Onattire
Det här tycker kunderna
Bestelling gedaan van 3 in 1 loungestoel op 3 juli, inmiddels bijna 3 maanden geleden. Tot op heden niets ontvangen noch enige info wanneer het überhaupt binnenkomt. Nooit meer!
Ga aangifte doen tegen onattire. Kan digitaal Als er meerdere aangiftes gedaan worden komt er groot onderzoek naar de oplichters. Duizenden mensen hebben bestellingen gedaan en niks geleverd
Beste mensen.
Beste mensen.. Bestel hier niets!!! Je krijgt het echt niet binnen en contact kun je ook vergeten
Oplichters
Ik op 7 juli bestelling geplaatst 2 x strandstoel en mijn bestelling kunnen volgen en niets ontvangen, ineens geen reactie en volledig van de aardbodem verdwenen grrr wat een oplichters
Grote oplichting site
Ga aangifte doen tegen onattire.
Kan digitaal
Duizenden mensen hebben bestellingen gedaan en niks geleverd
Ze zijn nog geen kwart ster waard
Ze zijn nog geen kwart ster waard. Bestelling gedeeltelijk kunnen volgen, daarna compleet van de radar verdwenen. Mail verzonden, totaal geen respons op ontvangen! Geen product ontvangen, mijn geld ben ik kwijt! 😤😡😈
Het is dat je een ⭐️ moet geven maar zou…is dat je een ⭐️ moet geven😪
Het is dat je een ⭐️ moet geven maar zou eerder een flinke 💣🗯 scheldkanon hier willen plaatsen.
Bestelling gedaan maar zoals zo vele reviews hier kan ik naar mijn geld fluiten.
Wat een pieeeeep oplichting 😡😡😡😡
Niet te vertrouwen omlichter
Ik heb ook besteld 29 juli 2023 helemaal niet gekomen. Deze Online winkel is omlichter. Ik heb aangifte gegaan.
17 augustus bestelling geplaatst
17 augustus bestelling geplaatst. Nr 2654 nog niet gehad emailadres klopt niet meer. Dus mij n berichten komen niet aan
Bestelling 3 in 1 loungestoel
Zamówiłem podwójna patelnię
Zamówiłem podwójna patelnię, po dwóch miesiącach w śledzeniu przesyłki pokazało że została dostarczona . Oczywiście nic nie dostałem. Złodzieje , złodzieje i jeszcze raz złodzieje. Strona oczywiście już nie istnieje.
Niet doen mensen !
Niet doen mensen !! Ook hier 2 strandstoelen besteld. Mooie schijn maar niet leveren. Opsluiten moeten ze die gasten !!
2 maanden geleden iets besteld en nooit…
2 maanden geleden iets besteld en nooit aangekomen
Oplichters nooit mijn strandstoel…
Oplichters nooit mijn strandstoel ontvangen
Wel een zogenaamde trach&trace
Electrische pan besteld betaald niks…
Electrische pan besteld betaald niks meer gehoord
Strandstoel
Net als vele met mij lees ik! Ook een strandstoel besteld.
Eerst netjes te volgen en nu bestaat de site niet meer.
Mail gestuurd, geen antwoord natuurlijk!
Jammer dat mensen op zo’n manier hun geld kunnen/willen verdienen!!!!
NIETS BESTELLEN, OPLICHTERS
Geen order ontvangen en ze zijn onbereikbaar per email. Eerste mail kon ik verzenden, nu krijg ik melding dat het niet bestaat. NIKS BESTELLEN BIJ DIT "BEDRIJF", OPLICHTING!!!!
Strandstoel besteld voor vriendin
Strandstoel besteld voor vriendin. Hoopte dat die voor de vakantie binnen zou komen. Track en trace helemaal uit China. Dat duurt wel even met importeren. Helaas niks gehad en vergeet je het. Maar een mail gestuurd, niks op terug gehad. Gaan Googlen en zie ik dit, echt hoe kunnen zulke praktijken ongestraft voortbestaan..??
En inderdaad geen 1 ster waardig
Oplichters
Oplichters! Mooie filmpjes van aanbiedingen via Facebook, betaald, netjes een track en trace, daarna niks meer! Website uit de lucht! Facebook zou dot soort bedrijven moeten blokkeren!
Oplichters
Oplichters, twee stoelen besteld op 7 juli. Eerst keurig track and trace. Vervolgens geen levering en inmiddels bestaat de site niet meer en emails worden niet beantwoord. Trap er niet in
Oplichters!!
In mei 2 boodschappentrolleys besteld en betaald. Nooit meer wat gehoord. Duidelijk oplichting!!
OPLICHTERS!!! Niets bestellen!!!!
Oplichters en helaas ben ik er ook ingetuind. 10/7 strandstoel besteld en betaald. Site is niet meer bereikbaar. Volgens de track&trace was het onderweg.....ik denk de eigenaar lekker op vakantie van ons geld!!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.