Snabb leverans och snyggt paketerat. Enda negativa var väl att några snus dosor inte smakade som förväntat och en dosa var väldigt ut torkad ( XQS Citrus ) men men det är ju inte deras fel att jag... Se mer

Hej. Beställde hem massa snus och en av dom var killa strawberry cheesecake. Öppnade den nu för jag såg mest fram emot att smaka den. Den smakar absolut ingenting Och det menar jag. Normalt snusar jag... Se mer

Köpte ett par snus dosor härifrån och jag blev helt nöjd med dom. 77 black currant är på rekomendation riktigt god snus, Köpte även deras starkaste snus Dope freeze extreme och Cuba plack pineapple,... Se mer

Blev sugen och testa denna nya snushandeln och blev mer än nöjd! Brett sortiment till bra priser, samt ett utbud med många olika snussorter jag aldrig sett förr. Snabb leverans, billigt och en enke... Se mer

1. Dagligvaruhandel
  2. Tobakshandel

Vi på onlywhite.se vill att du som kund skall kunna välja mellan ett brett och prisvärt sortiment av nikotinpåsar. Vi grundades under 2022 med visionen av ett rökfritt Sverige.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Bästa

Många roliga sorter, billigt och snabb leverans och grym personal 👑

Bra och snabb service

Bra och snabb service.
Leverans gick superfort

21 mars 2023

Svar från Onlywhite.se

Tack för dina fina ord Erik! Vi försöker få ut alla paket som beställs innan kl 16 för leverans dagen efter :)

Snabb leverans.

26 mars 2023

Svar från Onlywhite.se

Tack för din fina recension Ida! Vi försöker få ut alla paket som beställs innan kl 16 för att kund ska få leverans dagen efter. Kul att du uppskattade det :)

Ingen av snusen var god

Ingen av snusen vad god, Slarvigt packad

1 mars 2023

Svar från Onlywhite.se

Hallå Johan! Vad tråkigt att du tyckte snusen inte var god. Det är dessvärre inte vi som producerar snuset, vi är endast återförsäljare.

När det kommer till packningen så är det tråkigt att höra att du är missnöjd, vi lägger stor vikt på att paketet ska se snyggt ut när man får hem det, med bland annat rött silkespapper.

Riktigt rolig idé

Riktigt rolig idé , smaka riktigt gott både vape och snus 😍 Åh lukten ska vi inte tala om, lukta godis i hela lägenheten av dosorna 🤣

20 mars 2023

Svar från Onlywhite.se

Hallå! Vad kul att höra att du är nöjd! Misstänker att du köpt Candys eller K#rwa. Dom luktar rejält även på vårt lager :D Du är varmt välkommen åter när det är dax att fylla på lagret där hemma.

Allt gott!

Billigast vita snuset

Billigast vita snuset. Enda problemet är att de säljer slut på sitt lager för snabbt.

20 mars 2023

Svar från Onlywhite.se

Tack för din feedback Johan, kul att du är nöjd med vår prissättning. Vi stävar efter att ha en bra prissättning med en brett och roligt sortiment :)

Vi tar till oss av din kritik med lagret. Vi måste bli snabbare på att fylla på slutsålda produkter. Är det något specifikt märke du syftar på? Vi lyssnar gärna mer på din feedback så vi vet vad vi mer kan förbättra :)

Allt gott och välkommen åter!

Supergoda 👍 Kanonprodukt!

Supergoda 👍 Kanonprodukt!! Ultrasnabb leverans.

Hallå Benny!

Kul att höra att du är nöjd. Vi stävar efter att ha ett brett och roligt utbud med snabba leveranser :)

De va som förväntat

De va som förväntat, riktigt nöjd

1 mars 2023

Hallå Kevin!

Kul att höra att du är nöjd med oss. Vi stävar efter ett brett och roligt sortiment med snabba leveranser :)

Varmt välkommen åter när du behöver fylla på lagret :)

Mvh, Onlywhite.se

Snusen har hål och är klistrade i…

Snusen har hål och är klistrade i varandra…
Förstår att de inte ni själva som gör dem men de kommer via er, kommer tyvärr inte beställa igen från er

14 mars 2023

Hallå Sarmad!

Vad tråkigt att höra att det varit problem med dina produkter. Det är som du säger ett fel från producenten.

Men du får gärna kontakta oss på mail så ser vi till att kolla närmare på det och kan ersätta dina defekta prillor :)

Mvh, Onlywhite.se

Är mycket nöjd med era produkter.

Är mycket nöjd med era produkter.
Topp kvalite.

Hallå Nabiel!

Vad kul att höra att du är nöjd med oss. Vi stävar efter ett brett och roligt sortiment med snabba leveranser. Har du önskemål på produkter vi borde ta in är du varmt välkommen att kontakta oss med förslag :)

Välkommen åter!

Bra och prisvärda produkter

Bra och prisvärda produkter, snabb leverans. Super nöjd

15 mars 2023

Svar från Onlywhite.se

Tack för ditt fina omdöme Emilia! Vi stävar efter att ha ett brett och roligt sortiment till en bra prissättning så det värmer att höra :)

Varmt välkommen åter :)

Kan varmt rekommendera dom

Kan varmt rekommendera dom! Snabb leverans och bra utbud! Svarar snabbt om man har några frågor och funderingar. Kommer beställa från dom fler gånger. 👍

15 februari 2023

Hallå RH!

Tack för ditt fina omdöme. Vi strävar efter snabba leveranser med ett brett och roligt utbud. Vi är tillgängliga 8-17 om man har frågor eller funderingar :)

Mvh, Onlywhite.se

Snabb leverans och snyggt paketerat.

Snabb leverans och snyggt paketerat.
Enda negativa var väl att några snus dosor inte smakade som förväntat och en dosa var väldigt ut torkad ( XQS Citrus ) men men det är ju inte deras fel att jag inte gillade smakerna :)
Angående att en dosa var torr så kanske det vore bättre att försöka ha lite högre rotation på varorna.
Jag är väldigt nöjd iaf och rekommenderar andra att handla av dom, tror ändå chansen att få en torr dosa är väldigt liten.

31 december 2022

Hallå Wimpo!

Kul att du är nöjd med oss!

Angående XQS Citrus Cooling så beklagar vi att den var torr. Vi får in nya Citrus Cooling 1 gång i veckan med vår veckoleverans från XQS, kika gärna datumet när den är producerad och batchnummer och återkom i mail så kan vi ta upp det med XQS :)

Du är varmt välkommen åter! :)

Riktigt nöjd kund

5/5, riktiga goa gubbar som kan sin grej. Dunder snus, bra utbud, spännande sorter och kort leveranstid🤩

15 januari 2023

Hallå Andreas!

Tack för din recension. Vi stävar alltid efter att bli bättre :D

Snabba leveranser

Snabba leveranser, bra utbud och sjysta priser. Gillar er starkt!

22 januari 2023

Svar från Onlywhite.se

Tack för din fina recension Alexander!

Varmt välkommen åter :)!