Jeg har fået rigtig god vejledning af Ole i forhold til indtagelsen af Ohpops samt antal, og har oplevet super god effekt af dem meget hurtigt. Min mave er ikke udspilet og hyper sensitiv længere på s... Se mer
Företaget har svarat
God, personlig og hurtig ekspedition først og fremmest. Dernæst et produkt, der i den grad stabiliserer min mave. Det er der ikke mange andre produkter, jeg som Colitis Ulcerosa patient har ople... Se mer
Företaget har svarat
Jeg begyndte at tage Ohpops i april 2023. Efter anbefaling af mine to døtre, som begge havde spist dem i en længere periode. Inden jeg begyndte havde jeg ofte mavesmerter med utrolig hård afføring. Ef... Se mer
Ohpops! Functional foods A/S tilbyder en plante baseret protein snack
flæsketorvet 68.1, 1711, København V, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg synes de smagte godt, men jeg synes de er meget dyre.

Svar från Ohpops
Min lille søn på 8 år døjede med forstoppelse og kraftige mavesmerter.
Lægen kan ikke finde årsagen, trods forskellige test/prøver.
Jeg blev gjort opmærksom på dette produkt og fik lov til at få en gratis prøvepakke hurtigst muligt.
Nu 14 dage efter er min søn smertefri, og har normal afføring. En glad og smilende dreng.
Vi kan kun sige god for produktet og vil klart anbefale det til andre med tarm problemer.
Vi har fået rigtigt god vejledning og støtte fra leverandøren.
Tak❤️

Svar från Ohpops
Jeg fik en gratis prøvepakke, og alt gik hurtigt og nemt. I pakken lå der masser af information, hvor jeg har fået glæde af logbogen, som jeg følger.
Efter et par dage, føler jeg, at jeg har fået en mere velbalanceret mave, udover at jeg har bemærket færre mavekramper. Jeg mangler desværre min galdeblære, så jeg kan opleve at få maveproblemer.
Jeg har førhen afprøvet andre fiber- og proteintilskud, men det blev besværligt og irriterede min mave, med OhPops skal man bare tage det som en snack, og så kan de nydes nemt på farten.
Jeg skal i hvert fald investere i produktet fremover. 😊

Svar från Ohpops
Har spist OhPops over et halv års tid. Det har både sænket mit blodsukker og stabiliseret min fordøjelse. Har nu fået min mor på 87 med på OhPops og det virker rigtigt godt mod tilbagevendende diarre. OhPops Indeholder tilsyneladende den rigtige blanding af fibre og prebiotiske stoffer. Og så gør det heller ikke noget at OhPops er 100% økologisk og fri for allergener.

Svar från Ohpops
Vi har prøvet Ohpops i et par måneder nu. Vi har en 5 års dreng som har haft en svær forstoppelse. Han har fået både movicol + laxoberal af lægen for at få forstoppelsen til at gå væk. Vi har kunne trappe ned af movicol+laxoberal og over på Ohpops. Nu fungerer hans mave rigtig godt på blot 5stk Ohpops dagligt. De er meget bedre for maven end movicol+laxoberal. Derudover smager de væsentlig bedre og er nemmere at få ned.
Hele familien bestående af 3 børn og 2 voksne spiser nu ohpops dagligt med glæde. Jeg som voksen har altid haft en ret speciel mave, men min mave fungerer rigtig godt ved bare at spise 8-10stk dagligt sammen med masser af grønt.

Svar från Ohpops
indkøbt på baggrund af andres rosende omtale med henblik på afhjælpning af lejlighedsvis 'urolig mave'.
Smart poselukning!
Hurtig ekspedition.
OPDATERING: anvendt i stressede situationer er en håndfuld Ohpops en kæmpe hjælp mod nervøs mave.
OPDATERET 29. Juli på baggrund af af Ohpops udførlige svar: virker fint på min autistmave, så anbefaler varmt produktet til andre autister

Svar från Ohpops
God, personlig og hurtig ekspedition først og fremmest.
Dernæst et produkt, der i den grad stabiliserer min mave. Det er der ikke mange andre produkter, jeg som Colitis Ulcerosa patient har oplevet.
At pops'ne også er utrolig nemme og hurtige at tage, gør det bare endnu bedre. Smagen bringer mig tilbage til den gang, jeg sværgede til Havrefras til morgenmad. En rigtig rar og neutral smag.

Fantastik produkt 👌.
Man føler sig mæt ,mave virker fint , 2 gang om dag 👍
Jeg kan varm anbefale til dem som har glutenallergi 😊

Svar från Ohpops
Jeg har haft irritabel tarm i 15 år. Jeg har (næsten) aldrig mavepine mere.
Efter jeg er begyndt at spise Ohpops for ca. 6 måneder siden, har jeg næsten ikke mavepine mere. Jeg er også meget hurtigere ovenpå igen, hvis jeg spiser noget min mave reagerer på. Der er bestemt nu flere gode mave-dage end før jeg begyndte at spise Ohpops.

Svar från Ohpops
Ohpops smager godt og er nemme at tage.
Min mave har aldrig haft det så godt som nu.

Svar från Ohpops
Jeg elsker Ohpops og de hjælper
mig rigtig meget.
Jeg har prøvet alt fordi jeg havde problem med min mave, men Ohpops har virkelig hjulpet mig.
Gemma

Svar från Ohpops
Vi spiser Ohpops hver dag, min datter for et par med i sin madpakke og det giver virkelig en positiv effekt på fordøjelsen.
Kan varmt anbefales herfra!

Alle burde opdage Ohpops! 📣✨
En sand og sund perle i snacks.
Her får du et skud plantebaseret kraft, der giver dig sund mavse!!
Jeg er vild med, at jeg har fundet et perfekt alternativ til snacks – og at alt ved Ohpops bare er en god historie – også for mig!! 💞

Svar från Ohpops
Super sund crunchy snack, der ligger godt i maven og holder min usunde craving på afstand💪👏

Svar från Ohpops
Jeg har spist OhPops i ca. 1 år pga bivirkninger ved forebyggende migræne medicin. Jeg havde diarrelignende afføring, men 10-12 OhPops morgen og aften holder min mave i orden. Jeg holder af "ren" mad og er ked af, at jeg er nødt til at tage migræne medicin, men med OhPops kan jeg i hvert fald undgå at tilføre kroppen yderligere medicin med deraf følgende bivirkninger. Migræne medicinen giver mig også eksem, kløe og kramper, og det virker som om OhPops også holder det nede. Når jeg har holdt pause med OhPops kommer både diarre og eksem tilbage, så jeg er afhængig :-)) Jeg nyder at starte dagen med mine "Pops" og friskpresset citron og nyder 2. portion når jeg laver mad. Jeg har aldrig være tilhænger af "chips", men nu kan jeg også få "chips" og med god samvittighed. Mit barnebarn på 4 år er også vild med dem. Hun får 4 stk. men synes vi skal dele :-). Mine varmeste anbefalinger.

Svar från Ohpops
Best way to start the day! After 1 1/2 month on antibiotics Ohpops have saved my stomach. Thank you!

Svar från Ohpops
Da min datter var 10 år gammel havde hun gennem 6 mdr. mange mavesmerter, hun havde ofte forstoppelse og vi prøvede , uden effekt, at afhjælpe problemerne med Movicol. Da hun startede på Ohpops forsvandt smerterne indenfor en uge og hun har ikke haft problemer med forstoppelse siden. Hun er nu 13 og hun spiser 6 Ohpops morgen og aften det har hun gjort siden hun startede med Ohpops i november 2021. En stor anbefaling fra en glad far.

Svar från Ohpops
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.