Vi er glade for vores y-stole! Gode priser og gratis levering, fin kundeservice som hjalp med vores spørgsmål på telefonen. Chaufføren som leverede vores stole, var meget venlig og hjalp med at bære... Se mer
Företaget har svarat
Gratis levering af Line gulvtæppe. Hos Vestergård møbler skulle jeg have betalt 600 kr. Meget serviceorientetet medarbejder, der holdt mig uptodate om levering, under snevejret her i februar 2026... Se mer
Företaget har svarat
Jeg bestilte et produkt som i følge hjemmesiden skulle have op til 12 ugers levering. Dette var en søndag morgen. Om tirsdagen samme uge kommer en flink mand forbi med produktet efter et telefonopkald... Se mer
Företaget har svarat
Virkelig god og fleksibel service. Desværre bruger deres fragtmand til Jylland ikke “time slots”, så man skal være hjemme hele dagen. De kan åbenbart levere mere fleksibelt til Sjælland.
Företaget har svarat
Olsson Møbler har siden 1889 forsynet de Danske hjem med sofaer, borde og stole. Med sikker sans for håndværk og design har Olsson Møbler formået at tiltrække den kræsne forbruger der interesserer sig for funktionelle og tidløse designmøbler. Olsson Møbler har i dag møbelhus i København, som siden 1932 har ligget på Søtorvet med udsigt til søerne, samt i Rudersdal – Birkerød som holder til huse i 3 etagers bygning på Mølledamsvej 2. Er du på udkig efter alle klassikerne og det sidste nye i designmøbler, så kontakt et af vores huse. Vi leverer i hele Danmark.
Mølledamsvej 2, 3460, Birkerød, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sød og venlig service da jeg skulle hente min stol, ikke sidste gang jeg handler hos jer:)

Svar från Olsson Møbler
Vildt god oplevelse ved Olsson møbler!
Højt informationsniveau om lang leveringstid osv. God service omkring levering og bare tip top! Værd at vente på varen.

Svar från Olsson Møbler
Levering præcist som lovet og i den forventede (høje!) kvalitet.

Svar från Olsson Møbler
Venligt og imødekommende personale, der hjalp mig ud til bilen med min nye Y-stol.

Svar från Olsson Møbler
Ualmindelig god service og sublime møbler. Super tilfredshed herfra!

Svar från Olsson Møbler
Nem bestilling og god service ved leveringer hvor jeg blev ringet personligt op og aftalte hvornår det passede at få møblerne

Svar från Olsson Møbler
Olsson møbler var engang et godt og kvalitetsorienteret møbelhus. Det er ikke vores oplevelse længere. Fejlagtig rådgivning, lange leveringstider, fejleverancer, dårligt arbejde ved samling af møbler og dårlig kundeservice. Ift. det sidstnævnte er det både ift. håndteringen af klager og til at komme tilbage til kunden. Vi oplevede ikke at vi var i centrum.

Svar från Olsson Møbler
Der blev ringet og spurgt hvornår jeg ønskede levering.
Og det blev præcis som ønsket

Svar från Olsson Møbler
Besøgte Olsson møbler i Birkerød, idet jeg havde brug for et beslag til ophæng af et mindre Montana modul med en skuffe og en hylde (typisk mindre entremøbel). Jeg viste en medarbejder, som arbejder i butikken et billede af møblet på min mobil telefon og han vidste præcis hvilket beslag jeg skulle anvende. En træliste der monteres med 4 skruer i væggen (med plugs). To plastik beslag monteres på bagsiden af skuffemodulet og modulet kan herefter hænges op på væggen. Imidlertid falder møblet ned fra væggen og får en skade på oversiden: en lang rids, samt et relativt dybt hak i lakeringen. Jeg kontakter selv Montana i Kbh og får at vide at Olsson Møbler har udleveret et helt forkert beslag og burde have vidst (de er jo Montana Forhandlere) at der til disse mindre moduler skal anvendes et specielt metal beslag: "møblet er helt enkelt for småt og let til at hænge på det træbeslag/liste de har solgt dig" var beskeden fra den venlige kvinde jeg talte med. Hun sendte mig et billede af det rigtige beslag. Efterfølgende tog jeg til Olssons Møbler i Birkerød og forklarede hvad der var sket. Medarbejderen sagde, at han aldrig havde set eller hørt om sådant et metal beslag, men sagde samtidigt, at han ville bestille et sådant hjem. Efter 3 uger besøgte jeg butikken igen for at høre hvorledes det gik med det beslag de skulle skaffe hjem. Beskeden var, at de ikke kunne bestille så lille en ting før der var andet de skulle have fra Montana, da det ville koste dem 400-500 kr i forsendelse. Det i sig selv er sært og hvilken service er det ? Da jeg igen spurgte ind til hvad de ville gøre ved den skade, der var sket på mit møbel pga det forkerte udleverede beslag, blev jeg bedt om at sende billeder af skaderne på møblet til medarbejderen og så ville han tage stilling til, hvad de kunne gøre. I dag torsdag kørte jeg forbi butikken med mit Montana modul fordi jeg havde forstået det således (iflg. en mail jeg modtog fra medarbejderen) at de ville sende møblet til Montana for at få det repareret på deres regning; hvilket jeg synes var fair behandling af sagen. Nu var det således, at pågældende medarbejder ikke var på kontoret i dag og en anden mandlig medarbejder fortalte mig, at jeg ikke kunne lade møblet stå der til pågældende medarbejder er tilbage i morgen fredag. Det undrede mig ganske meget, og den besked jeg fik var at de ikke ville sende møblet til reparation, men blot tilbyde mig en reparations lak. Dette er jeg helt uforstående over for; hvordan havde de troet at jeg som privat person kan reparere møblet incl det dybe hak der er kommet i toppen af møblet, et område der er meget synligt. Dette er den triste (og beklager meget lange) historie bag min advarsel til andre om at have tillid til Olsson Møbler i Birkerød. Man tror man går til en butik med fagmænd/kvinder, som yder den bedste service, men står tilbage med et klart indtryk af, at de ikke vil tage ansvar for deres egen dårlige rådgivning og gøre skaden god igen, når uheldet er ude. Jeg bor selv i Birkerød, men kommer aldrig igen til at handle hos Olsson Møbler og der findes heldigvis en række andre mere seriøse og ærlige forhandlere i landet som yder betydelig bedre service.
Mit svar til jeres modsvar:
"ÆRLIGHED VARER LÆNGST"

Svar från Olsson Møbler
Man kan fuldt ud stole på bestilling og levering. Samt dejlig hurtig levering

Svar från Olsson Møbler
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.