Ondernemend Nederland Omdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deze partij gaat het nooit leren. Geld verdienen doe je op een eerlijke manier en niet achter de rug om van een ondernemer die je blindelings vertrouwt. Ze gaan nu verder onder nieuwe naam (zak... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze organisatie die te pas en te onpas ongevraagd belt, en dit blijft doen ondanks herhaaldelijke verzoeken dit niet (meer) te doen. Dit is niet alleen hinderlijk, maar zelfs lasterlijk en onbe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

28 februari is Ferry de Jong bij mij langs geweest. Nadat ik door onder andere HEM energiemaatschappij een slecht advies heb gekregen heeft Ferry mij meer inzicht gegeven in de energiemarkt en hoe... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heel erg agressief aan de telefoon. Hangen een verhaal op dat ze van de overheid zijn en vrijblijvend langskomen om je energie nota te controleren. Wanneer je erop door vraagt wat hun winst/verdien mo... Se mer

Företagsinformation

1. Konsult

Skrivet av företaget

De energiemarkt is altijd in beweging. Het moment van inkopen is vaak belangrijker dan het vergelijken van verschillende leveranciers. Ondernemend Nederland maakt gebruikt van slimme tools om voor haar klanten de energiezaken te monitoren. Daarnaast nemen we minimaal 1x per jaar contact op met klanten om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Tijdens deze controle kijken we naar de afrekeningen, de ontwikkelingen bij uw bedrijf en wat de mogelijkheden zijn. Zo weet u dat u er altijd goed zit.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ferry heb me enorm geholpen om meerdere…

Ferry heb me enorm geholpen om meerdere contracten door te nemen om me te behoeden voor trucjes van eventuele energieleveranciers. Zelfs wanneer me keuze niet op 1 van zijn leveranciers zou zijn. Zeer transparant en vriendelijk geholpen. Nogmaals bedankt!

8 juli 2024

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de geleverde diensten van onze collega Ferry. Transparantie staat bij ons erg hoog in het vaandel. Bedankt voor uw review.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Stalking en ongevraagde COLD CALL.

Stalking en ongevraagde COLD CALL.
Verboden in de Nederlandse wet. Verschrikkelijk irritant. Bijna wekelijks deze mensen aan de lijn met hun domme energie nota controle.

3 juli 2024

Beste Henk Jan,

Het spijt ons te horen dat u veelvuldig gebeld bent. We hebben geprobeerd om via e-mail samen naar een oplossing te kijken en u hierover uitleg te geven, maar we begrijpen dat u dit niet wenste.

Om te verduidelijken: u staat in verschillende belbestanden omdat u via een enquête, social media, of een formulier op internet heeft aangegeven informatie te willen ontvangen over onderwerpen zoals energie, verduurzaming, notacheck, of clustering. Ons automatische belsysteem genereert vervolgens telefoonnummers van potentiële klanten voor onze belagenten.

We hebben uw gegevens inmiddels uit alle bestanden verwijderd, zodat u niet langer gebeld zult worden. We adviseren u ook om zorgvuldig te controleren welke formulieren en e-mails u opent om te voorkomen dat u onbedoeld in andere belbestanden terechtkomt.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan.

Szrr

Goed geholpen met verduurzaming en me meter is door hulp van de tussenpersoon nu zeer snel door de netbeheerder geregeld gelukkig.
Ben geadviseerd om mijn contract uit te zitten en niet te veranderen. Eerlijk advies! Jullie mogen me bellen over anderhalf jaar en mogen me een aanbod doen!

25 juni 2024

Beste heer Torun,

Bedankt voor uw review. U staat in de agenda gepland om gebeld te worden. We doen ons best om u een goed aanbod te doen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als isolatie bedrijf ben ik harstikke…

Als isolatie bedrijf ben ik harstikke tevreden met het advies omtrrnt mijn energie en verduurzaming. Bedankt voor jullie goeie service!

7 maj 2024

Beste,

Goed geaprek

Goed geaprek, uitleg en advies

8 maj 2024

Beste Herman,

Fijn dat alles duidelijk was voor u.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super bedankt voor de service en hulp.

Super bedankt voor de service en hulp.

6 juni 2024

Beste Abdel,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jongens vanaf nu zijn jullie mijn vaste…

Jongens vanaf nu zijn jullie mijn vaste tussenpersoon. Toppers!!

10 april 2024

Beste Harold,

Super bedankt voor deze review.
Dat is fijn om te horen. Deal!!

Hele goede service

Hele goede service, klantvriendelijk. Ik ben heel goed geholpen.

6 mars 2024

Beste heer Kenan,

Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Wij zijn tevreden zodra u tevreden bent!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat fijn wat fijn wat fijn!!

Wat fijn wat fijn wat fijn!!
Eindelijk mijn kwestie met oude leverancier opgelost door de heren van Ondernemend Nederland. 4 weken geduurd maar wel opgelost! Recht heeft gezegevierd

8 maj 2024

Beste heer Cyan,

Recht heeft inderdaad gezegevierd.
Doordat uw oude leverancier de zaak zolang mogelijk heeft uitgesteld maar alsnog heeft toegegeven was het wachten wel waard. Uw nota's zijn gecrediteerd en nieuwe opgemaakt en ze zullen overgaan tot uitbetaling!

Op een duurzame samenwerking!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

energiebelasting betalen Onze jaarlijkse kosten voor...

energiebelasting betalen. Onze jaarlijkse kosten voor energie zijn nu van 115.000 naar +/- 75.000 euro gegaan. Tevens kunnen we het bij de belastingdienst 5 jaar terug vorderen :D

31 maj 2024

Beste heer de Lange,

Het heeft even geduurd maar wel met mooi resultaat!!
Fijn dat u geld terug kan vorderen van de belastingdienst.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij als boerderij hebben stroomaansluitingen Ondernemend...

Wij als boerderij hebben 5 stroomaansluitingen. Ondernemend Nederland heeft deze geclusterd, waardoor we nu veel minder

23 maj 2024

Beste mevrouw van der Ven,

Door energie-aansluitingen te clusteren, komt u mogelijk in een lager belastingtarief terecht.
Door te clusteren, bespaar je jaarlijks veel kosten en je hebt soms ook met terugwerkende kracht recht op belastingteruggave.

Wat fijn dat u deze mogelijkheid had en wij dit voor u konden regelen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Uitgebreide aandacht van de consulent

De consulent heeft uitgebreid moeite gedaan om al onze vragen duidelijk te beantwoorden. Hij heeft daar veel tijd voor genomen. De hele energie-markt is ons een stuk duidelijker geworden dan die was.
En we hebben nooit het gevoel gehad dat er gedramd werd (zoals dat bij andere energie-agenten nog wel eens het geval is).

11 juni 2024

Beste mevrouw Epping,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat onze consulent de tijd heeft genomen om al uw vragen duidelijk te beantwoorden en dat u nu een beter begrip heeft van de energiemarkt. Het is fijn te weten dat u de interactie als prettig en niet opdringerig heeft ervaren.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst verder van dienst te kunnen zijn.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Had dit niet verwacht

Nadat ik veel bedrijven heb afgewezen heb ik alsnog besloten om een afspraak in te plannen. Niks mis mee!! Ik ben geadviseerd op een next level. Geen verkooppraatjes maar echte advies. 'u moet uw energiecontract zo laten en uitdienen, u zit goed'
Dit waren zijn woorden. Jullie zijn welkom en koffie staat klaar volgend jaar december om opnieuw alles na te kijken. Bedankt voor zover.

8 april 2024

Beste mevrouw Assink,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. We zijn verheugd dat u, ondanks eerdere afwijzingen van andere bedrijven, toch voor een afspraak met ons heeft gekozen. Het doet ons goed te horen dat ons advies duidelijk en nuttig voor u was.

We streven altijd naar eerlijk en waardevol advies zonder verkooppraatjes, en we zijn blij dat dit bij u goed is overgekomen. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om volgend jaar december opnieuw langs te komen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en tot volgend jaar!

Herhaaldelijk telefonisch contact

Herhaaldelijk telefonisch contact. Stop met bellen!

5 juni 2024

Beste heer Harmsen,

Bedankt voor uw feedback en het doorgeven van uw gegevens. Hiernaast willen we u bedanken voor het gesprek die we vandaag hebben gevoerd. Wij hebben u uit alle bestanden gehaald zodat u niet meer gebeld zult worden.
Nogmaals onze gemeende excuses.

Top ervaring gehad

Top ervaring gehad, zeker een aanrader!

31 maj 2024

Beste heer Ouazri,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat u een top ervaring heeft gehad. Uw aanbeveling betekent veel voor ons.

We kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne afspraak gehad ben super goed…

Fijne afspraak gehad ben super goed verder geholpen!

Beste heer Vliex,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u een fijne afspraak heeft gehad en goed bent geholpen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

We kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede hulp gekregen door Ivo .

Hele goede hulp gekregen door Ivo .
Dank jullie wel

Beste Ali,

Hartelijk dank voor je review!!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

een goede uitleg over de mogelijkheden…

een goede uitleg over de mogelijkheden die er zijn en een duidelijk verhaal.

Beste heer Robert,

Hartelijk dank voor je review!!
Ons doel is altijd een goede uitleg te geven en te kijken naar verschillende mogelijkheden.

Aanrader

Goede en duidelijke communicatie. Geheel vrijblijvend!

29 maj 2024

Beste Willem,

Super bedankt voor het delen van je review en het aanraden van ons.

Top service…

Makkelijk te bereiken Duidelijkheid en eerlijkheid

27 maj 2024

Goedemiddag heer Coret,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Op een duurzame samenwerking!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.