Ole Winther Auto A/S Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige fået en skade lavet, alt var fremragende og 100 % i orden. Har lige haft andre småproblemer og alt fremragende udført - høfligt og venligt personale. Så jeg kan anbefale Ole Winther Au... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tillid til og fremragende oplevelser hos Ole Winther Auto A/S Jeg har været kunde hos Ole Winther Auto i mange år, både når det kommer til køb af biler og autoværksted. Jeg kan fortsat varmt anbefale... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Simpelthen det mest tarvelige sted. Aldrig har man oplevet så arrogant og ligegyldig en behandling ved besøg for konen og jeg gentagende gange. Når man bliver lovet en opringning, sker der intet. Kan... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte vores første elbil hos Ole Winter. Vores første elbil blev en Polestar 2 som vi købte af Ole i april 2025. Vores oplevelsen var rigtig god og vi blev sat godt ind i tingene af personal... Se mer

Företagsinformation

1. Bilhandlare

Skrivet av företaget

Autoriseret forhandler og serviceværksted af Iveco i Silkeborg, og Suzuki forhandler og serviceværksted i Horsens.

Kontaktuppgifter

Bra

157 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

bil handel…

den bedste service og altid meget hjæpsomme. giver sig altid meget god tid til kunderne og der er altid kaffe på kanden. Det bedste sted at handle bil.

9 maj 2018

Service i høj klasse

Har købt flere biler hos Ole Winther i Silkeborg. Altid er de klar til løse udfordringer og står altid klar med et smil på læben. Professionelt værksted og god behandling👍

7 maj 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg kan helt bestemt anbefale Ole…

jeg kan helt bestemt anbefale Ole Winther . God behandling både når man
skal købe og skal have bilen til service. Humøret fejler helt bestemt ikke noget som kunde køre vi gerne 100 km hen til dem os fra Mariager
Vi er utrolig glade for vores Seat Leon st steyl ;)
Hilsen Margit j Østergaard og Francois Philippon

5 maj 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte en hel ny seat mii i 6 mdr 2017 …

Købte en hel ny seat mii i 6 mdr 2017 hos Ole garner "seat i Herning" og har godt nok mødt en total useriøst behandling hos dem, kan desværre ikke anmelde dem her på trustpilot. Dk da jeg ikke kan finde dem her på. Fik problemer med min bagrude visker begynde at larme og fik blot det svar at jeg jo ikke har købt en Mercedes til 1000000kr.
Tog derefter er kontakt til Ole winther og fik den bedste behandling og er rigtig træt af at jeg ikke købte bilen hos dem, men vil opfordre ALLE til at køre til Ole winther..
De kommer til at sælge bil til mig næste gang.
Vh Bjarne

3 februari 2018

En fornøjelse! Hvergang!

Det er et dejlig sted at erhverve sig en ny bil. God atmosfære og en fantastisk service. Specielt tak til Ronnye Poulsen. En super engageret sælger, som imødekom alle vores behov, og løbende underrettede os i forløbet.

Kan varmt anbefale dette sted.

Mvh. En tilfreds kunde.

2 februari 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gik fra utilfreds, til meget tilfreds pga. deres service

Havde min nye bil til det store service eftersyn hos dem sidste år slut november, hvor jeg havde fået en pris på det i telefonen som lød fin.

Efter service modtog jeg så en regning som ikke var på det samme beløb som var aftalt. Jeg modtog også en standard mail fra SEAT omkring tilfredsheden af servicen, jeg svarede på den og bad om at blive kontaktet.

Jeg blev efterfølgende kontaktet af Jan, hvor vi fik os en lille snak om hvad der var sket og hvor det var tydeligt at det vigtigste for Jan og firmaet var at jeg var en tilfreds kunde så jeg ville komme retur igen.

Så regningen blev rettet til det aftalte, og jeg tager gladeligt der ud med min bil igen næste gang.

Så vil gerne anbefale Ole Winther Auto

5 januari 2017

Super - Kan klart anbefales

Havde fornøjelsen at bytte en brugt (Mini) til en anden brugt (Audi) og fik en helt igennem god oplevelse gennem salgschef Christian Andersen, som kun havde fair betragtninger og sørgede for at alt forløb smidigt. Fremragende.

20 maj 2016
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ærlig, tillidsvækkende og god serviceoplevelse

Har for første - men absolut ikke sidste gang, handlet ny bil hos Ole Winter. Fra vi ankom til butikken blev vi mødt af imødekommende og serviceorienteret medarbejder, hvor vi fik god vejledning.

I sidste instans handlede vi med Ole Winter selv, som vi oplever som tillidsvækkende, ærlig og en god sparringspartner på hvad der blev den bedste og mest økonomiske løsning for os. Vi oplevede hurtig tilbagevenden på spørgsmål og aftaler, og en meget hurtig og tilfredsstillende levering.

Vores totale oplevelse er meget positiv, og selvom vi bor i Århus kører vi gerne til Silkeborg for at få serviceret bilen også.

24 februari 2016
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig og uprofessionel behandling!

Hej derude

Jeg bliver nødt til at berette om min oplevelse af Ole Winther Auto - desværre.

En søndag eftermiddag tjekker jeg Bilbasen og kan se den bil jeg har i udsigt, er blevet sænket til et prisniveau jeg vil betale. Fatter telefonen og ringer til Ole Winther auto. Jeg får fat i en sælger og aftaler at jeg bare kan komme og kigge på den med det samme. Gør ham afslutningsvis opmærksom på at der gør 1-2 timer før jeg lander i forretningen, da min bopæl hedder Aalborg. Fint, ingen problemer du kommer bare.
Som aftalt, så gjort. Vi triller mod Silkeborg (102km) og er spændte på om bilen lever op til de forventninger vi havde.

Det første jeg bemærker da vi ankommer, er at der ikke umiddelbart på området, står en bil der passer på beskrivelse af "vores".. Nå men, det kunne jo være sælgeren havde taget den ind på værkstedet - det regnede meget den dag.

Vi entrerer salgshallen og spejder efter sælgeren jeg snakkede med i telefonen. Han er desværre optaget kan vi se, men benytter ventetiden til at lede yderligere efter "vores" bil - vi kan stadig ikke se den..
Efter ca 20min bliver en anden sælger ledig og henvender sig til os. Vi fortæller om bilen vi er interesseret i.. Min første fornemmelse hér, er at han ikke aner hvad for en bil det drejer sig om.
Vi kommer med ind på hans kontor og han kigger sin computer igennem for at finde "sagen" i sit system.

Nu kommer grunden til denne anmeldelse:
Det viser sig at bilen slet ikke er på hans matrikel, han kan samtidig også se at bilen er blevet solgt 2 dage tidligere.. AAAAhvad siger du!, vi var begge meget undrende over denne meddelelse. Der var jo en grund til vi ringede i forvejen - netop for ikke at kører forgæves!

Men fakta var fakta, bilen var blevet solgt 2 dage tidligere. Sælgeren virkede egentlig, som om der ikke var noget de kunne have gjort. Bilen var jo solgt og så var sagen ikke længere. Selvfølgelig var det da beklageligt at vi havde kørt så langt uden grund. Men bilen stod i systemet til at være på "lager", og var blot ikke opdateret!.... Derfor troede sælgeren jeg snakkede med at bilen var tilstede.

HOLD STOP.
Inden vi lander i Silkeborg går der 2 timer. Efter vores opkald, burde sælgeren så ikke så småt begynde at finde materialet frem på bilen, ja for ikke at glemme -> tjekke om bilen er der!?!?...
Havde han gjort det, kunne vi jo have modtaget et opkald og kunne vende om halvejs!!?
Men nej. han var uenig, kollegaen kunne jo ikke vide andet, da bilen stod som "lagervare".

En beklagelse er bare ikke god nok hér.

Fint vi laver alle fejl, men det skal på ingen måde koste den eller de personer hverken kroner eller tid....Så må man som forretning yde en eller anden form for kompensation - det kunne være et par flasker vin, eller endnu bedre, betale for den brændstof der var spildt...
Jeg sys´ der kunne være mange og bedre løsninger på denne uheldig sag.

Men sælgeren...... Ja, han beklagede og så må det være godt nok.

Nu kan I derude jo selv vurdere om mine antal stjerner er korrekt givet ud - jeg kan blot konstaterer at jeg blev 350kr fattigere i brændstof og fik samtidig også spildt 3 timer af Søndagen.

30 mars 2015

Super betjening

Vi har handlet 2 biler hos Ole Winther i løbet af 3 måneder. Begge gange har det været en god og tryg oplevelse. Detaljer og muligheder ifm. bilhandel, har været gennemgået og prisen var også i orden.
Ved levering af bil har den været gennemgået, så der ikke var tvivl om mere specielle funktioner.
Så alt i alt en god oplevelse. Kan anbefales!

29 oktober 2014

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.