

Se upp !!!
Lång tid innan man får svar. Inget levererat efter lång tids väntan. Strul mellan dem och Klarna innan det går att få bort betalningsskulden. De vill naturligtvis ha betalning utan att skicka produkter.
Åter igen, Se upp för det hör företaget.
De går även under namnet CoolSafety.
Mvh Björn Gustavsson

4 oktober 2021

Beställde Alpinestars Motosafe Pro…

Beställde Alpinestars Motosafe Pro 2021-04-19. Bra pris för den produkten.
Anlände per vadderat brev 2021-04-28.
Ok leveranstid med tanke på att företaget skickar från Holland (tror jag) och att det är Coronatider.

29 april 2021