Via Google zoekfilter onlinekeukenveiling.nl gevonden. Door de goede reviews contact opgenomen. Dit bedrijf beveel ik 200% aan. Duidelijke communicatie en komen afspraken na. De monteurs die... Se mer

Företaget har svarat
Vriendelijke heren uit Tsjechie op bezoek gehad die met beleid onze keuken hebben verwijderd. Communicatie vanuit kantoor was helder en duidelijk. Adres was alleen even verkeerd gegaan, maar gel... Se mer
Företaget har svarat
De afspraak maken voor het demonteren en weghalen van de keuken verliep vlot en goed. De mensen kwamen de afspraken na en ruimden alles netjes op. Prima werk geleverd!
Företaget har svarat
Bij Onlinekeukenveiling vind je showroomkeukens en tweedehands keukens voor een fractie van de prijs. We brengen keukenzaken en particuliere verkopers samen met kopers die op zoek zijn naar een kwalitatieve keuken tegen een scherpe prijs. Dankzij ons unieke veilingplatform én vaste aanbod op de webshop heb je als koper ruime keuze en transparantie in prijs. We werken samen met gerenommeerde keukenzaken in Nederland en België en zorgen voor een soepele afhandeling van begin tot eind. Van het inmeten tot de demontage en eventuele bezorging of montage: met onze aanvullende servicepakketten kun je kiezen voor gemak of juist zelf de handen uit de mouwen steken. Onlinekeukenveiling staat voor helderheid, betrouwbaarheid en voordelige kwaliteit – met oog voor duurzaamheid. Ontdek jouw droomkeuken, voor minder.
Hogeweg, 141, 5301LL, Zaltbommel, Gelderland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alle afspraken keurig nagekomen. Keuken netjes verwijderd en betaling verliep ook soepel.

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
Via Google zoekfilter onlinekeukenveiling.nl gevonden.
Door de goede reviews contact opgenomen.
Dit bedrijf beveel ik 200% aan.
Duidelijke communicatie en komen afspraken na.
De monteurs die de keuken zijn komen demonteren verdienen een dik compliment.
Zeer beleefd en rustig te werk hebben ze de keuken verwijderd.
Alles goed ingepakt voor transport zodat de keuken een 2e leven krijgt.
Via een tikkie volgt na afloop de betaling.

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
Communicatie vanuit kantoor was helder en duidelijk.
Adres was alleen even verkeerd gegaan, maar gelukkig was het juiste adres 2 straten verderop

Nettjes volgens afspraak.
En alles Nettjes achter gelaten.
Alleen één dingetje ,dat tikki om betaald te krijgen.
Kan anders, zelf Nettjes betalen via de bank.

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
de afspraken vooraf moeten duidelijk en helder zijn

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
Onlinekeukenveiling heeft de failliet verklaarde keukenzaak overgenomen waar onze keuken vandaan kwam. Zij hebben aangegeven gedupeerde klanten te helpen. Een heleboel telefoontjes en mails verder, ze schepen alles af en doen helemaal niets. Dhr. L v D heeft vooral babbels over alles waar we geen recht op hebben. Ik ben zeer teleurgesteld.

Duidelijke voorlichting.
Snelle reactie tijdens mailcontact.
Goed en klantvriendelijk personeel

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
Prima communicatie en de keuken is er netjes uitgehaald.

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
Komen afspraak na, keuken is vakkundig en netjes gedemonteerd. Een aanrader!

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
Er zijn 2 medewerkers keurig op de afgesproken tijd de keuken komen afbreken. Hebben netjes en goed gewerkt. Ik raad Onlinekeukenveiling.nl dan ook aan bij mensen in mijn omgeving. Keuken wordt hergebruikt en je hoeft hem zelf niet eruit te slopen en af te voeren. Een aanrader dus!!!

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
Zorgvuldig en netjes gedemonteerd door erg vriendelijke werknemers!

Svar från Onlinekeukenveiling.nl - Kantoor
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.