Ormani så kallad vedklyv. Vilket skämt, grundlurad av denna skitprodukt. Returnerade den till företaget med löfte om pengar tillbaka... idag 5 månader senare kom skite tillbaka från Kina !!! inga pen... Se mer
Är så besviken på detta företag. Bara lurendrejeri. Beställde en vedklyv (som inte längre finns på hemsidan) Den stämmer inte alls överens med beskrivning & bilder, har försökt åberopa min ånge... Se mer
Varning varning ⛔️ precis som nedanstående beskriver är ”vedklyven” ett skämt möjligtvis för dockskåpet!! Retur till Kina är dyrare än produkten! Blev oxå lurad av att Klarna står bakom företaget, br... Se mer
Andra tittade också på
Ormani så kallad vedklyv.
Ormani så kallad vedklyv.
Vilket skämt, grundlurad av denna skitprodukt. Returnerade den till företaget med löfte om pengar tillbaka... idag 5 månader senare kom skite tillbaka från Kina !!! inga pengar tillbaka alls, Klarna kunde inte göra något. Bondfångeri och ren lögn.
BLUFF BLUFF BLUFF
BLUFF BLUFF BLUFF!
Den 27 december såg jag en annons på Facebook om PowerLig, mot smutsiga lukter och envisa fläckar. En flaska kostade 329 kronor, innehöll 1 liter och om man beställde före årsskiftet fick man en flaska på köpet.. Leverans inom 1 vecka, så dum som jag var utan att kolla företaget innan beställde jag. Det gick en vecka, det gick 2 veckor, 3 veckor och ingen levereans så jag mailaade företaget och fick en föklaring om problem i transportledet. När jag läste svaret konstaterade jag att svenskan var inte korrekt. Jag svarade att om inte varorna kommer inom en vecka går jag till polisen. 2 veckor senare fick jag en vadderad påse, TOM!! med ett brev från Posten där de beklagar att de vet inte när och hur varorna ramlat ur påsen. Men påsen var oäppnad så de hade inte kunnat ramla ut något. Åter mailade jag dem och fick svävande svar om svårigheter med transport. De skulle dock skicka mig ett presentkort på 250 kronor tilsammans med varorna. 2 veckor senare kom det en påse med 2 flaskor på 100 ml!! Inte 1 liter som det utlovades i annonsen! och inget svar från företaget när jag försökt kontakta dem! KÖP INGET FRÅN DETTA FÖRETAG!!!
Står helt enkelt för lurendrejeri
Står helt enkelt för lurendrejeri. Går inte att kommunicera med
Vedklyvaren visade sig vara i…
Vedklyvaren visade sig vara i leksaksstorlek. Innan köpet hade jag kollat deras returinformation. Men ingenstans talade de om att returen skulle skickas till Kina!!! Spårbart paket kostade 220 kr. Nu har jag betalat 399 + 220 kr för en oanvändbar vedklyv. Returen har ännu inte kommit fram till Kina trots att vi skickade den i december.
Köp aldrig något från Ormani
Köp aldrig något från Ormani! Ett blufföretag. Köpte en vedklyv och blev totallurad på storlek och kvalitet! Vid retur ska vedklyven skickas tillbaka till KINA något som aldrig framgår vid köp.
Undvik Ormani!
Undvik Ormani!
Oseriöst blufföretag som endast är ute efter dina pengar.😡😡😡
Köpte vedklyv även vi
Köpte vedklyv även vi. Rena rama bluffen! Var i kontakt med Klarna som höll på betalningen och var som en igel på företaget. Gjorde returen t kina 109:- mkt jobb. Men- igår makulerades fakturan och jag lyckades få pengarna tillbaka (ex fraktkostnad för retur- men det blev en principsak)
KÖP ABSOLUT INTE NGT FRÅN DETTA FÖRETAG!
Till er som också är drabbade
Som flera av er gick jag på företagets vedklyv, mycket på grund av att man kunde betala med Klarna. Jag tittade på hemsidan, svensk företag, betala med Klarna, det verkade trovärdigt. Jag blev misstänksam när leveransen tog ovanlig lång tid och började forska. Jag upptäckte att jag hade gått på en bedrägeri. Redan vid ankomsten av produkten började jag med att dokumentera. Som andra pausade även jag betalningen hos Klarna och började en fortfarande pågående mejlväxling med företagets kundtjänst. Jag har KO anmält företaget, men även Klarna. Jag tycker att dom borde visa större omsorg vilka dom samarbetar med. Även jag vidhåller att jag borde kunna returnera varan till adressen där den skickas ifrån, som är Malmö.
Ge er inte i striden! Jag fick en återbetalning på 200 kr, men godtog den inte, då jag inte vet vad den avser. Mitt råd till er som drabbas, stå på er! Det är inte ni som är dumma för att ha fallit för bedrägeri, detta är ett mycket genomtänkt förfarande med sofistikerad presentation. Det är svårt att avslöja om man inte vet vad man ska leta efter.
Blufföretag
Blufföretag - lurar kunder med falsk marknadsföring och undermålig produkt. Produkten måste returneras till Kina på egen bekostnad och när man gjort så hävdar de att den inte kommit fram.
Falsk produktföring
Falsk produktföring. Rena rama lurendrejeriet. Kundtjänsten totalt värdelös. Vad hände med” Kunden har alltid rätt” Nä köp inget härifrån, för din egen skull.
Lurendrejeri
Hej! Tillhör skaran på cirka 95 personer som har blivit lurade av Ormani. Vedklyven i fråga stämmer inte alls överens med beskrivningen och bilderna på hemsidan vid beställningen. Företaget säger att jag får returnera till Kina och hänvisar till sina Allm. bestämmelser. Därför har jag frågat varför det inte går att returnera till avsändaren som anges på paketet, Yun Express Nordic AB, med adress i Malmö. Svaret blir fortfarande Kina- för djävligt. Jag kommer också att anmäla Ormani till Konsumentverket/Allm. Reklamationsnämnden. Fakturan är pausad hos Klarna så jag ska ta ett snack med dem också, i likhet med flera av er. De har också ett ansvar tycker jag. /Ted
Ormani är bluff….
Ormani är bluff….
Beställ inte härifrån. Har en utredning på gång hos klarna nu. Hoppas de hjälper till. M tanke på att jag aldrig hade beställt om inte de var ett betalalternativ.
Jag beställde min vedklyv i november. Fick den i början på december. Sedan dess har jag mailat över 17 gånger med ormani ang att få det jag faktiskt betalt för alt Attmar får stå för returfrakt. Jag vägrar bekosta en retur när produkten är felaktig. Dvs felet ligger hos dem.
De senaste svaren jag fått på mina Mail är att jag:” bara tror att jag fått fel produkt. I själva verket är det rätt. Bilder och filmer är endast referens och inget på deras hemsida säger att det faktiskt är det man ska få.”
Så urbota korkat.
Men jag kämpar på.
Hoppas ingen mer beställer därifrån och att de som haft oturen att göra det anmäler till Konsumentverket.
Köpte en Woodstar Träklyvare för 399…
Köpte en Woodstar Träklyvare för 399 kr.
Som fungerade mindre än 10 min. Träklyvaren delade sig och blev 3 delar, uselt att sälja en sådan dålig produkt.
Ville reklamera produkten, men det gick ej ( fanns ingen ångerrätt på skadad produkt)
Mitt råd till er alla KÖP INGENTING från detta företag, som inte lämnar några garantier på sina produkter.
VARNING!!! Beställ inte härifrån.
Är så besviken på detta företag. Bara lurendrejeri.
Beställde en vedklyv (som inte längre finns på hemsidan)
Den stämmer inte alls överens med beskrivning & bilder, har försökt åberopa min ångerrätt.
Får till svar att jag får returnera.
Men adressen är till Kina och omöjlig att skicka till.
Men pga några kunder LYCKATS skicka tillbaka till Kina kommer jag inte få någon hjälp med mitt köp.
Katastrof hur kan sådana här företag…
Katastrof hur kan sådana här företag fungera i dagen samhälle
Bluff!
Jag har också blivit lurad av vedklyven. Tyvärr så läste jag inte omdömen innan köp. Fattar inte hur klarna kan vara i maskopi med ett sådant företag.
Har också beställt en vedklyv
Har också beställt en vedklyv . Mycket långsam leverans. Stämmer inte överens med reklamen . Den är stor nog att passa in i ett dockskåp. Kommer inte betala. Returnerar skiten.
Stor jäkla bluff!!
Här är ytterligare en som väntat länge på vedklyven.. Blir till att anmäla. Pausade betalningen genom Klarna när den inte kom på utsatt tid, så vi får se hur det går. Stort jäklarna blufföretag!!
Fanns mindre att ge i betyg skulle de gått det.
Ännu en missnöjd kund
Jag håller tyvärr med många angående vedklyven och hur oseriösa Ormani är. Jag tänkte först att returnera vedklyven skulle vara ett alternativ eftersom då skulle i alla fall inte pengarna komma Ormani tillhanda även om kostanden för mig troligen skulle bli hög ändå. Har varit i kontakt med företaget. Känner att de, eller Christopher, har en aggressiv approach även om jag försökt hålla mig till fakta. Svårt att se hur kundnöjdheten kan ligga på 9,3 av 10 som de hävdar på hemsidan. Christopher hävdade också att jag skulle returnera produkten inom en vecka trots att de anger 14 dagar på sin hemsida. Intressant är att de nu tagit bort vedklyven från hemsidan sedan en tid tillbaka.
Jag har gjort en anmälan hos konsumentverket. Tog sen kontakt med Klarna och förklarade ärendet. De föreslog att jag skulle reklamera produkten eftersom den inte var som filmen/annonsen visade och man då kan hävda att det är ”felaktiga varor”. De har nu startat en utredning hos Klarna. Tänker så som Ingela skrev 2 januari, att om vi är fler som gör samma sak så får det större tyngd för att förhoppningsvis andra, och helst också vi, ska få nytta av det. Tack också till alla som skriver så roligt här om eländet att man får skratta lite mitt i alltihop.
beställde deras leggings/mjukisbyxor åt…
beställde deras leggings/mjukisbyxor åt min fru. när dom väl kom fram efter en månad så var storleken så att de knappt passade min 7åriga dotter.
Skulle jag returnera behövde jag betala egen frakt tillbaka till kina..!!!
Akta er för detta företag.