Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geeft een aangename warmte. Misschien wel beter het kleinere model gekocht om het makkelijker bij u te nemen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super uitleg !!!!! Heel heel vriendelijk ,mocht allerhande vragen stellen i .v.m.artikel ,niets was hen teveel . En de cuzy is zijn geld meer dan waard in vergelijke met veel andere verwarmende art... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super aankoop! Heel eenvoudig in gebruik, aangename warmte en zo handig om overal mee naartoe te nemen. Ideaal voor de zere rugjes en/of om gezellig op te warmen. Hier bestellen we ze alvast bij voor... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nooit gedacht dat ik zo aan het warmtekussentje van Opoggi zou gehecht zijn! Het effect is verbluffend! Het geeft me niet alleen een deugddoend relaxerend gevoel, maar ook een veilig gevoel, dankzi... Se mer

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Möbelaccessoarer
  3. Leverantör av värmesystem

Skrivet av företaget

Opoggi® — Premium heating cushions, unlike any other. Tranform your own cushion into a heated cushion with the HeatPad or go for the all-in-one supersoft HeatCushion

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Diene HeadPad, een absolute aanrader!

Diene HeadPad, een absolute aanrader!
Zeer handig en gemakkelijk in gebruik te nemen.
Maakt van je favoriet kussen een echt warmtekussen.
Ideaal bij lage rugpijn.
Zeker en vast content van dit product.

12 december 2024

Hi Loes,

Wat een mooie review, bedankt! Geweldig om te horen dat de HeatPad je zo goed bevalt. We zijn blij dat je er zo tevreden mee bent!

Zeer klantvriendelijk

Zeer lieve man die me te raad stond met mijn vragen. Dank je wel om het persoonlijk te komen afgeven in Kortrijk 🙂

11 december 2024

Hi Stephanie,

Fijn te horen! We wensen je veel warme momenten met je Opoggi warmtekussen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een musthave voor deze winter

Verpakking en inhoud waren perfect - het warmtekussen beantwoordt bij gebruik volledig aan onze verwachtingen en is ook mooi - een musthave voor de koude winteravonden buiten en binnen en voor de stramme spieren

5 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Great comfortabel high quality product

Great comfortabel high quality product!
The heating is just what you need to relax in style. Original gift for Any age.

1 december 2024

Hi,

Thank you for your wonderful review! We're thrilled to hear you're enjoying the quality and comfort of your Opoggi warmtekussen. Wishing you many warm and relaxing moments!

Warm regards,

Topproduct en topervaring!

Topproduct en topervaring!

29 december 2023

Hi Sander,

Bedankt voor de review! We wensen je nog vele warme momenten met je Cuzy!

Warme groetjes,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

waardeloos

met drie mensen afzonderlijk van elkaar het kussen uitgeprobeerd met geen enkele mogelijke manier dat hij het deed of werkte zoals zou moeten en er wordt gewoon gezegd dat er geen enkel probleem mee is… kan beter meer geld uitgeven!! waardeloos!

10 december 2023

Hi Jade,

Bedankt voor je review, wat jammer te horen dat je niet tevreden bent met je Cuzy. Bij het testen van de geretourneerde Cuzy hebben we geen defect of afwijking gevonden; deze bereikte een aangename temperatuur van 42°C. Desondanks begrijpen we je teleurstelling en hebben we aangeboden om de Cuzy terug te nemen of het volledige aankoopbedrag terug te betalen.

We nemen jouw feedback ter harte en zullen de handleiding verbeteren voor een duidelijkere instructie, zodat je de maximale warmte uit je Cuzy kunt halen.

Bij verdere vragen of opmerkingen staan we altijd klaar om te helpen via hello@cuzy.eu.

Groetjes,

Leuk en handig product

Leuk en handig product, ideaal als cadeau voor een koukleum :))

7 december 2023

Hi Siebe,

Wat een geweldige feedback, bedankt!

Groetjes,

Geweldig warmtekussen

Het cuzy warmtekussen verwent je met zalige warmte, perfect voor gezellige momenten in de zetel. Met de handige powerbank is het gebruik een fluitje van een cent, en het kussen warmt snel op, waardoor je snel kunt genieten. De vriendelijke service en snelle levering maken de ervaring compleet.

3 januari 2024

Dag Ines,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze Cuzy! Bedankt voor de review! We hopen dat je nog vele warme en knusse momenten zult beleven met je Cuzy!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top product! Geen nekklachten meer!

Ik had dagelijks last van pijn in mijn nekspieren. Sinds ik een Cuzy aankocht en die in mijn slaapkussen stak, zijn de klachten zo goed als weg.
De infraroodwarmte van de Cuzy doet dus heel goed zijn werk!
Ook mijn mama die acute Artrose heeft is er erg blij mee!
Een aanrader!
Dankjewel Cuzy!

2 januari 2024

Hi Cézanie,

Wat fantastisch om te horen! Alvast een warm 2024 toegewenst!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een eerlijke prijs.

Een eerlijke prijs.
Goed concept, je kan het in ieder kussen plaatsen.

23 december 2023

Hi Danny,

Bedankt voor de review! We wensen je nog vele warme momenten met je Cuzy!

Warme groetjes,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goed warmte element.

Heel goed warmte element.
Je kan het makkelijk overal meenemen en in zowel een kussen thuis of meenemen op reis.

16 december 2023

Hi Isabelle,

Bedankt voor je positieve feedback!
We wensen je nog vele knusse momenten met je Cuzy!

Super uitleg !!!!!

Super uitleg !!!!!
En de cuzy is zijn geld meer dan waard in vergelijke met veel andere verwarmende artikelen …..
Cuzy doet wat het beloofd ,zalige warmte bieden en gemakkelijk in gebruik .

15 december 2023

Hi Robertine,

Wat fijn te horen dat je tevreden bent met je Cuzy. Bedankt voor je vertrouwen in ons product! Als je in de toekomst nog meer vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Tof product

Tof product! Het is gemakkelijk in gebruik en het kan gelijk welk kussen opwarmen.
Daarnaast geeft het ook een zalige warmte!

26 november 2023

Hi Dries,

Bedankt voor je enthousiaste feedback!
We hopen dat je nog vele warme en comfortabele momenten zult beleven met onze Cuzy.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben absoluut weg van mijn cuzy

Ik ben absoluut weg van mijn cuzy! De warmte is precies goed, niet te intens, maar voldoende om deze koude dagen door te brengen! Bovendien is het warmte element gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden. Een waardevolle aankoop voor ontspanning en comfort!
Zeker aan te raden!

23 oktober 2023

Hi Arthur,

Wat geweldig om te horen dat je zo weg bent van jouw Cuzy! Het doet ons plezier dat je geniet van de gezellige Cuzy warmte in deze koude dagen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Echt warm kussen dat in elke hoes kan

Ik was op zoek naar een lekker warmtekussen voor op de bank. Maar alles wat ik zag was óf niet mooi óf de reviews zeiden dat het niet echt warm werd. Toen zag ik Cuzy in een advertentie. Een warmtekussen maken van je eigen kussen. Meteen besteld en een paar dagen later in huis. Het past perfect in onze eigen kussens en ze worden heerlijk goed warm. Ik had zelf powerbanks, je sluit het kussen aan en in no time heb je een lekker warm kussen. Briljant dat het in elk kussen kan. Ook als mijn interieur verandert kan dit gewoon mee in een andere kussensloop. En het kussen wordt echt goed warm dat is het belangrijkste. Ik raad het iedereen aan!!

29 oktober 2023

Hi,

Wat fantastisch om te horen dat Cuzy precies biedt wat je zocht! Geniet van jouw Cuzy! Bedankt voor het aanbevelen van Cuzy. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we voor je klaar!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.