Det här tycker kunderna
Just wanted to write a quick note to say that Jeroen is a 100% honest and reputable seller. Had a problem with an item that the postal services lost. Fantastic comms throughout and a full refun... Se mer
Zeer goede ervaringen met Oorlogsspullen over de jaren heen. Steeds unieke spullen voor faire prijzen, een eerlijke handelaar. Ik kijk wekelijks naar de nieuwe spullen op zijn site. Een echte aanrader... Se mer
Aardige eigenaar! Gevraagd om product nog even vast te houden voor verzending ivm een vakantie. Bij mijn thuiskomst op de post gegaan en de volgende dag voor 10 uur via DPD al in huis. Fijne website o... Se mer
Zeer fijne winkel.
Wederom een paar items voor mijn verzameling gekocht. Wat op de website staat klopt met wat je krijgt. Omschrijving is duidelijk en de prijs is niet over de top. Daarnaast het zijn ook echte items en geen repro. Zeer aan te raden als je spullen zoekt Prettig contact en snelle levering aan huis.
You couldn’t ask for a better handling
Item description and contact is perfect!!
Order form is very easy to understand and the processing was super fast.
I can definitely recommend
Top verkoper
Verkoper met kennis van zaken.
Heel vriendelijk ontvangen!
Altijd goede ervaringen
Altijd goede ervaringen met Oorlogsspullen. Communiceert goed, prijzen zijn prima. Snelle afhandeling van transacties.
Vriendelijke verkoper.
Fully proffesional!
Top service
I have purchased several times from Oorlogspullen. From all my purchases I can only leave positive feedback because this is what I experienced!
Solid 5 of 5!
*Communication
*Service
*Honesty
*Quality
*Easy to work with
Keep up the good work
Al langere tijd prettige zaken mee…
Al langere tijd prettige zaken mee gedaan, altijd goede spullen voor normaal geld.
Aanbevolen!
Jeroen ken ik al jaren. Spullen netjes verpakt en snel verzonden. Aanrader!
Gigantisch aanbod aan bijzondere…
Gigantisch aanbod aan bijzondere objecten en zeer geregeld nieuwe artikelen. De objecten worden altijd snel en veilig verzonden. Een aanrader!
Zeer Prettige handelaar die een zeer…
Zeer Prettige handelaar die een zeer correcte prijs betaald. Heb meervoudig materiaal aan hem verkocht en hij krijgt door zijn correcte biedprijzen altijd eerste keus bij mij.
Prettig zaken doen
Betrouwbaar en prettige omgang. Origineel materiaal tegen een redelijke prijs.
Eerlijke en interessante militariawebshop
Hele mooie zaken aan een eerlijke prijs. Open communicatie, directe verzending en goede webshop. Al hetgeen ik verwacht van een goede webshop. Ook zijn variëteit aan spullen is heel leuk. Iedereen kan er iets vinden voor zijn verzameling.
Niets anders dan goede ervaringen
Niets anders dan goede ervaringen, al jaren eigenlijk. Duidelijke communicatie, prima prijzen en snelle levering/top verpakking.
Zeer vriendelijk, snel en meedenkend
Zeer vriendelijk contact, snel, netjes en denkt met je mee voor aanverwante spullen.
Vorbehaltlos empfehlenswert
Alles immer in bester Ordnung und korrekt. Top Qualität Ware und immer angemessene Preise. Sehr netter Kontakt und Service. Vorbehaltlos zu empfehlen. Eine sehr gute Adresse für alle Sammler !
Zeer goede ervaringen met…
Zeer goede ervaringen met Oorlogsspullen over de jaren heen. Steeds unieke spullen voor faire prijzen, een eerlijke handelaar. Ik kijk wekelijks naar de nieuwe spullen op zijn site. Een echte aanrader dus!
Betrouwbaar en snel
Betrouwbare verkoper, mooie en duidelijke website. Het pakket was goed ingepakt en snel verzonden. Ik raad Jeroen zeker aan.
Aanrader
Al meerdere malen heb ik iets gekocht bij Oorlogsspullen.nl
Elke keer heb ik kwalitatief goede spullen binnengekregen en de communicatie met de eigenaar loopt erg goed.
Wat mij betreft een aanrader!
Fantastic Seller
Just wanted to write a quick note to say that Jeroen is a 100% honest and reputable seller. Had a problem with an item that the postal services lost. Fantastic comms throughout and a full refund issued.
There are a lot of cowboy dealers out there Jeroen is certainly not one of them.
Buy with confidence 👍
I’ll definitely be adding him to my list of trusted sellers.
Zeer tevreden
Gisteren besteld en vandaag al in de bus. De items werden goed ingepakt. Zeker een aanrader voor verzamelaars van militaria.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.