Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er glade for vores y-stole! Gode priser og gratis levering, fin kundeservice som hjalp med vores spørgsmål på telefonen. Chaufføren som leverede vores stole, var meget venlig og hjalp med at bære... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gratis levering af Line gulvtæppe. Hos Vestergård møbler skulle jeg have betalt 600 kr. Meget serviceorientetet medarbejder, der holdt mig uptodate om levering, under snevejret her i februar 2026... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bestilte et produkt som i følge hjemmesiden skulle have op til 12 ugers levering. Dette var en søndag morgen. Om tirsdagen samme uge kommer en flink mand forbi med produktet efter et telefonopkald... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Virkelig god og fleksibel service. Desværre bruger deres fragtmand til Jylland ikke “time slots”, så man skal være hjemme hele dagen. De kan åbenbart levere mere fleksibelt til Sjælland.

Företagsinformation

1. Möbelaffär

Skrivet av företaget

Olsson Møbler har siden 1889 forsynet de Danske hjem med sofaer, borde og stole. Med sikker sans for håndværk og design har Olsson Møbler formået at tiltrække den kræsne forbruger der interesserer sig for funktionelle og tidløse designmøbler. Olsson Møbler har i dag møbelhus i København, som siden 1932 har ligget på Søtorvet med udsigt til søerne, samt i Rudersdal – Birkerød som holder til huse i 3 etagers bygning på Mølledamsvej 2. Er du på udkig efter alle klassikerne og det sidste nye i designmøbler, så kontakt et af vores huse. Vi leverer i hele Danmark.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super tilfreds

Super tilfreds. Venlige folk hele vejen igennem og lev til tiden af de mest positive gutter. Husk at rose dem 👍

7 januari 2025

Svar från Olsson Møbler

Mange tak, det skal jeg nok :-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uforståelig kommunikation

Bestilte 2 stole pris. stk. 2995 “GoPris” -udsalgsrabat på ikke nedsatte varer og “GoPris” var opgivet til 22%
Dette gjalt dog ikke for min handel, trods flere henvendelser fastholder “Olsson” at rabatten trods annoncens tekst ikke gælder mit køb
En på alle måder mærkværdig opførsel og med manglende kommunikative evner
Olsson ændrede efter min henvendelse ordlyden i annonceringen så den passer med deres forklaring Ikke pænt………

30 december 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från Olsson Møbler

Aller først skal jeg selvfølgelig beklage hvis formuleringen kunne giver anledning til misforståelse. Derfor har vi selvfølgelig rettet formuleringen. Vores GO´Pris er prissat efter billigste pris på nettet - og man spare pt. 31,85% ifølge producentens vejl. prisliste. Og det er derfor at nedsatte vare og Go`Pris ikke er med på rabatkoden.
Med venlig hilsen og godt nytår

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At i lader kunder selv gå rundt i…

At i lader kunder selv gå rundt i butikken uden at jeg føler nogen form for pres i.f.t. at skulle købe noget. Fin service når jeg har købt y stole hos jer.

13 december 2024

Svar från Olsson Møbler

Mange tak for den fine anmeldelse. Godt nytår

Effektivt og godt

Effektivt og godt
God kommunikation og fine møbler

11 december 2024

Mange tak og god jul

Olsson Møbler var ekstrem hurtige

Olsson Møbler var ekstrem hurtige. Vupti ringede en ansat for at aftale nærmere mht. levering og leveringen kom helt præcist, som aftalt. En rigtig god oplevelse at handle hos Olsson.

29 november 2024

Mange tak for din fine anmeldelse

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og hurtig levering

Jeg bestilte en Y-stol mandag kl. 11:38, blev ringet op vedr. levering kl. 14:09 og onsdag kl. 12:50 kunne jeg hente den. Perfekt!

4 november 2024

Mange tak for din fine anmeldelse

Venlig og professionel betjening

Lidt skuffet over at den bestilte fodskammel ikke var i leveringen - var glemt at blive lavet!

15 oktober 2024

Svar från Olsson Møbler

Tak for din fine besvarelse. Og jeg skal som det første beklage at din fodskammel grundet misforståelse hos vores leverandør ikke var med ved første levering.

Kvalitet

Kvalitet, men lang leveringstid

7 augusti 2024

Svar från Olsson Møbler

Tak for din fine anmeldelse, desværre faldt din bestilling ind i producentens industriferien så den blev forlænget med 3 uger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Venlig og imødekommende ejer af stedet…

Venlig og imødekommende ejer af stedet som tager imod os og viser os frem, lækkert værelse, med balkon/terasse, intet at klage over 😊
Virkeligt et dejligt sted!

14 augusti 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från Olsson Møbler

Vi takker for stjernerne, men tænker det skulle være til en anden :-)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.