Goede en snelle acceptatie, korte lijntjes, snel rechtstreeks persoonlijk contact, en goede interactie met de leverancier van het voertuig.
Det här tycker kunderna
Heb goede ervaringen met dit bedrijf ervaren ze hebben mij goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe bus volgende keer ga ik weer via dit bedrijf een bus leasen top gedaan. Gr willem Floor&More
Ik ben een kleine zzp’er en moest een elektrische bestelbus kopen, dankzij de regering. Hoe moet ik dat gaan doen? En ben dan bij dit bedrijf een soort leasing aangegaan zonder mijn jaarcijfers af te... Se mer
Prima afhandeling van het regelen van de financiering van de bus.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
On The Move Finance helpt jou als ondernemer aan een passende financieringsoplossing, waardoor je zorgeloos kunt blijven groeien en innoveren. Wij zijn specialist op het gebied van financial lease. Dit betekent dat wij uitgebreide kennis en ervaring hebben in het aanbieden van leaseopties die aansluiten bij jouw behoeften. Ons team van professionals staat klaar om je snel en persoonlijk te helpen bij het bereiken en overtreffen van je zakelijke doelen.
Kontaktuppgifter
Singel 459, 1012 WP , Amsterdam, Nederländerna
- 020 705 9000
- info@onthemovefinance.com
- onthemovefinance.com
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede en snelle acceptatie
Snel en goed!
Prima afhandeling van het regelen van…
Prima afhandeling van het regelen van de financiering van de bus.
Betrouwbaar en goede service!!
Betrouwbaar en goede service!!
Doen we zij moeten doen
Gewoonweg goed handelen naar een klant toe
Dank jullie wel!!
Mooi en snel bedrijven binnen 1 dag…
Mooi en snel bedrijven binnen 1 dag auto is klaar dank je wel
Geregeld wat wat beloofd duidelijk en…
Geregeld wat wat beloofd duidelijk en vriendelijk
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer…
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Alles wordt goed geregeld en afspraken worden nagekomen. Absoluut een betrouwbaar bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen...
Tot nu toe is het goed gegaan!
Heb goede ervaringen met dit bedrijf…
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.