Ik weet niet of ze zelf bellen of een bureau inhuren, maar heel erg onbeschoft en denigrerend aan de telefoon. Geen prettig gesprek en toen ik er wat van zei, kreeg ik een grote mond en de volgende oc... Se mer
Det här tycker kunderna
Kort samengevat brutaal en asociaal. Zijn enorm opdringerig en vol met leugens. Jammer dat zulke ondernemers niet goed aangepakt worden.
Ik kreeg Sofie aan de lijn. Een topper aan de telefoon en een prima adviseur. Zelf werkzaam in de energie wereld dus ik val niet voor de commerciële praatjes. Betreft een dynamisch energiecontract via... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hoed je voor de bedrog en hebzucht van hen die misbruik willen maken van eenvoudige, arme en eerlijke mensen!!!
In juni, toen ik uit het ziekenhuis kwam en erg kwetsbaar en ziek was, werd ik gebeld door een zeer empathische en vriendelijke jongedame/dame die perfect Engels sprak. Binnen een half uur overtuigde ze me ervan dat ze me de beste prijzen op de markt voor energie en gas kon bieden. Ik vertelde haar dat mijn eenmanszaak werkt niet, maar ze zei dat maar ze zei dat het er niet toe doet en ze beloofde me fantastische prijzen voor nutsvoorzieningen, prijzen die later contractueel gezien niet concurrerend bleken te zijn op de energiemarkt. Want als je vanaf het begin goed oplet (wat ik door mijn ziekte niet deed), zie je iets anders: namelijk dat er aan het begin van het contract aantrekkelijke prijzen worden genoemd, maar dat er aan het einde van het contract (als je heel voorzichtig bent en alles goed controleert) meer belastingen en percentages bijkomen, waardoor de prijs voor energie en gas vanaf het begin al niet concurrerend is... Vervolgens wordt je verteld dat je een contract hebt met NextEnergy, een buitengewoon bedrijf... en nu ik anderhalve maand met het contract bezig ben, ben ik enorm teleurgesteld. Ze hebben me onrealistische prijzen in rekening gebracht, sterker nog: NextEnergy rekende extra kosten bovenop de uiteindelijke prijs per kubieke meter gas percentages en winstmarges toe te voegen, dus extra bedragen die illegaal zijn... Dit plaatst NextEnergy bij de bedrijven met de hoogste prijzen op de markt... Toen ik kort na het afsluiten van het contract met NextEnergy contact opnam met Ondernemersenergie (degenen die de opdracht direct hebben) voor opheldering, werd de verbinding verbroken... en nu moet ik... Ga naar de arbitragecommissie en vervolgens naar de kantonrechter om deze kwestie op te helderen. Conclusie: dus, broeders, wees heel, heel voorzichtig! Vraag om hulp van een expert wanneer u telefonisch een contract aangeboden krijgt en geloof en accepteer niet zomaar alles wat u wordt voorgelegd. Er zijn al rijke mensen die misbruik maken van het goede vertrouwen van klanten en koste wat kost geld willen verdienen. Trap dus niet in de val van bedrijven zoals Ondernemersenergie (bemiddelaars) of deze leveranciers van Nextenergy
Zeer prettig geholpen door Erik.
Zeer prettig geholpen door Erik.
Hele prettige ervaring gehad met meneer…
Hele prettige ervaring gehad met meneer de Jong. Hij was heel geduldig en legt alles duidelijk uit. De prijzen waren daarnaast ook heel scherp, en heb hierbij ook geen terugleverkosten meer. Top geregeld dit!
Simon meijer heeft mij zo goed geholpen…
Simon meijer heeft mij zo goed geholpen beste adviseur naar eigen zeggen in begin van het gesprek maar daadwerkelijk ook waar gemaakt! Dikke 10
'Goedendag u spreekt met ....
'Goedendag u spreekt met ..... van ondernemersenergie. U bent al klant bij ons en ik bel u naar aanleiding van ons eerder contact dat we u zouden benaderen wanneer de prijzen dalen.....'
-> 'Ik ben geen klant van jullie, dat klopt niet..' En dan wordt er direct opgehangen. Heel gek dat dit bedrijf bestaat en dit op deze manier mag doen? Oplichters!
bellen continue en smeren je een…
bellen continue en smeren je een contract aan met valse beloftes
Absolute fraudsters and scammers
Absolute fraudsters and scammers
Absolute fraudsters and scammers. They use predatory sales techniques to manipulate people into working with them. They will lie to you on the phone and say what you want to hear (save money by switching contract, ect) only to then be charged huge cancelation fees for switching, which ofcourse they will never mention to you. They call from spoofed numbers so its unable to call them back. Once you figure them out, they become aggressive and threatening. DO NOT WORK WITH THESE PEOPLE. if they call, hang up.
Pas op: dit zijn fraudeurs
Pas op: dit zijn fraudeurs.
Ze belden me op en deden of ik klant was van ondernemersenergie en dat ze terug zouden komen n.a.v. een eerdere afspraak. Dat is ronduit gewoon een leugen. Toen ik ze daarmee confronteerde en aangaf bij een andere aanbieder te zitten werd zonder verder iets te zeggen opgehangen.
Irritante Spammers
Irritante gasten die je constant bellen om een contract aan te smeren, ook al heb je al 1000x gezegd dat je al een vast contract hebt. Doorgaans wordt dan zonder nog iets te zeggen vanaf hun kant de verbinding verbroken. Dat doe ik tegenwoordig daarom ook maar zodra het woord "Ondernemersenergie" valt, want met beleefdheid bereik je bij hen blijkbaar niks.
Wat een onbeschofte figuren
Wat een onbeschofte figuren. Blijven maar bellen, maar op het moment dat je netjes aangeeft dat je niet meer gebeld wil worden wordt er zijn een woord te zeggen de verbinding verbroken.
Oplichters eerste klas volgens mij.
Bellen ongevraagd meerdere keren
Bellen ongevraagd meerdere keren. Proberen met sluwe wijzen je een abonnement aan te smeren.
Illegaal bellen, kuthumeur
"U bent al klant meneer, het gaat niet om behoefte"
Pure leugens, dit bedrijf werkt illegaal.
bellen me steeds opnieuw
Expliciet gevraagd of ze mij niet weer willen bellen met een nieuw aanbod. Werd me verteld dat ik op de blacklist zou zijn gekomen. Wordt dezelfde week nog een keer door hun gebeld voor een totaal nieuw aanbod!
Ze hebben mij een contract aangesmeerd…
Ze hebben mij een contract aangesmeerd terwijl ik nog een lopend contract heb dat niet opzegbaar is.
Gebeld door een wijsneus (088-5983324)…
Gebeld door een wijsneus (088-5983324) die beweerde dat ik klant was bij hun. Aangegeven nog nooit van hun gehoord te hebben. "Zal ik uw geheugen even opfrissen?"
Mijn reactie: zullen wij dit gesprek maar beëindigen?
Trap er niet in
Trap er niet in. Ik heb een voorstel ontvangen en gezegd dit eerst goed door te willen lezen. Vervolgens werd er gezegd dat het tijdelijk contract dan van start ging en ik dit kon annuleren. HO! Ik zei eerst het voorstel te willen doorlezen want je raad het al, later zijn deze mensen onbereikbaar.
In de avond alles goed gelezen en er zat dus totaal geen voordeel aan, onderaan de streep zou ik zelfs meer gaan betalen.
De volgende dag werd ik terug gebeld en heb ik gezegd niet akkoord te gaan en nu ruim een jaar later wordt ik nog steeds wekelijks gebeld.
Meerdere malen aangegeven geen interesse te hebben en zelfs de manager gaf aan mij uit het systeem te halen. Tot op heden bellen ze nog steeds. Hier heb ik een melding van gemaakt omdat het verboden is maar ook dit maakt niet uit. De volgende keer als ze weer bellen scheld ik ze de huid vol en misschien dat ze dan eens stoppen met bellen.
Waardeloos tuk bedrijf met teringlijers in dienst die opzettelijk je dag proberen te verkloten. Trap er niet in
Bellen ongevraagd en lappen daarmee…
Bellen ongevraagd en lappen daarmee regels aan hun laars. Ik heb ze ondertussen meerdere keren aan de lijn gehad, meerdere keren aangegeven dat ik geen interesse heb, dat ze mij niet meer moeten bellen en dat ik wil dat mijn gegevens verwijderd worden maar een week later belt er weer een andere ‘senior account manager’ met een ander nummer en hetzelfde lulverhaal waar niets van klopt. Ik begrijp werkelijk niet hoe dit bedrijf ook positieve reviews kan krijgen. Op hun eigen site claimen ze dat klanten ze beoordelen met een 4,8. De Google en trustpilot reviews zeggen iets heel anders.
Scammers
Scammers, lichten de boel op met hun snelle praatjes en halve informatie, zelfs in de contracten/offers staat valse informatie.
Ongewenst gebeld met vage verkoopverhalen
Telefonisch gebeld met het verhaal dat ik klant zou zijn bij ondernemersenergie. Absoluut niet het geval (leugen 1), daarna dat m'n energie rekening naar beneden zou kunnen (leugen 2, dat was namelijk ook niet mogelijk). Daarna gelijk het bandje gekregen waarbij ik 3 opties moest aangeven om uit hun klantenbestand te gaan. Nu hopen dat dit bandje niet leugen 3 blijkt te zijn en ik weer gebeld ga worden.
Onbeschoft en opdringerig personeel
Onbeschoft en opdringerig personeel. Aangegeven geen interesse te hebben toch 3 x per week bellen. Als ik een weerwoord geef krijg ik een grote mond dat ik gewoon in hun bestand sta. Ze bellen ook steeds met een vreemd nummer die je niet terug kunt bellen. Geen zuivere koffie.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.