Pozytywne wrażenie od samego początku...fachowe i estetyczne zabezpieczenie produktu w transporcie...a późnej już tylko poezja SMAKU! Zamówiliśmy olej sezamowy oraz leczniczy z czarnuszki...PYCHA!
Företaget har svarat
Naturalne oleje tłoczone na zimno, kosmetyki prosto z natury, olejki kosmetyczne, kosmetyki do cery i włosów, świece sojowe, tabliczki zapachowe, zestawy prezentowe na każdą okazję, pielęgnacja, zdrowie, ręcznie robione, nierafinowane, handmade, mała manufaktura, firma rodzinna, mala olejarnia
32-828 Biadoliny Szlacheckie 228, ., Biadoliny Szlacheckie, Polen
Bardzo szybka przesyłka. Doskonała jakość produktów.

Svar från Olejarnia Gaja
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Bezproblemowa modyfikacja zamówienia i płatności.

Svar från Olejarnia Gaja
Szybka dostawa. Produkt bardzo dobrze zabezpieczony. Na próbę kupiłem olej z ostropestu, bardzo smaczny. Po jego zużyciu wrócę po następne.

Svar från Olejarnia Gaja
Zamówiłam oliwę z oliwek oraz olej z rokitnika. Oba produkty są pyszne. Sklep znalazłam przypadkowo w internecie i gorąco polecam, wysyłka szybka, towar dobrze zapakowany w styropianowych pojemnikach.

Svar från Olejarnia Gaja
Wszystko poszło idealnie, ilej bardzo dobrej jakości tak jak w opisie. Dostawa szybko, dobrze zapakowany produkt. Jestem zadowolona, na pewno zamówię kolejny olej.

Svar från Olejarnia Gaja
proste zamawianie, szybka dostawa, towar dobrze zabezpieczony no i przede wszystkim olej jest dobrej jakości

Svar från Olejarnia Gaja
Bardzo szybka wysyłka. Olej super zabezpieczony do transportu. Polecam tego sprzedawcę. Będę wracać na kolejne zakupy.

Svar från Olejarnia Gaja
Bardzo szybka dostawa, wszystko pięknie zapakowane i zabezpieczone .Super

Svar från Olejarnia Gaja
To kolejne moje zakupy w "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam i zawsze tu wracam. Olej arganowy dla kobiet i olej dla dzieci jest poprostu najlepszy i polecam z całego serca Teraz zamówiłam partnerowi olejek dla niego do pielęgnacji twarzy. Czekam na przesyłkę na pewno będzie zadowolony jak zresztą każdy Polecam z serducha !

Svar från Olejarnia Gaja
Zaufałam olejarni 3 lata temu gdy zaczęłam kupować ich produkty. Oleje, które kupowałam były zawsze świeże i bardzo szybko dostarczone. Tym razem podobnie . Ekspresowa dostawa. Obecnie robimy z mężem kurację olejem lnianym. Butelka jak za kazdym poprzedniem razem zapakowana w styropian. Olej świeży, smaczny. Mam problemy z refluksem. Po olejach zakupionych w Olejarni Gaja nigdy nie miałam problemów żołądkowych. Razem z mężem polecamy tę firmę. Naprawdę warto. Dla zdrowia.

Svar från Olejarnia Gaja
Szybka dostawa, świetna jakość. Wszystko pięknie zapakowane. Teraz pachnie w całym domu lawendą. Teściowa zachwycona 😊
Świeżość oleju, odpowiednie zapakowanie i szybkość dostarczenia przesyłki.

Svar från Olejarnia Gaja
Świetne produkty,miła obsługa,wszystko na czas zrealizowane. Szczerze polecam.

Svar från Olejarnia Gaja
Bardzo szybka realizacja, jakość produktów bardzo wysoka oraz otrzymałam dodatkowy prezent niespodziankę za co bardzo dziękuję. Jola

Svar från Olejarnia Gaja
To kolejne moje zakupy w Olejarni "Gaja". Produkty świetnej jakości. Uwielbiam olejek arganowy i zawsze po niego wracam. Olej dla kobiet i olej dla dzieci stosujemy regularnie. Teraz zamówiłam mężowi olejek dla mężczyzn do pielęgnacji twarzy. Sceptycznie do niego podszedł, ale już po jednej aplikacji podziękował za niego.

Svar från Olejarnia Gaja
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.