Zeer prettig in de omgang, deskundige begeleiding, goed platform waarbij direct bezichtigingen en biedingen worden gemeld. App omgeving waardoor er zeer korte lijntjes met makelaar en kantoor zijn
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Zoek jij een makelaar met een moderne en krachtige aanpak? Door slimme software en moderne marketing boeken we aantoonbaar betere resultaten. Dus of je nou een huis wil verkopen of juist op zoek bent naar je droomhuis, als verkoop- en aankoopmakelaar halen we altijd het maximale eruit voor jou! OpenDeur wil het verschil maken voor klanten bij ieder huis dat we (ver)kopen, omdat het belang van de opdrachtgever het enige is dat voor ons telt. We halen het maximale uit iedere opdracht en maken door onze openheid, inzet en expertise een blijvende impact op het moment dat het er voor jou echt toe doet. Of je nu gaat samenwonen met je grote liefde of verhuist voor een nieuwe baan, met ons als makelaar staat de volgende fase moeiteloos voor de deur.
Kontaktuppgifter
Geert Grootestraat 44, 7411 GS, Deventer, Nederländerna
- 0570244168
- info@opendeur.nl
- opendeur.nl
Top makelaardij
Alles is heel soepel verlopen
Alles is heel soepel verlopen. Makelaar heeft appartement aanzienlijk hoger getaxeerd dan de eerst benaderde makelaar en vervolgens voor die prijs verkocht. Ook de de fotograaf verdient een vermelding; goede adviezen en heel mooie foto’s, ik wist niet dat wij zo mooi woonden :-)

Top-team
Het contact met de makelaar en medewerkers van OpenDeur was prettig en laagdrempelig.
Door middel van het digitale platform konden we alles goed volgen.
Er werd snel geschakeld en wij werden als verkopers overal goed in meegenomen / begeleid.
Als er vragen waren reageerden ze snel via de app-groep en bij een onrustig gevoel werd er ook direct gebeld.
De fotograaf heeft ontzettend goed werk geleverd door ons huis prachtig op beeld te krijgen.
We zijn heel tevreden over OpenDeur en zouden direct opnieuw voor ze kiezen.

Svar från OpenDeur | Makelaar | Verkoop, Aankoop & Taxatie
OpenDeur is zeker een aanrader! Top makelaar!
Door de medewerkers van OpenDeur zijn ik en mijn vriendin prettig en snel geholpen. Op het moment van benaderen of hun ons konden helpen met het adviseren en taxeren van de woning die wij wilden zeiden ze direct ''ja''. Hierna verliep de communicatie soepel en prettig. Al met al een uitstekende ervaring.

Moderne en persoonlijke makelaar
Onze woning in Utrecht is met veel zorg en professionaliteit verkocht door OpenDeur. De software die zij gebruiken maakt het hele verkooptraject inzichtelijk, iets wat we enorm waardeerden. De persoonlijke benadering en de duidelijke communicatie (o.a. via een WhatsApp groep) maakten het hele proces prettig en overzichtelijk. Ook het zoeken naar een nieuwe woning via Woningkompas, inclusief woningen die nergens anders zijn te vinden, werkte perfect. Een makelaar die modern werkt, maar toch heel persoonlijk blijft.

Svar från OpenDeur | Makelaar | Verkoop, Aankoop & Taxatie
Een woning gekocht bij open deur
Een woning gekocht bij open deur, de communicatie verloopt erg moeilijk, fouten in het voorlopige koopcontract, elk bericht moet je opzoeken in je dossier en zelfs de afspraak voor de eindbezichtiging werd niet door open deur gemaakt maar moesten we zelf 3 dagen van te voren aangeven.
Bij de oplevering aan het einde zelfs geen hand van de assistente, de makelaar was er niet eens bij.
Gelukkig hebben we voor de verkoop niet deze e makelaar gehad.
Super makelaar!
Wij hebben onlangs onze woning verkocht via Open Deur Makelaars, een hele positieve ervaring.
Korte lijntjes, duidelijk en geen verassingen achteraf.
Alle medewerkers ontzetten vriendelijk.
Alles keurig afgehandeld.

Betrouwbaarheid is vraagteken
Open deur makelaar Deventer blijkt niet transparant te werk te gaan in een verkoopprocedure......dit geeft te denken .....!

Super makelaar
Super makelaar ! Fijne samenwerking, vlotte reacties , goede onderlinge afstemming Ze maken ook goed gebruik van de Socials waardoor je ook een breder publiek bereikt
In vergelijking met andere makelaars vragen ze geen exorbitant hoog bedrag
Prijs/ kwaliteit krijgt wat mij betreft een 10

Duidelijke en snelle communicatie
Duidelijke en snelle communicatie, transparantie, realistisch en goede service gedurende het hele proces!
Simpelweg vijf sterren!
Wij hebben via OpenDeur ons huis…
Wij hebben via OpenDeur ons huis verkocht. Zij zijn transparant en je word als verkopers direct van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte gesteld. Ook is het team voor eventuele vragen goed bereikbaar.
Het proces verliep soepel en wij zijn zeer tevreden.
Super geholpen door OpenDeur!
Super geholpen door OpenDeur!
Stap voor stap zijn we door Coen en zijn team meegenomen in het verkoopproces. Veel communicatie verliep via WhatsApp/bellen. Daarnaast maakt OpenDeur gebruik van een portaal. Daar kan je zien waar in het proces je staat, maar ook informatie over bezichtigingen en biedingen. Dit maakte dat het verkoopproces voor ons inzichtelijk en transparant was.
Naast de 'standaard' taken, hebben ze ook gefaciliteerd bij het aanvragen van een energielabel. Super dat daarover meegedacht wordt!
Na het verzorgen van de bezichtigingen was het huis al snel verkocht. En dat volledig naar tevredenheid.
Complimenten naar team OpenDeur!

Svar från OpenDeur | Makelaar | Verkoop, Aankoop & Taxatie
Kort geleden hebben we het huis van…
Kort geleden hebben we het huis van onze ouders moeten verkopen in de buurt van Deventer. Omdat wij (de kinderen) allemaal ver weg wonen en dus geen enkele ervaring hebben met makelaars in de regio, hebben we op grond van reviews op internet gekozen voor ‘Open Deur makelaars’. Dit bleek een schot in de roos! Al vanaf de 1e kennismaking werden we getroffen door de vriendelijke benadering, de moderne aanpak en de uitmuntende kennis van makelaar Sascha en haar team. We kregen uitstekende adviezen en begeleiding. De verkoopprocedure was volledig transparant en modern (gebruik van sociale media en whatsapp). Er werd een prachtige brochure en videopresentatie van het huis gemaakt en dit leidde snel tot een flink aantal bezichtigingen en een mooi en eerlijk bod.
Al die tijd waren Sascha en haar team snel en adequaat beschikbaar voor vragen en begeleiding, zelfs in de avonden en het weekeinde. Omdat wij allen ver weg wonen liep alles via whatsapp en telefoon.
Het huis werd binnen enkele weken naar volle tevredenheid van ons en de nieuwe eigenaars voor een eerlijke prijs en in goede sfeer overgedragen.
Hulde dus voor Open Deur makelaars en dank voor de prettige samenwerking tijdens het verkoopproces.

Svar från OpenDeur | Makelaar | Verkoop, Aankoop & Taxatie
Taxatie tbv een verbouwing/verduurzaming van de woning
Voor een verbouwing/verduurzaming van onze woning heb ik telefonisch uiterst gemakkelijk een afspraak gemaakt voor een taxatie. In de woning heb ik een erg fijn gesprek gehad met Sascha Kruijshoop. Zij kwam mij zeer ter zaken kundig, transparant en met kennis van de markt over. Dit heeft zich uiteindelijk vertaald in een mooi en voor de hypotheekverstrekker bruikbaar rapport. Open Huis een echte aanrader en ook nog eens voor een heel scherp tarief.
OpenDeur stelt niet teleur
Remko en zijn team hebben ons op een prettige en professionele wijze geholpen met de verkoop van ons huis. Van het eerste gesprek tot het tekenen van de koopovereenkomst, alles verliep duidelijk en vlekkeloos. Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Het platform van OpenDeur was echt een bonus. We konden live volgen dat er bezichtigingen werden ingepland en biedingen werden uitgebracht. Dat was spannend maar ook erg leuk en vooral transparant. Wij kunnen OpenDeur van harte aanbevelen!
Super vriendelijk en snel geholpen
Super vriendelijk en snel geholpen. Altijd bereikbaar, ook in het weekend.
Fijne betrouwbare makelaars
Remko had voorgesteld om de woning twee keer aan te melden op Funda (als bouwkavel en ook als woning) en om nieuwbouw-impressies en avondfotografie te gebruiken. Hierdoor kregen we veel meer aanvragen voor bezichtigingen. Hij had van de vier makelaars vernieuwende inzichten en een gedegen strategisch plan voor de verkoop. Het hele proces verliep foutloos en de woningpresentatie was fantastisch. Je wordt constant op de hoogte gehouden van elke stap in het proces. Communicatie is duidelijk iets dat ze belangrijk vinden. Verder geen aanmerkingen.
Toppers
Dat is werkelijk niet al te moeilijk, in dit geval een goede aanbeveling te schrijven. De dienstverlening was prettig, vlot, helder en transparant. Betrouwbaarheid niet ter discussie. Bij een eventuele toekomsitge taxatie of verkoop kloppen we wederom aan. Wij houden niet van verrassingen maar vooral van duidelijkheid. Dat zijn we zeker tegengekomen.
OpenDeur, eigentijdse professionals!
Recent een taxatie van onze woning laten opstellen door taxateur van OpenDeur. Gehele proces van opdrachtverstrekking tot en met opleveren taxatierapport verliep ter zake kundig en adequaat. Goed samenwerken met de professionals van OpenDeur!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.