onlinebibliotheek.nl Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

nieuwe telefoon (van ios naar android) en toch meer weer lid geworden van de online bieb, aangezien de andere abonnementen gewoon erg prijzig zijn. Aangenaam verrast: app loopt niet meer vast, onthou... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het wordt slechter en slechter. Boeken die je steeds opnieuw moet downloaden, midden in t verhaal je download kwijt raken en opnieuw downloaden lukt niet. Bladwijzers die niet werken. Een bak ellende.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Luisterboeken die niet onthouden waar je bent gebleven. Een timer die niet werkt. Stopt niet na de ingestelde tijd. Allemaal super irritant als je vooral snachts boeken luistert. Verschillende mel... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Gedownloade boeken zijn ineens niet meer gedownload en moeten opnieuw gedownload worden. Heel fijn op vakantie met slechte wifi en slecht mobiel bereik. Los van de kosten die je maakt voor mobiele dat... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Logt geregeld zelf uit.

Er zijn genoeg boeken te vinden. Echter, zeker een aantal keren in de week logt de app uit. Dit is erg lastig om de volgende redenen: ik stap op de fiets en of in de auto en denk een boek te luisteren, alleen dan blijkt dat je weer opnieuw moet gaan inloggen. Dus weer van de fiets af (of auto aan de kant) code weer opzoeken en dan hopen dat het boek er nog op staat. Dit is gelijk mijn volgende punt. Ik heb nu aan aantal keren ook al gehad dat ik bij het opnieuw moeten inloggen, ook weer opnieuw het boek moet gaan downloaden. Wanneer je geen Wifi in de buurt hebt en dat heb ik vaak in de auto of op de fiets, dan gaat het je heel wat bytes kosten. Kortom: erg vaak, en vooral vaak op de verkeerde momenten is het een waardeloze app!

27 juni 2025

Werkt vaak niet

Werkt vaak niet. Moet steeds opnieuw inloggen en de boeken downloaden. En downloaden is heel langzaam en/of gaat vaak fout. De zoekfunctie is ook niet echt top. Maar ja, het werkt wel in de basis

24 maj 2025

Spijt van dit abonnement

Spijt van dit abonnement. Zowel de app als de website zijn mega gebruikersonvriendelijk en ontzettend verouderd. Geen fijne zoekfunctie/filter. Geen duidelijke methode om boeken aan te merken als interessant. En het aanbod is ook enorm treurig. Ik zou met liefde meer betalen per jaar als dit allemaal verbeterd zou worden.

7 maj 2025

Repeterende breuk

Voortdurend uit en inloggen, herhalingen van hetzelfde hoofdstuk, app geeft altijd storingen aan, repeterende breuk klachten strekken zich over langere periodes uit. Webdesigners schijnen het niet op te kunnen lossen.
Deze app is frustrerend voor beginnende lezers.
Hoe krijg ik mensen van het,exen af

6 maj 2025

Waardeloos

Waardeloos. Je betaalt contributie maar het werkt voor geen meter. Als je een leesboek leent, leest en even parkeert ergens in het boek, begin je weer van voren af aan! Moet je gaan zoeken waar je was gebleven op tekst of naar markering blijven scrollen. Schandalig dat er daar nog contributie voor gevraagd wordt.

8 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ongelooflijk slecht en zelfs één ster…

Ongelooflijk slecht en zelfs één ster is teveel... Heb een boek uitgekozen maar blijf maar zeggen dan dat hij een fout heeft met het downloaden en zo zijn er talloze fouten Het is een dramatisch slechte app en al jarenlang Wie dit heeft gemaakt moet je diepschamen

12 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een drama steeds met inloggen

Wat een drama steeds met inloggen. Je komt in een loop, je herstel link komt niet aan, en je kunt alleen geholpen worden door fysiek naar je eigen bibliotheek te gaan. Hoe komen we van het oudbollige imago af? niet zo...

12 mars 2025

Zonde van het geld

Ben nieuw lid van de Onlinebibliotheek. Het eerste boek dat ik gedownload heb via de app is al 3x onderbroken t.b.v. onderhoudswerkzaamheden. Tevens is het op de ereader zetten van het boek via de aanbevolen Adobe versie zeer gebruiksonvriendelijk. Veel handelingen met een zeer matig resultaat. Zonde van het geld.

26 februari 2025

Weer opnieuw downloaden

Gisteren geluisterd naar een gedownload boek. Wil nu verder luisteren in de bus, krijg ik een waarschuwing dat ik ga streamen. Kan ik weer opnieuw thuis gaan downloaden en ga nu dus niet luisteren. Is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Slechte gebruiksvriendelijkheid.

28 januari 2025

Onlinebiep

De online bibliotheek moet echt beter. Luisterboeken blijven hangen, of slaan hele hoofdstukken over. Dan kan je de app weer opnieuw instaleren. Dan gaat het soms weer even beter. Klaag je dan krijg je een lijst met 10 vragen, waarvan ik zeker de helft niet kan beantwoorden. Dit is een betaalde app. Ik vind het onbegrijpelijk dat de online bibliotheek niet eens de moeite neemt om op de slechte reviews te reageren.

6 januari 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Blanco scherm

Regelmatig krijg ik een blanco scherm te zien. De enige mogelijkheid is om de app te verwijderen en opnieuw downloaden vanuit de App Store. Soms om de dag. What is wrong?

30 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

in Herhaling: Sorry er is iets misgegaan .......

Ik heb veel ebooks geleend bij de Onlinebibliotheek, maar nu voor de 6e keer bij het downloaden de melding "sorry er is iets misgegaan bij het verwerken van je verzoek bij onze ebook leverancier". Opnieuw proberen heeft dan geen zin. Een uur later proberen werkt soms wel en soms niet. Zo ben ik dan wel uren bezig om een paar boeken op mijn ereader te zetten. Wat is hier aan de hand?

Vervolg van deze review op 21-12:
Met heel goed zoeken op deze website kom je op de rubriek "storingen". Wat blijkt: de melding "sorry er is iets misgegaan ...." zoals hierboven reeds omschreven, betekent kortweg dat je het maximaal aantal boeken hebt gedownload deze maand. Ik zou zeggen: waarom zeg je dat nou niet effe in gewoon begrijpelijk Nederlands. Beste webbouwers: hoe ingewikkeld kan je iets maken?

20 december 2024

aantal maanden lid

Ik ben nu een aantal maanden lid, boeken lezen gaat prima maar de luisterboeken blijven altijd na een tijdje hangen. Downliaden helpt niet en op ieuw inloggen ook niet.

1 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben nu een maand verder na mijn…

Ik ben nu een maand verder na mijn review en wil graag na een zeer enerverende dag verder gaan met mijn boek in de app. Ik moet weer voor de zoveelste keer inloggen en dan kan dat niet.

Ik vind het onbegrijpelijk dat hier niets aan gedaan kan worden. De scholen zijn weer begonnen of beginnen snel en wat doet de bibliotheek? Lezen zo moeilijk mogelijk maken. Onbegrijpelijk.

22 augusti 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De online bieb kan veel beter

De online bieb kan veel beter. Er is een grote keuze in boeken. Helaas veel pulp ook, maar zeker ook betere boeken met inhoud. Ik ben nu anderhalf jaar lid en ondervind vaak problemen met inloggen. Mijn partner en ik gebruiken 1 account. Dat is toegestaan. Vaak is 1 van de 2 de pineut met inloggen. Vaak krijg ik de melding dat er een storing is terwijl dat niet het geval is. Soms kan ik niet verder lezen omdat het e-book dat niet toelaat. Wel is er hulp als het weer eens niet werkt maar de laatste keer kregen we als antwoord dat het aan onze iPads ligt. Die zijn vrij nieuw. Al met al, het kan echt beter voor een betaalde app.

9 juni 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.