OLKA Express Omdömen

3 905
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 431 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar den enkla och smidiga beställningsprocessen, med pålitlig leverans av biljetter som ofta kommer i god tid via e-post eller SMS. Den tydliga informationen före köp och inför evenemanget skapar trygghet. Många är nöjda med användarupplevelsen och de utmärkta platserna de får på arenorna, vilket bidrar till minnesvärda upplevelser. Dock upplevde vissa kunder att de fick sämre platser än förväntat, ibland långt ut på kanten eller vid en hörnflagga, trots att de betalat för en specifik kategori.

Ämnen som oftast nämns

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service, där många upplever bra service, trevligt bemötande och att... Se mer

Order

Användare beskriver positiva interaktioner med order, där många uppskattar den enkla beställningsprocessen... Se mer

Location

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med platserna och arrangemangen. Många uppskattar att... Se mer

User experience

Kunder hade positiva upplevelser med användarupplevelsen, och många rapporterar att allt fungerade smidigt... Se mer

Delivery service

Kunder delar positiva åsikter om leveranstjänsten, och många rapporterar att biljetterna kom i tid och som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Snabb och tydlig kommunikation med kundservicen när jag beställde fotbollsbiljetter 6 månader före match. Mycket hjälpsamma med info om att försäkra mig att vara på plats om matchdatumet ändrades en d... Se mer

Vi köper ofta biljetter till fotbollsmatcher hos Olka och är väldigt nöjda. Biljetterna kommer som utlovat och har man några frågor så finns deras kundtjänst tillgänglig. En bra sak är också utbudet.... Se mer

Var ute i lite halvdålig tid och drog en chansning med och köpa fotbollsbiljätter för tio brak. Men pga alla bra kommentarer och absolut inga dåliga recensioner alls så kände jag mig ändå rätt trygg... Se mer

1. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Biljettförsäljning
  2. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Sportresebyrå
  3. Nr. 2 av de 10 bästa företagen i Researrangör

Om OLKA Express

OLKA Express gives you the chance to visit your favorite arena anywhere in the world!

With our huge selection of football, tennis, and Formula 1, there's always an experience within reach. We provide official tickets and complete packages with hotels/flights, to the Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Champions League, Wimbledon, Monza, Spa, Silverstone, NFL London Games, and much more. We have it all.

Thanks to our partnerships with international football clubs, official agents, and event venues, we can offer our customers unforgettable experiences. Sit back and let us take you to your dream event!

Olkaexpress.se is part of OLKA Sportresor AB, which organizes training camps, tournaments, conference trips & football trips! With us, you can book world-class sports trips, including Formula 1 & tennis trips.

Every year, over 50,000 travelers choose us, and we always strive to provide our travelers with the best possible service. OLKA Sportresor was founded in 1978 and is today one of the few companies with the highest creditworthiness rating via UC.

We are members of the Swedish Travel Agency and Tour Operator Association and provide high travel guarantees to the Legal, Financial, and Administrative Services Agency (Kammarkollegiet).

Welcome to OLKA Express

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(3 905)

1 313 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fungerade mycket bra med allting första…

Fungerade mycket bra med allting första gången vi var över på fotbollsmatch och kände en trygghet att vi bokade genom er inga problem med hotellet eller matchbiljett så stort tack.

17 mars 2026

Hej Jonas!

Stort tack för dina fem stjärnor och för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att allt fungerade så bra under er första fotbollsresa och att ni kände er trygga med att boka genom oss. Extra fint att både hotellet och matchbiljetterna levde upp till förväntningarna.

Vi hjälper er gärna igen nästa gång det är dags för fotboll.

Team OLKA Sportresor/Express

Allt fungerade som det skulle

Allt fungerade som det skulle.
Bra information på mejlen före besöket.

5 mars 2026

Hej David!

Stort tack för dina fem stjärnor.

Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle och att informationen via mejl upplevdes som tydlig inför besöket. Vi hoppas att du fick en fin upplevelse på Tottenham–Crystal Palace.

Team OLKA Sportresor/Express

Allt fungerade exakt som OLKA beskrev…

Allt fungerade exakt som OLKA beskrev det innan köpet. Biljetterna kom enligt avtalat på mail, och jag fick information både via sms samt mail. Det var heller inga problem att komma in på biljetterna. Information om att man måste kunna legitimera sig tillsammans med biljetterna hade vi också fått. Kommer att köpa biljetter här igen. Vi fick även fast track ingång till våra biljetter vilket var en bonus vi inte viste om.

Hej Glenn!

Stort tack för dina fem stjärnor och för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att allt fungerade precis som beskrivet inför köpet, och att informationen via både sms och mejl gjorde processen tydlig hela vägen fram till matchen. Det är också fint att höra att fast track-ingången blev en uppskattad bonus.

Vi uppskattar verkligen att du vill köpa biljetter via oss igen och hjälper dig gärna nästa gång det är dags för fotboll.

Team OLKA Sportresor/Express

Lätt att få kontakt med företaget

Allt fungerade utmärkt.
Bäst av allt var att det fanns ett telefonnummer, som besvarades av en riktig människa, där man kunde ställa frågor och få hjälp om så behövdes.

7 mars 2026

Hej Annika!

Stort tack för dina fem stjärnor och för ditt fina omdöme.

Vad roligt att höra att allt fungerade utmärkt. Extra fint att du uppskattade möjligheten att snabbt få kontakt med en riktig person vid behov — den tryggheten är viktig för många av våra resenärer.

Vi hoppas att ni fick en fin upplevelse på Villa Park under Aston Villa–Chelsea.

Team OLKA Sportresor/Express

Tycker det är bedrövligt att ni tar ut…

Tycker det är bedrövligt att ni tar ut en sådan stor summa pengar för biljetter som egentligen kostar halva priset och ni tar tredubbel siffra för det.
Gällande information av biljetterna så får ni ett plus där flöt allt på med uppdateringar kring det. Och vi fick biljetterna i tid så man kunde skriva ut dom vid behov.

Hej Karolina,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi har förståelse för att prisskillnaden kan upplevas som stor. Biljetternas face value – det förtryckta priset som sätts av klubben – kan skilja sig från marknadspriset, som påverkas av tillgång och efterfrågan. I vårt pris ingår dessutom trygg leverans och service hela vägen fram till matchdag.

Vad bra att informationen kring biljetterna fungerade smidigt och att ni fick dem i god tid inför matchen.

Allt gott,
Team OLKA Sportresor/Express

Har köpt biljetter flera gånger av olka…

Har köpt biljetter flera gånger av olka har alltid gått bra.

Svar från OLKA Express

Stort tack för dina fem stjärnor och för att du återkommer till oss — det betyder mycket.

Vad roligt att höra att allt har fungerat bra varje gång du köpt biljetter via oss, även denna gång då det blev ett milanoderby för er. Vi uppskattar verkligen ditt fortsatta förtroende.

Vi hjälper dig gärna igen nästa gång det är dags för fotboll.

Team OLKA Sportresor/Express

Fick andra biljetter utan att…

Fick andra biljetter utan att informeras. Andras namn på dem blev strul mot pass i entrén

Hej Annelie,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi förstår att det skapade stress och frustration när biljetterna visade sig vara felaktiga och namnen inte stämde vid entrén. Sådant ska självklart inte behöva hända.

Vi är samtidigt glada över att situationen kunde lösas på plats, så att ni ändå kom in och fick uppleva matchen. Tack för att du delar med dig av det här — den typen av återkoppling är viktig för oss i dialogen med våra leverantörer.

Allt gott,
Team OLKA Sportresor/Express

Det som var tråkigt var att biljetterna…

Det som var tråkigt var att biljetterna var ogiltiga på plats.
Men bra att Olka tog tag i det och lyssnade på kunden.Och att allt bra till slut.

10 mars 2026

Hej Christina,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi förstår att det var en obehaglig situation när biljetterna visade sig vara felaktiga. Därför är vi extra glada över att vi snabbt kunde reda ut det och att allt löste sig till slut.

Tack också för att du lyfter hur vi hanterade situationen — det betyder mycket för oss. Vi hoppas att ni trots den jobbiga starten fick en fin upplevelse på matchen.

Hej Ulf!

Stort tack för dina fem stjärnor och för ditt fina omdöme.

Det betyder mycket att höra att du, som vanligt, upplevde allt som professionellt och väl fungerande. Vi hoppas att du fick en riktigt fin upplevelse på Anfield och att hemmasegern gjorde dagen ännu bättre.

Team OLKA Sportresor/Express

Bra upplysning när jag ringde och fick…

Bra upplysning när jag ringde och fick tips om att vänta till efter 17:e december för att vara säker på att matchen jag tänkte köpa biljetter till i Premier League inte flyttas. Enda matchen i London som flyttades 21/2 var Tottenham - Arsenal till söndagen 22/2 då vi åkte hem. Nu blev det en kanonmatch istället på lördagen då vi kollade West Ham på ett fullsatt Olympia Stadion (62500pers). Tack för värdefull info.

21 februari 2026

Hej Mika!

Stort tack för dina fem stjärnor och för att du delar med dig.

Vad bra att rådet om att invänta spelschemat efter 17 december hjälpte i planeringen. Matchflyttar i Premier League kan ställa till det, så det lönar sig ofta att ha lite is i magen.

Härligt att det istället blev en kanonmatch på London Stadium och att ni fick uppleva stämningen inför ett fullsatt hus. Det är något alldeles extra.

Varmt välkommen åter när det är dags för nästa fotbollsresa.

Bra och snabb kundservice

Bra och snabb kundservice.
Det ör dock på tok flr dyrt att köpa fotbollsbiljetter till PL.

4 februari 2026

Hej Fredrik!

Stort tack för dina fem stjärnor och för att du lyfter vår snabba kundservice — det uppskattar vi verkligen.

Vi har full förståelse för att Premier League-biljetter kan upplevas som dyra. Prissättningen styrs i grunden av marknaden och tillgången, och i vårt pris ingår trygg leverans och service hela vägen fram till matchdag.

Hoppas ni fick en minnesvärd upplevelse på Tottenham Stadium när hemmalaget mötte Manchester City.

Vi hjälper dig gärna igen när det är dags för nästa fotbollsresa.