Virkelig en dejlig oplevelse. Kan kun anbefale det til andre, der står og måske ønsker en sten, der skal se fantastisk ud og til små penge. Jeg har kun givet det halve af, hvad stenene kostede andre s... Se mer
Företaget har svarat
Jelling Stenhuggeri levede fuldt ud op til den aftalen omkring pris, kvalitet og tidsfrist. Vi er fuldt ud tilfredse og glade, med den leverede gravsten. Stor ros fra min familie :)
Företaget har svarat
Fin sten, med den farve og størrelse vi ønskede. Var fuldt oplyst omkring begrænset plads til tekst. Så valgte en kort tekst og vores moders navn. Den står nu fin ved siden af vores fars på urnestedet... Se mer
Företaget har svarat
Har i dag fået leveret den fineste Plænesten til min mands gravsted. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kunne give mere end 5 stjerner. Dette er så pænt et stykke håndværk der her er leveret til os. Og... Se mer
Företaget har svarat
Køb smukke gravsten, urnesten eller plænesten med pris og tilfredshedsgaranti, direkte på internettet. Vores priser er alt inklusiv; navn, dato, eftermæle, bagstøtte, levering og opsætning. Vi leverer selv - i hele Danmark.
Nordkrogen 3, 7300, Jelling, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Skulle have ekstra navn, på eksisterende gravsten,
ringede til Røne, og aftalte afhentning af gravsten.
Blev leveret tilbage efter godt en uge, så Super service.
Og så lige 40 % billigere end Dansk Stenhuggeri.
MVH. Søren

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Virkelig god oplevelse. Kompetent mand som er løsningsorienteret og driver forretning på en fair måde
Godt samarbejde hele vejen igennem

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Vi har lige fået sat vores sten op, for min mand og børnenes far, den er bare så smuk, har aldrig tænkt over, hvilken betydning en gravsten kan have, men når det er en person, man har elsket højt, så mærker man, at det er særlig proces at vælge en gravsten, og jeg er meget glad for, at jeg valgte at køre til Jelling, kunne ikke ha valgt et bedre sted!

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Super rådgivning/service og pris. Levring som aftalt, alt i alt en super god oplevelse.
Mvh Henrik

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Rigtig god service! Røne sørgede for at stenen var ligesom ønsket og fik det endda sat op før tid, på min mors fødselsdag, så vi kunne komme og lægge nogle blomster ved hende!

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Meget fornem service, hele vejen igennem, lige fra korrektur over færdigt design til endelig levering. Stenen er blevet SÅ fin, TAK.

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Når man er i den sværest tid af sit liv, er det så dejligt at man kan sidde i ro og mag og designe en gravsten til sin alderkæreste. Priserne er langt billiger end mange andre steder, og meget hurtigt levering og opsættening trods sommerferien.
De burde have 10 stjerner herfra.

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Tak til Røne for den fine gravsten. Det kræver lidt tillid når man skal bestille en gravsten online, men alt virkede let og upåklageligt. Stenen kom en uge efter bisættelse, trods jeg fik oplyst der kunne gå 6-7 uger. Rigtig fin gravsten.

Rigtig god oplevelse.
Ringede inden bestilling til Røne, grundet lidt spørgsmål, fik en god snak med god vejledning. Bestilte derefter en gravsten på hjemmesiden, som var overskuelig og brugervenlig.
Da jeg bor på Sjælland skulle jeg forvente 5-6 ugers leveringstid, men allerede efter 15 dage fik jeg en besked om, at stenen var færdig og sat på plads på gravstedet.
Stor anbefaling herfra !

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Helt fantastisk at man kan gå ind og bestille en gravsten på nettet så nemt og selv sidde og kan designe når man står i det man gør med så mange andre ting. Det hjalp virkelig mig.
God oplevelse og god service når jeg har haft spørgsmål.
Og meget flot sten! 😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Efter min mands og pigernes fars bortgang skulle vi finde en mindesten/gravsten til hans hvilested. Vi ville gerne have et stort blankpolerede hjerte så min far søgt på nettet hvad der var af muligheder og her fandt han Online Gravsten.
Vi fandt den flotteste granit hjertesten i sort og så gik vi gang med at designe den. Jeg kontaktede Røne da jeg havde et spørgsmål omkring nogle svaler vi godt ville have på stenen. Vi talte omkring min mand og om hvordan vi godt kunne tænke os at stenen skulle se ud og så siger Røne at han lige havde fået en ny sten hjem som ville passe perfekt til min mand og pigernes far. Røne sendte mig nogle billeder af stenen, og hold da op hvor var den flot og helt perfekt. Stenen er halv poleret og halv rå.
Mindestenen blev leveret og sat på hans hvilested d. 30/5-24 på Sjælland og herefter modtog jeg et billede af Røne hvor jeg kunne se hvor FLOT den var lavet og sat.
Jeg kan varmt anbefale Online Gravsten så tøv ikke med at bruge dem.

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Superflot sten og rigtig god service. Fungerer rigtig fint med deres online designer, så man kan få en idé om, hvordan stenen kommer til at se ud. Jeg ønskede en dekoration, som ikke var i deres online-katalog og havde en fin dialog med deres grafiker ift. mit ønske.
Derudover var det dejligt, at der var mulighed for at kunne få fremsendt en faktura.
Jeg blev ringet op på dagen for opsætning og fik billede tilsendt efter opsætning.

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Jeg stod og skulle bruge en urnegravsten til min mand, Blev anbefalet Jelling stenhugger ved Røne, af en bekendte.
Dejligt at man kan designe en gravsten hjemmefra, og bestille den online.
Sten blev som mig og datter havde bestemt os for.
Kan varmt anbefale Jelling Stenhugger.
Zenia

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Vi bestilte en urnegravsten til min hustru, det var nemt at finde den sten vi ønskede på hjemmesiden og vi talte med Røne som hjalp os, da der også skulle være plads til mit navn under min hustrus. Urnestenen blev leveret korrekt og til tiden på kirkegården, så vi kan kun anbefale Online Gravsten.
Allan

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Vi fik super god hjælp og rådgivning.
Fejlbestilling blev hurtigt annulleret og ny sten bestilt med råd og hjælp fra Røne.
Opstillingen af stenen foregik via videoopkald, så vi fik den sat på den rigtige grav.
Jeg følte, vi fik hjælp ud over forventning.

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Fik fornylig leveret en sten.
Rigtig flot sten og alt var som det skulle være og noget billigere end andre steder.
Godt tilfreds

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Bestilte i 2021 en sten i forbindelse med min fars bortgang med diverse graveringer, alt leveret og totalt i orden arbejde. Dengang bad vi om, der blev gjort plads på stenen til når min mor engang gik bort. Dette skete så her i januar 2024 og jeg kontaktede Røne fra Jelling Stenhuggeri endnu engang. Han hentede stenen på Sjælland, nye graveringer og pudsede stenen op og kørte den tilbage til Sjælland og lagde stenen ned på kirkegården. SUPER FLOT ARBEJDE og vi er så tilfredse og prisen skal vi passe på med at rose for så sætter han den bare op…..😉

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Brugervenlig hjemmeside, hvor man kan kreere pladen som man vil, hvilket gør, at hele familien kan være med, da visualiseringen nemt kan deles. Prisen er også rigtig god, hvilket er fint, når man har spenderet en mindre formue på bl.a. bedemanden. Flot resultat og leveret på kirkegården til den lovede tid.

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Fremragende stykke arbejde de udfører. Nem og hurtig og overskuelig side. Så kommer den hurtigt frem. Mange positive anmeldelse herfra

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Rigtig fin sten, fik billede da den var sat op, nem hjemmeside og til en fin pris :)

Svar från Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.