Jelling Stenhuggeri & Online GravstenOmdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig en dejlig oplevelse. Kan kun anbefale det til andre, der står og måske ønsker en sten, der skal se fantastisk ud og til små penge. Jeg har kun givet det halve af, hvad stenene kostede andre s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jelling Stenhuggeri levede fuldt ud op til den aftalen omkring pris, kvalitet og tidsfrist. Vi er fuldt ud tilfredse og glade, med den leverede gravsten. Stor ros fra min familie :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fin sten, med den farve og størrelse vi ønskede. Var fuldt oplyst omkring begrænset plads til tekst. Så valgte en kort tekst og vores moders navn. Den står nu fin ved siden af vores fars på urnestedet... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har i dag fået leveret den fineste Plænesten til min mands gravsted. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kunne give mere end 5 stjerner. Dette er så pænt et stykke håndværk der her er leveret til os. Og... Se mer

Företagsinformation

1. Stenmurare

Skrivet av företaget

Køb smukke gravsten, urnesten eller plænesten med pris og tilfredshedsgaranti, direkte på internettet. Vores priser er alt inklusiv; navn, dato, eftermæle, bagstøtte, levering og opsætning. Vi leverer selv - i hele Danmark.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bedste anbefalinger herfra.

Nem og overskuelig hjemmeside, der giver et godt billede af hvordan stenen kommer til at se ud inden bestilling. Meget venlig, pålidelig og fleksibel betjening ved kontakt. Hurtig levering. Flotte sten og mulighed for at få særlige tegn/billeder med på sten. Kan varmt anbefales. Har brugt virksomheden 3 gange til 3 forskellige steder i landet.

6 september 2025

Kære Helga
Mange tak for de flotte stjerner.
Vi er glade for at du igen fik en god oplevelse hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop modtaget en smuk gravsten…

Jeg har netop modtaget en smuk gravsten fra Røne - den venlige og opmærksomme stenhugger fra online gravsten, Jelling. Prisen er langt under, hvad den ville koste andre steder, og hvis Røne ikke tager telefonen, når man ringer, ringer han hurtigt tilbage. Han kontakter en, hvis der er det mindste, man kan være usikker på, og man føler sig i gode hænder. Klar anbefaling herfra.

16 september 2025

Kære Annette
Mange tak for din anbefaling og ros, det betyder meget for os.

Stor hjælpsomhed

Da jeg ikke er den mest drevne i begravelse af min kære kone, og ikke kunne få fornuftige svar og med overkommelige priser, faldt mit valg på Online Gravsten / Jelling Stenhuggeri der med en god og tydelig hjemmeside med passende plænesten og en stor hjælp og vejledning af Røne, bestilte jeg her den kønneste sten min kone havde ønsket sig og fik den leveret til kirkegården efter passende tid. Jeg kan varmt anbefale Online Gravsten

11 juni 2025

Kære Ole
Mange tak for de fine stjerner og ros, det er vi meget glad for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse i en svær stund

Fantastisk oplevelse i en svær stund. Rigtig søde mennesker. Og en meget nem hjemmeside. Kvaliteten på billederne var lige i skabet, og stenen var nøjagtig som vi bestilte på billederne, meget meget tilfredse med vores fars sten. Den har den perfekte størrelse til fars urnegravsted. En klar anbefaling herfra 😊

2 september 2025

Kære Anne-Marie
Mange tak for din anbefaling og ros, det betyder meget for os.
Røne & Tom

Jeg er så taknemmelig 🙏🏻

Den mest personlige og kærlige og professionelle oplevelse overhovedet ❤️tak Røne ! Bare tak !

4 september 2025

Kære Julie
Mange tak for din tilbagemelding og ros, det betyder meget for os.

Super god service

Super god service. Alle aftaler er overholdt. Tak

21 juni 2025

Kære Linda
Mange tak for din tilbagemelding, det er vi meget glad for.

Flot plænesten

Det var let at bestille stenen på nettet.
Den blev leveret nedsat på kirkegården, som ønsket, og den ser lige så godt ud som håbet.
Der var angivet op til fem ugers levering, men allerede godt to uger efter kom der et billede på sms med stenen placeret på kirkegården.

13 augusti 2025

Kære Dorthe
Mange tak for din tilbagemelding.
Vi er meget glade for at du fik en god oplevelse hos os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem og villig til special opgaver.

Nem og villig til special opgaver.

21 augusti 2025

Kære Vanja
Mange tak for din tilbagemelding, det er vi meget glad for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er en genial hjemmeside

Det er en genial hjemmeside. Nem at finde rundt i. Stenen kom indenfor tids fristen og ser ud som jeg havde tænkt. Fuldt ud tilfreds og rimelig pris

21 augusti 2025

Kære Nina
Mange tak for de fine stjerner og ros, det er vi meget glad for.

Stor anbefaling …

Jeg har Idag modtaget en rigtig flot gravsten, til min lillebrors gravsted.
Den blev leveret og opsat 14 dage efter bestillingen.
Alt forløb planmæssigt.
Jeg kan kun anbefale Online-gravsten.

14 augusti 2025

Kære Hanna
Mange tak for din anbefaling og fine stjerner, det er vi meget glad for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemt og hurtig og super service

Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Og man kan se prisen med det samme. Og får den levet og sat op er med i prisen 🤩👍🏻

Den bedste service så søde til at hjælpe og sende billeder. Af det færdig resultat.

15 juli 2025

Kære Sofie
Mange tak for din søde tilbagemelding og fine stjerner, det er vi meget glad for.

Så fin en sten

Så fin en sten. Hurtigt-nemt og
overskueligt at bestille online.
Lige som den skulle være.

12 juni 2025

Kære Annemette

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun give dem de varmeste anbefalinger

Jeg har fået leveret en sten fra Jelling Stenhuggeri / Online Gravsten.
Den er simpelthen så flot og lige som vi som familie har ønsket den. De har leveret den og opstillet den nøjagtig som aftalt så de har hermed mine varmeste anbefalinger.

6 juni 2025

Kære Morten
Mange tak for din anbefaling og fine stjerner, det er vi meget glad for.

Smuk sten

Jeg kan varmt anbefale Jelling Stenhuggeri. Jeg har fået leveret den smukkeste sten med flot skrift og også plads til efterord. Alt sammen med i prisen, samt levering helt til Roskilde.
Og det var rart at sidde i ro og mag derhjemme og vælge hvad det skulle være, og også en god dialog på mail.

21 maj 2025

Kære Rikke
Mange tak for din anbefaling og ros, det er vi meget glade for.
Røne & Tom

Meget tilfredse med det udførte arbejde

Meget tilfredse med det udførte arbejde
Røne kom selv med foreslag til hvordan stenen kunne fremstå bedst.
Alt i alt 5 ⭐️ herfra
Mvh Lone Christensen

26 maj 2025

Kære Lone

En god oplevelse!

Det har på alle måder været en god oplevelse at købe en sten på online-gravsten. dk. Vi var i Jelling og kigge på udstillingen af de forskellige sten, og da vi efterfølgende bestilte online, var hjemmesiden utrolig intuitiv. Servicen har været helt i top - hurtig respons, god dialog og levering som lovet. Røne leverer topkvalitet!

27 maj 2025

Kære Vivian
Mange tak for den fine anmeldelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er anden gang jeg bruger…

Det er anden gang jeg bruger online-gravsten og må sige, at det er rigtig godt valg. Røne gør det godt, både med gravering, levering, afhentning igen og yderligere graveringer og genlevering. TAK

5 maj 2025

Kære Kent
Mange tak for din anbefaling og ros, det er jeg meget glad for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en urnegravsten til min…

Jeg bestilte en urnegravsten til min søn, on line. Det var meget nemt, da vi pludselig blev bekymret, ringede vi til Jelling hvor vi med det samme fik hjælp til købet!
Stene som vi modtog var meget smukt lavet efter vores ønsker, og blev lever til gravstedet.
Godt firma, og smukt arbejde. Preben Andreassen.

1 maj 2025

Kære Preben

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gravstenen og den menneskelige omsorg.

Midt i sorgen fik vi den bedste hjælp menneskeligt, og den smukkeste gravsten…. vi kan anbefale denne virksomhed ♥️

1 maj 2025

Kære Lis
Mange tak for din anbefaling og ros, det er jeg meget glad for.

Fuldt ud tilfreds

Vi bestilte en urnesten hos Jelling stenhuggeri. Og vi er fuldt ud tilfreds med resultatet. Den smukkeste sten blev gjort personlig med et special symbol. Et meget smukt resultat!

Varme anbefalinger herfra.

25 april 2025

Kære Rikke
Mange tak for din flotte anmeldelse og ros, det er vi meget glade for.
Tom & Røne

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.