Gillar att dom har spelpaus, varför
Gillar att dom har spelpaus, varför erbjuder inte alla sidor det. Skönt att kunna stänga av sig själv. Synd bara att man inte kan betala med bankgiro.
OneRush är ett svensklicensierat casino och en sportsbok som drivs av Buccone Trading Limited, ett Maltabolag i Nordplay Group. Sajten lanserades i oktober 2025 och har tillstånd av Spelinspektionen, giltigt till och med den 2 oktober 2028. Det innebär att vinster är skattefria för svenska spelare och att spelet sker enligt svensk lag. Åldersgränsen är 21 år. Registrering görs med BankID enligt Pay N Play, vilket tar under en minut. Insättningar och uttag hanteras via Swish, Trustly och Zimpler. Lägsta insättning är 200 kr och lägsta uttag likaså, medan högsta uttag är 50 000 kr per transaktion. Insättningar sker direkt och uttagen är snabba, Swish under 15 till 30 sekunder, Trustly inom 1 till 5 minuter och Zimpler mellan 0 och 15 minuter. Inga avgifter tas ut, och uttag betalas till samma metod som användes vid insättning. Spelutbudet omfattar över 1 600 spel, varav fler än 1 500 är slots, från drygt 30 leverantörer som Evolution, NetEnt, Play'n GO och Pragmatic Play. Här finns även live casino med riktiga dealers i roulette, blackjack och baccarat samt en sportsbok i samma konto. OneRush kör helt utan bonusar, vilket betyder inga omsättningskrav. Onerush Jackpot har fyra nivåer, Snabba, Mellan, Stora och Mega. Kundtjänst nås via telefon, e-post och livechatt. För ansvarsfullt spelande finns Spelpaus.se, Spelgränser och Självtest, med länkar till Stödlinjen, GA Sverige och Spelberoendes Riksförbund.
Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Saknar lite mina vanliga leverantörer, men hittade andra favoriter. Lite konstiga filter. Men annars ok.
Onerush e bra för snabbt spel när andan faller på. BankID funkar direkt. Gillar att de har allt på samma ställe, slipper byta. Lite tråkigt ibland att vinsterna är små.
Skönt att komma igång snabbt med bank-id! Och sen att ha många valmöjligheter bland insättningarna
Spelutbudet är väl okej och registreringen med BankID gick smidigt. Funderade dock på om det ens var någon idé att fortsätta spela här. Hittar ingen information om lojalitetsprogram alls; allt verkar rikta sig till nya spelare. Ville testa en "snabba jackpott", men den har ju ingen betydelse om man inte får något för att spela på sikt. Hade förväntat mig lite mer för befintliga kunder. Känns meningslöst. Kommer nog inte spela här något mer efter några första insättningar.
Spelade upp lite bonusar här förra veckan. Sidan ser ju okej ut, och spelen laddade snabbt. Men när jag skulle ta ut vinsterna, då började strulet. Enligt deras hemsida skulle uttaget vara hanterat inom 15 minuter tack vare deras svenska licens. Efter 2 timmar chattade jag med supporten som sa att de skulle eskalera ärendet. Det har gått fem dagar nu, och pengarna syns fortfarande inte på mitt konto. Har aldrig varit med om något liknande på andra svenska casinon.
Denna sida har verkligen hemska bonusvillkor. Det är nästan omöjligt att spela igenom omsättningskraven. Innan i kunde spela började i med en bonus i en slots men alla bonusar va inte med i omsättningen. De flesta spel är bara för riktiga pengar. Känns inte rättvist när man tror man får en bonus att spela med. i ville testa detta casinot för det har svensk licens men i kommer inte att spela här igen.